V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@lili235111 dakujem ☺️
@lili235111 paráda, tiež sa chystám budúci týždeň k dr, len ona nemá sono, takže len krv mi určite zoberie...takto to vidieť je úžasné 😍
@lili235111uz bolo vidieť aj srdiecko??
ja som bola na uzvpred tyzd. a hovorím mu,žeby som mala byť 5tt+0....a on vraví,že vyzerá to už u mňa na 5 tt+5....a povedal a tu je bijuce srdiečko,a ja že coooooooooooo???to nemôže byť ešte vidno,a on že pozrite a naozaj tam bolo,síce slablinko,ale bolo tam☺
Ja som 5 tt ale sediecko nie je ..ze az okolo 7-8 tt 🙂
@evi38 precac ze teraz odpisujem ,, az teraz som to zbadala 😀 ,, a mame jednu dcerku ta prisla po viac nez dvoch rokoch 🙏 ,, vtedy sme to tak nevenovali pozornost ze to tolko trva ale teraz uz ano a uz od marca sa snazime a furt nic,,,ja si nemeriam nic len ciklus si ratam ,,ziadne ovu testy ani bazal....a neviem este ake skratky tu mate ja sa v tom nevyznám 😀 😀
@snehuuulienka to bolo pre teba 🙂
@snehuuulienka nic take nevravel len rychlo pozrel a ze akcia je zltkovy vak jeden a to bolo vse
@lenakiss nie som prvýkrát tehotná☺u mňa to bolo stále tiež az okolo 7 tt....ale teraz naozaj tam niečo žlté pulzovalo,môj gynekológ mi to sám ukázal na monitore 😉
@andrejkavid92 no ten ananas je vraj dobry na uhniezdenie, ze obsahuje nejaku latku co pomaha embrijku usadit sa v maternici 🙂 citala som o tom viac clankov 🙂
@evi38 ahoj 🙂 cyklus mávam 28.. Zvykla mi meškať max 2-3 dní. Ale nie vždy... Zajtra je 7 deň čo mešká. Dnes som netestovala lebo by som mala iba nervy 🙂 🙂... Skúsim zajtra ráno. Ak bude do konca týždňa stále negatívny tak pôjdem radšej k Dr.
ozaj baby a mate niektora skusenosti s inofolicom ??ja som si ho kupila po odporucani ale som zvedava ze ci ste aj vy uzivali a ci pomohol,,rozmyslam ze zacnem pit aj caj z alchemiky..
@lili235111 krasne super, gratulujem 🙂
@heljenka tu viacere otehotnieme tento cyklus, tak sa kludne pridaj 🙂 teraz si ktory DC? Ake dlhe mavas cykly? ovu testy nerobim ani ja, to spoznat viem 🙂 BT staci 🙂 drzim palce 🙂
@katarinka2185 ahoj, no jedine, ze by bola kvôli niecomu posunuta ovu alebo neskorsie uhniezdenie, kazdopadne drzim palce 🙂
@heljenka hej to som tebe pisala 🙂 co sa tyka tvojej dalsej otazky femibion nie, je drahy a nema dobre zlozenie - su tam male davky, teraz po kyrete som pila alchemilku, inak pijem cely rok bylinkove caje + vitamin za 3,49 s DM - je tam aj kys. listova aj zelezo
@veron_11 vtedy ti vysiel ten pekny test, verim, ze sa teraz zadari 🙂
tu pridavam k tomu grepu a ananasu 🙂
Šťáva z čerstvého grepu podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Tento životodárný plodný hlen se v pochvě drží krátce před ovulací a po ní, celkem několik dnů. Je pružný, lepí se na prsty a dá se mezi nimi natáhnout až do délky pěti cm. Spermiím prodlužuje životnost a usnadňuje jejich pohyb k vajíčku. Grapefruity je optimální začít užívat pět dní před ovulací a vytrvat až do ovulace. Užívá se maximálně půl litru džusu na den.
@lili235111 gratulujem a držím palce 🙂
@dadka1993 môže to byť tehu,priznaky máš ako pri tehu....ale aj niečo iné.,napr kvasinky atd....
Tak mne teplota dnes klesla rapidne, na 36,6. Aj brucho viacej boli, asi mozem ocakavat ms 😢
Tak žienky po 7 dňoch meškania dnes 1 DC :(... Chcem sa spýtať ten alchemilkovy caj je na čo dobrý? A aké vitamíny užívate? Beriem B, C, kyselinu listovú. To užívam asi 3 mesiac, Mávala som veľké bolesti hlavy, kyselinu listovú užívam 2 mesiac, od kedy Dr. povedala ze sa môžme pokúšať o bábätko... Čo by ste odporučili? Píšete tu že je dobrý grep 🙂 fuuuu tak ten fakt nemám rada 🙂 🙂

@andrejkavid92 dakujem 😊 a drzim palce