icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sandy152
autor
13. okt 2017

@andrejkavid92 ja nemeriavam BT tak teraz je asi zbytocne zacat 😒 uz vydrzim, som 28DC, mozno ovu bola neskor

domidee
13. okt 2017

@andrejkavid92 BT som si nikdy nemerala 😅
@sandy152 a ja asi tiez pockam na zajtra......dufam ze sa nieco ukaze 🙂

ladymarry
13. okt 2017

Dievčatá ja som dnes 26DC, 11DPO pravdepodobne, a detto, testik biely...:/ co uz skusime aj zajtra pripadne v nedelu a uvidi sa,
Moja bazalna teplota dnes stupla na 36,96 zo vcerajsich 36,86, tak uvidime... prsia ma neskutocne bolia uz treti den, ale to u mna nie je neobvykle...a bolesti v podbrusku som mala aj vcera aj dnes,... och kiezby nam MS tento mesiac nedosla..vsetkyyyyyym 🙏🙏🙏

ajka32
13. okt 2017

@ladymarry drzim palceee 😉 u nas to vyzera ze sme tento mesiac ovu presvihli kedze mm nebol doma, graf ukazuje inak a testy inak :/ hadam aspon vy ostatne budete v oktobri uspesne 😘🙏

sandy152
autor
13. okt 2017

@ladymarry musíme dufat, ze sa este // ciarky ukazu, este je velka sanca. Ja stale verim, len som neskutocne nedockava 🙈

sandy152
autor
13. okt 2017

@domidee a ake mas testy? znacku myslim, lebo ja uz som minula vsetky a ostalo mi len clearblue digitalny a ten este nechcem pouzit zbytocne

snehuuulienka
13. okt 2017

Už ste niektora aj tehu?ktorej sa zadarilo teraz v októbri?☺

lili235111
13. okt 2017

@snehuuulienka nam sa podla vypoctou zadarilo koncom septembra 😊

domidee
13. okt 2017

@sandy152 kupila som ho v plus lekaren ......mala som 2 do prudu mocu a 2 tie palickove .....takze testnem zajtra a v nedelu ak nedojde mrcha

snehuuulienka
13. okt 2017

@lili235111 aj nám😉30.9. to vychadza

andrejkavid92
13. okt 2017

@ladymarry ja by som tiež mala byť 11DPO dnes, ale nie je to 100%-né, lebo je to podľa appky. Reálne to mohlo byť inokedy... Ale trafili sme sa deň pred ovu a potom druhý a tretí deň po ovu (podľa appky)... ale zatiaľ testy biele všetky :( Prsia ma nebolia, ale to nikdy vlastne, ani ich nemávam nikdy naliate a tak ani teraz, aj keď v pondelok už má prísť MS. Bolesti iba predvčerom a deň predtým. Včera iba minimálne a krátko. Ale teplota stúpla o 0,3 stupne tak neviem čo to znamená... pred MS by mala klesať, nie? Kŕčok som skúsila nahmatať predvčerom a povedala by som že bol vysoko a uzavretý, to tiež netuším kedy aký má byť. Ty si sleduješ aj kŕčok? 🙂

evi38
13. okt 2017

Dobre ranko babulky 🙂
@domidee mas prosim ta aj testik - foto, lebo vcera mne sa tam zdala jasna ciarka 🙂
ostatne babulky ukazete aj testik? 🙂 drzim Vam palce 🙂

lili235111
13. okt 2017

@snehuuulienka tiez uz mas pozitivne testiky? 😊

evka64
13. okt 2017

@andrejkavid92 ja som si nikdy nesledovala krcok, ani ma to nenapadlo 🙂

ladymarry
13. okt 2017

@andrejkavid92 ahoj, ano teplota by mala pred ms klesnut, kedy mas dostat MS? lebo mne zvykne teplota klesnut den pred... tak drzme si palce, nech neklesne 🙂 s krckom nemam skusenosti, ale viem len z pocutia, ze by mal byt zavrety (lebo ak je otvoreny tak zrejme pride MS) a vysoko polozeny... 🙂 takze v tomto smere si na dobrej ceste byt tehu... 🙂 🙂

andrejkavid92
13. okt 2017

@evka64 ja som to akože kvázi skúsila, ale ajtak som z toho nemala čo vyčítať, lebo o tom neviem nič :D a aj to sledovanie sa treba naučiť a sledovať to v priebehu niekoľkých cyklov, aby žena videla na sebe nejaké rozdiely v rôznych fázach cyklu. Ale to už je také zúfalstvo a nádej, že neviem čo mám so sebou robiť tak používam všetky metódy :D

domidee
13. okt 2017

@andrejkavid92 pred ms ma byt hore tazko hmatatelny a ked ste tehu ma byt dole tvrdy a dlhy a treba to kontrolovat v ten isty cas ......a mysli nato ze sa pocas dna meni takze na krcok sa spolahnut neda

veriiik106
13. okt 2017

Baby keď mi ide hlien skôr vodovy ale lepkavy ( nenatahuje sa ) musím mať intimku už druhý deň to môže byť ovu ? Pobolieva má aj dolu na ľavo

andrejkavid92
13. okt 2017

@veriiik106 ak sa nemýlim tak to je už po ovu, ale možno sa mýlim 😒

ajka32
13. okt 2017

Babulky myslite ze je uz pozitivny?

veriiik106
13. okt 2017

@andrejkavid92 8.10 mi skončil MS myslíš že 13teho už mám po? Ešte len teraz by mi malo začať plodné obdobie....

domidee
13. okt 2017

@evi38 mam .....ale nic tam nieje 😅

sandy152
autor
13. okt 2017

@evi38 ja som ho uz vyhodila, bol biely ako sneh. Ale zacalo ma teraz riadne boliet podbrusko aj krize az nohy, neviem uz no, snad neprichadza mrcha :(

andrejkavid92
13. okt 2017

@veriiik106 no ovulka prebieha niekde medzi 11 až 16 dňom cyklu. Možno už zajtra ho budeš mať ako vaječné bielko a to je super 🙂 hovorím, možno sa mýlim, toľko info som už počítala ohľadom týchto vecí že v tom mám fakt guláš 😵

evka64
13. okt 2017

@andrejkavid92 no ja to chapem, ze uz zena skusa kadeco :D
Ja viem priblizne kedy mam ovulku, bolia ma neskutocne vajecniky a podbrusko a mam taky priesvitny hlien...tento mesiac sme sa zacali snazit, tak som si zo zvedavosti urobila ovu testy....tak som zvedava ako to dopadne....drzim ti palce ;)

evi38
13. okt 2017

@veriiik106 este kludne poistite 🙂, mna picha pred...cize, ked ma picha, tak vtedy by som sa snazila 🙂

evi38
13. okt 2017

@ajka32 uz by som sa snazila 🙂 vyzera vyborne testik 🙂

veriiik106
13. okt 2017

@evi38 však teraz každý deň :D

ajka32
13. okt 2017

@evi38 dakujem 😀 len graf uplne od veci a ani hlien som nemala, neviem comu verit vobec 😝

snehuuulienka
13. okt 2017

Tu je môj tehu test ☺trocha nekvalitný ospravedlň.sa😉