icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

b.bardyova
30. sep 2011

@lenka112 budeme si drzat palceky a verit, ze to bude dobre

lenka112
1. okt 2011

@b.bardyova ďakujeme veľmi pekne.

maminka142
1. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 Dobre ranko prajem dievčata 😉 Tak konečne dnes hlásim 1 DC 😀 Prejem vam krasny víkendík 😉

backorka
1. okt 2011

@b.bardyova Ahojky, no tak krasne snazenicko prajem, a dufam ze ti o tyzden dokina ukaze krasne vajko stvorene na oplodnenie 😉
Pomaly aj ja rozmyslam, ci nepojdem na utz, kedze mojim vajkam sa nejako nechce ist tou cestou akou maju, som 17DC a ovula v nedohlade ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

@saranata viem ze si to uz neprecitas, ale aj tebe krasny vikend, krasne udobrovanie s manzelikom (chcela som napisat mm, ale je to vlastne tm 😀 ) a konecne ovulu ako sa patri!

@lenka112 viem ze je to tazke, ale skus byt naladena pozitivne, tak to pojde lahsie... mas doma jedno krasne slniecko tak niet najmensich pochyb, ze sa vam podari este jedno.... je milion moznych pricin, preco sa stalo to co sa stalo, naozaj nehladaj tu chybu v sebe, ten hore to tak chcel, a urcite vamm coskoro posle dalsiu fazulku 😉
@maminka142 ahoooj, no tak slaaava, milostiva pani mrcha sa konecne umudrila a dostavila sa, tak si ju uzi (neviem ci sa to da 😀 ) lebo je na dlllllhu dobu posledna!!!
@ivanka12 ahojky, tak ako teplotka, drzi sa? netestovala si? cudujem sa ze to vydrzis 😀

No tak ja uz mam zamiesene na skvarkove pagace, pracka perie, tak prajem aj vam krasny slnecny vikendik!

ivanka12
1. okt 2011

@backorka ahoj, no praveze zacala malinko klesat, dnes 36,7. Tak asi sa mrcha blizi ak zajtra nebude vyssia teplotka 😒

lenka112
1. okt 2011

@backorka Snažím sa myslieť pozitívne, ale niekedy príde taká slbá chvíľka, ked mam v hlave len otázku prečo ☹ Viem, že musím byť trpezlivá a silná hlavne kvôli Danielkovi.

ivanka12
1. okt 2011

@maminka142 super, ze ti uz dosla mrcha a ochvilku sa mozte znova snazit 😉 mne nie a nie dojst. Akoze pre mna by ani nemusela, ale ked je uz na ceste tak nech sa uz rozhybe 😀

b.bardyova
1. okt 2011

@backorka tak budeme cakat a kludne chod k dokimu a budes na istote

linett23
1. okt 2011

Ahojte mamičky a budúce mamičky. Som na tejto stránke prvý krát, takže neviem presne ako to funguje, či som sa náhodou niekomu nevotrela do témy, budem rada ak ma usmerníte. Páči sa mi názov témy, lebo aj ja by som sa rada stala v roku 2012 maminkou. S manželom sa o bábätko snažíme tri roky. Absolvovali sme všetky možné a nemožné vyšetrenia, vrátane prefukov, laparoskopie, inseminácie. Bola mi zistená inzulínová rezistencia, potom nepriechodnosť vajcovodov, neskôr PCO atď, máme aj nie práve najlepší spg. Pochodili som viacerých gynekológov, viaceré centrá, ale zatiaľ sme sa výsledku nedopracovali. Asi sú medzi Vami ženy s podobnými skúsenosťami, takže by mi dobre padlo sa porozprávať so ženami, ktoré vedia o čom píšem, kedže som zatiaľ nemala tú možnosť.
Ďakujem za reakcie.

