V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@andrejkavid92 BT som si nikdy nemerala 😅
@sandy152 a ja asi tiez pockam na zajtra......dufam ze sa nieco ukaze 🙂
Dievčatá ja som dnes 26DC, 11DPO pravdepodobne, a detto, testik biely...:/ co uz skusime aj zajtra pripadne v nedelu a uvidi sa,
Moja bazalna teplota dnes stupla na 36,96 zo vcerajsich 36,86, tak uvidime... prsia ma neskutocne bolia uz treti den, ale to u mna nie je neobvykle...a bolesti v podbrusku som mala aj vcera aj dnes,... och kiezby nam MS tento mesiac nedosla..vsetkyyyyyym 🙏🙏🙏
Už ste niektora aj tehu?ktorej sa zadarilo teraz v októbri?☺
@snehuuulienka nam sa podla vypoctou zadarilo koncom septembra 😊
@lili235111 aj nám😉30.9. to vychadza
@ladymarry ja by som tiež mala byť 11DPO dnes, ale nie je to 100%-né, lebo je to podľa appky. Reálne to mohlo byť inokedy... Ale trafili sme sa deň pred ovu a potom druhý a tretí deň po ovu (podľa appky)... ale zatiaľ testy biele všetky :( Prsia ma nebolia, ale to nikdy vlastne, ani ich nemávam nikdy naliate a tak ani teraz, aj keď v pondelok už má prísť MS. Bolesti iba predvčerom a deň predtým. Včera iba minimálne a krátko. Ale teplota stúpla o 0,3 stupne tak neviem čo to znamená... pred MS by mala klesať, nie? Kŕčok som skúsila nahmatať predvčerom a povedala by som že bol vysoko a uzavretý, to tiež netuším kedy aký má byť. Ty si sleduješ aj kŕčok? 🙂
@snehuuulienka tiez uz mas pozitivne testiky? 😊
@andrejkavid92 ja som si nikdy nesledovala krcok, ani ma to nenapadlo 🙂
@andrejkavid92 ahoj, ano teplota by mala pred ms klesnut, kedy mas dostat MS? lebo mne zvykne teplota klesnut den pred... tak drzme si palce, nech neklesne 🙂 s krckom nemam skusenosti, ale viem len z pocutia, ze by mal byt zavrety (lebo ak je otvoreny tak zrejme pride MS) a vysoko polozeny... 🙂 takze v tomto smere si na dobrej ceste byt tehu... 🙂 🙂
@evka64 ja som to akože kvázi skúsila, ale ajtak som z toho nemala čo vyčítať, lebo o tom neviem nič :D a aj to sledovanie sa treba naučiť a sledovať to v priebehu niekoľkých cyklov, aby žena videla na sebe nejaké rozdiely v rôznych fázach cyklu. Ale to už je také zúfalstvo a nádej, že neviem čo mám so sebou robiť tak používam všetky metódy :D
@andrejkavid92 pred ms ma byt hore tazko hmatatelny a ked ste tehu ma byt dole tvrdy a dlhy a treba to kontrolovat v ten isty cas ......a mysli nato ze sa pocas dna meni takze na krcok sa spolahnut neda
Baby keď mi ide hlien skôr vodovy ale lepkavy ( nenatahuje sa ) musím mať intimku už druhý deň to môže byť ovu ? Pobolieva má aj dolu na ľavo
@veriiik106 ak sa nemýlim tak to je už po ovu, ale možno sa mýlim 😒
@andrejkavid92 8.10 mi skončil MS myslíš že 13teho už mám po? Ešte len teraz by mi malo začať plodné obdobie....
@veriiik106 no ovulka prebieha niekde medzi 11 až 16 dňom cyklu. Možno už zajtra ho budeš mať ako vaječné bielko a to je super 🙂 hovorím, možno sa mýlim, toľko info som už počítala ohľadom týchto vecí že v tom mám fakt guláš 😵
@andrejkavid92 no ja to chapem, ze uz zena skusa kadeco :D
Ja viem priblizne kedy mam ovulku, bolia ma neskutocne vajecniky a podbrusko a mam taky priesvitny hlien...tento mesiac sme sa zacali snazit, tak som si zo zvedavosti urobila ovu testy....tak som zvedava ako to dopadne....drzim ti palce ;)
@veriiik106 este kludne poistite 🙂, mna picha pred...cize, ked ma picha, tak vtedy by som sa snazila 🙂
@evi38 však teraz každý deň :D

@andrejkavid92 ja nemeriavam BT tak teraz je asi zbytocne zacat 😒 uz vydrzim, som 28DC, mozno ovu bola neskor