icon

Splnila sa vám predpoveď od veštca ohľadom bábätka?

dadkaabarino
28. jan 2013

Ahoje babule 🙂 možno si budete mysliet ze mi sisi ale vcera sme boli priatelom na navsteve u mojej krsnej a mala tam pani ktora jej vestila tak som ju poprosila ci nemoze vyvestiti aj mne a povedala mi okrem inych pravdivych veci ze do 3mesiacov otehotniem a narodi sa mi dievcatko ... neviem ci tomu mam verit ked uz sa s priatelom snazime skoro 9mesiacov a stale nic ☹ mate s tym niekto skusenost ze to vyslo 🙂

Strana
z2
lea641981
28. jan 2013

ano ja bola som u vestici a vedela o nas vsetko a povedala ze budem tehotna a bola som a narodila sa aj dievcatko ako povedala vsetko sedelo a vedela mnoho dalsich veci ,som nechapala ale bolo riadne strasidelne ked niekto vie o nas vsetko 😲 😲 😲 😲 😲 uz nepojdem nikdy

sonalove
28. jan 2013

ahoj, ja ked som bola u veštice (kvoli inemu dovodu), povedala mi že v rodine budeme mať bábo a vyšlo to 🙂 švagrovej (bratovej žene) sa narodilo dievčatko 🙂

janie80
28. jan 2013

Moja mamka bola u vestice pred vyse dvoma rokmi a ta jej povedala, ze do konca roku 2011 porodim babatko... Otehotnela som az v juni 2012... Takze ja neverim takym veciam...

dadkaabarino
autor
28. jan 2013

@lea641981 no super tak dufam ze to vyde aj mne ja som bola u nej vcera 🙂 a zatial mi ms meska 4den 🙂 tak snad to vyde

cerez
28. jan 2013

Áno, u dvoch. Jedna sa ma snažila prehovoriť, aby som ten rok neplánovala, lebo by to nemuselo dobre dopadnúť. Nepočúvla som ju, a skutočne to nedopadlo dobre. Potratila som v 12 tt. O dva roky sa mi narodila dcéra a keď mala 4 mesiace šla som k druhej veštici ohľadom malej, lebo jej hrozila operácia do jedného roka. Ubezpečila ma, že nebude treba. Naozaj tak bolo. Keď som sa jej pýtala, či budem mať do troch rokov dieťatko, povedala že nie. Dcéra ma tak vyčerpá, že skôr ako za 6 rokov to nevidí. Usmiala som sa a pomyslela som si svoje. Veď počkaj, ja to druhé budem mať do troch rokov. Nemala som. Syn sa mi narodil po 6 a pol roku. Sú veci,ktoré človek môže ovplyvniť, ale rovnako sú veci, ktoré sa proste majú stať. Či skôr, alebo neskôr. Držím vám palčeky!
@dadkaabarino

trasko
28. jan 2013

ahojte.ja som bola u jednej zo sesterkou ked jej ocko ochorel na PLIAGU.kokos este dnes mam zimomriavky-vchadzali sme cez branicku,ona na dvore a krici mi -dieta je na ceste,narodi sa 28 maja a bude to chlapec!ja jej vravim-Olga ale kde ved mam kramy! a ona,ze-mna to nezaujima a tak to bude!...Baby,dalsie kramy neprisli a ja som ozaj porodila 28 maja chlapca!

lilla83
28. jan 2013

No mne jedna vestica predpovedala utek z domu pred otcom do zahranicia. Vysmiala som sa jej. Nevedela som si to predstavit. A splnilo sa to. A kamoskina mama mala predpovedane 4 deti, bola u vestici este zamlada. Tiez sa jej vysmiala. Splnilo sa aj to 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

moon1979
28. jan 2013

ja mám byť vraj vo svojich 33 rokoch v peknom balíku, tak som zvedavá čo tento rok prinesie 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
monikajaco
28. jan 2013

ahoj ja mam .... bola uzasna vela mi pomohla a strasne vela o mne vedela a usmernila ma .... mam zazitok na cely zivot ... a ano povedla mi ze budem mat jeden potrat a 2 dievcata ... potrat som mala .... jednu kocku mam a na 99% cakame dievcatko aj teraz ..takze ano mala pravdu ;)
@dadkaabarino

dadkaabarino
autor
28. jan 2013

super babulky som rada že ste sa zapojili do tejto diskusie 🙂 myslela som že len ja som taká šiši 😀 verim ze mala aj ta "moja" veštica pravdu 😝

blackcat8885
28. jan 2013

@dadkaabarino Bola som a splnilo sa to kedže dnes mám termín pôrodu 😉

tea333
28. jan 2013

ja som bola u astrologicky/vestice, kedze moje zname aj kamosky tam boli a zevraj totalne hovorila pravdu,
vsetko vedela, predpovedala ..
takze povedala mi ze si nevezmem svojho priatela ( stal sa mojim muzom) a ze budem mat 2 deti (dufam ze ich bude viac) a prve by som mala mat o rok a malo by to byt dievca (uz mam 2 chlapcov).
Neviem ci sa mohla viac mylit.
neviem ci je take zlozite povedat mlademu dievcatu ze bude mat v najblizsich rokoch deti a pokusit sa trafit do pohlavia

andys11
28. jan 2013

ja som bola u vestice x rokov dozadu, povedala mi kopec pravdivych veci, ktore vtedy na mna dokonale sedeli, medzi inym, ze budem mat raz dceru a syna a bude zit v dome. vtedy som bola este mlada baba, tak to som nejak ani neriesila, teraz je to uz takmer pravda. ale bola som z nej taka nejaka vydesena a sla som tam z donutenia kamosky, ze uz som nikdy k ziadnej nesla a ani nepojdem 😖 ja mam z takych veci zimomriavky

barcelona94901
28. jan 2013

@dadkaabarino áno 😉

janinah
28. jan 2013

vyveštiť bábetko mladým ľuďom,ktorí sa o babetko snažia, nie je také ťažké,to by som vedela aj ja 😉

katkarv
28. jan 2013

@dadkaabarino mne povedao viac vestic ze budem mat babo ale ani jedna sa netrafila ze kedy to bude tak by som tie 3mesiace brala z rezervou 🙂

lila77
28. jan 2013

NO ja som bola raz u jednej pani nieco vybavit nevedela som ze asi sa zaobera vestenim ked som vybavila co som chcela pri odchode mi pani hovori do roka sa vydate a budete mat babetko som sa smiala ze ved nemam ani priatela ale bolo tak ako povedala, raz som volala jednej a bolo ako povedala

miskka
28. jan 2013

Nie je vestica ako vestica. Ja som bola u jasnovidky a ta mi presne predpovedala mesiec, kedy otehotniem. S partnerom sme sa o babo nesnazili, ale dopadlo to presne ako predpovedala. Dnes uz mame krasnu dceru.

cerez
29. jan 2013

@dadkaabarino Síce sa to netýka predpovede veštice mojich detí, ale vtedy keď som bola u tej prvej veštici bola som v tom čase už 4 roky nezamestnaná. Povedala mi, že vidí pri mne 12 dievčat v najbližšej dobe. To som fakt nevedela o čom rozpráva. O mesiac sa mi ponúkla práca síce len na zástup počas dlhodobej PN na miesto jedenej pani do jedného výchovného zariadenia a moja pozícia bola pomocná vychovávateľka. Nastúpila som do prvej nočnej a mala som na poschodí 12 dievčat!!!!!

elinka84
6. feb 2013

@moon1979 aj mne to povedal veštec....tak som zvedavá, čo za 4 roky bude... 😀

lusinda69
6. feb 2013

Ja mam tiez skusenost i ked prave vestica to nebola.pred tromi rokmi si ku mne v autobuse sadla ciganka,ze mi musi nieci povedat a nechce peniaze.zacala tym,co bolo,z coho som ostala uplne mimo.pokracovala smutnymi vecami,co ma maju postihnut,ako napriklad,ze rok sa skonci smrtou niekoho velmi blizskeho a smrtou aj zacne,co sa ajstalo.ale hlavne mi povedala,ze sa mi narodi naozaj velky,zdravy chlapec.teraz mam syna,ktory mal 4,5 kila a 56 cm pri narodebi.na svoj vek je veliky,ma 8 mesiacov,13 kil a 80 cm a nastastie je zdravy.a vsetko to ostatne,co mi vtedy povedala sa do bodky splnilo.

dadkaabarino
autor
21. mar 2013

@janinah vieš ale ona nevedela že sa o bábetko snažime ...

locko007
21. mar 2013

Mne jedna veštila (nedobrovolne - ja tomu neverím). Povedala mi, že v priebehu budúcich 7-mich rokov porodím 3 deti. To bolo v roku 2007. Už jedno dieťa máme, ďalšie neplánujeme, ale ak by tá predpoveď mala výsť, tak by som musela porodiť hneď dve naraz. 😀 😀 😀

rencika8
25. mar 2013

Mne veštica predpovedala že budem mať dvojičky , no neviem v našej rodine žiadne dvojičky neboli tak uvidíme.Ale ja si skor myslim že je to o náhode , vyveštiť dietatko ľudom ktorí sa oň intenzívne snažia nie je žiadna veda 😉

vikis5
26. mar 2013

@trasko no to je sila..mne povedala vestica ze skor ako si najdem robotu budem mat dieta...skoro rok si uz nemozem najst robotu ale ani dieta nečakám...ale povedala ze ta jej predpoved je 3ročná...čize este mam 2 roky 😀

georgia333
4. apr 2013

pre mňa sú to darmožráčky

reni1512
4. apr 2013

Ja som bola ohladom cysty na vajecniku v lete a povedala ze do konca roka otehotniem...tak sa stalo 🙂 v oktobri sa podarilo 🙂

bennu2
16. aug 2013

@trasko mohla by si mi dať kontakt na tú pani ďakujem

barcelona94901
16. aug 2013

@georgia333 to som si aj ja myslela ,kým som nezažila 😉

Strana
z2