maminka142
1. okt 2011

@backorka Ahojkaj, no veru si ju užívam 😀 Som rada, že už sa jej konečne uráčilo prísť, lebo už som začínala byť s nej nervozna, že kde sa zabudla 😠 A ty maš kolko dňovy cyklus? Ja tento mesiac, budem bez folikometrii, tak sa budeme musieť, nejako trafiť 😕 A ovu testíky ešte nič neukazuju? 😉

maminka142
1. okt 2011

@ivanka12 A už ti meška? Tak ti prajem, nech už ani nedôjde a nech maš // čiaročky 😉

maminka142
1. okt 2011

@linett23 Ahojkaj a vitaj medzi nami snažilkami 😉 Toto je plodna tema a rozhodli sme sa, že do vianoc tu budeme všetky tehulky 😉 No prešla si si už toho dosť a už by si si naozaj zaslužila, byť maminkou 😉 Nebojkaj v roku 2012 to stihame všetky, byť maminkami 😉 Veľa šťastia 🙂

ivanka12
2. okt 2011

@maminka142 no mešká 🙂 ale nemyslim si dako ze je to tehotenstvo, teplotku som aj dnes mala rovnaku ako vcera, cize 36,7. No neviem, nezda sa mi to. Ale ak do zajtra nic, tak si spravim rano test a uz budem vediet na com som.

backorka
2. okt 2011

@maminka142 Dobre ranko, no posledne dva cykly som mala 33-34 dnove, aj tento tak vyzera, teplota stale dole, tak neviem kedy sa ovula ukaze... ovu testy su stale absolutne negativne... beriem aj soju a cakala som ze sa mi cyklus skrati, ale nic ☹

mima1983
2. okt 2011

@backorka ajoj, ja som si teraz objednala FEMI Kvapky, tak som zvedavá 🙂 zajtra by mi mala prist aj s tretim balením Femibionu.. tak som zvedavá, zevraj tie kvapky skracuju cyklus a aj pekne vies kedy mas ovu, ze si ziadne ovu testy robit nemusis, tak som zvedavá sama.... ja mam cyklus 27-28, takze to je ok... aj tak trošku viem kedy mam ovu, ale zatial druhy mesiac neuspešný..... teraz mi skocili kramy, tak mozme ist na to 🙂)

maminka142
2. okt 2011

@ivanka12 juuj, tak to ti moooooooooooooooooc držím palčeky, aby si tam uvidela krásne // čiaročky 😉 Daj nam hned vedieť 😉

maminka142
2. okt 2011

@backorka Ach, tak to sme na tom podobne 😖 Ja zasa užívam duphaston, na upravu cyklu a robí mi to viac horšie, ako lepšie 😠 Tento mesiac začnem prvy krat, aj ja používať ovu testíky (kedže nejdem na filikometriu) 😀 A od ktoreho DC si začala robiť ovu test? A v ktoru hodinu ich robievaš? Čítala som, že ovu testy sa nesmu robiť rano, že môžu byť mylne vysledky... Že najskôr sa maju začať rano o 10h a do večera tiež 22 h... Tak som zvedava, či mi nejako pomôžu a robiš si ich denne?

maminka142
2. okt 2011

@mima1983 ahoj, to čo su za kvapky? Kupiš ich aj v lekarni? A daju sa kombinovať s dupphastonom?

backorka
2. okt 2011

@maminka142 zacala som s nimi asi 13dc, robim si ich denne, cez tyzden po obede alebo az vecer a vcera do obeda. Dnes som este netestovala, asi pojdem za chvilku 🙂 moja kamoska si ich robila rano a mala 4x po sebe pozitivny, tak asi to naozaj skresluje...
@mima1983 ahoj, a tie kvapky nemaju take iste zlozenie ako femibion? Mozu sa s nim kombinovat? Ja som mala tiez taky cyklus ako ty, neviem preco sa mi predlzil...

saranata
2. okt 2011

čaute žienky ako víkendujete? my sme už doma a bolo super, akurát že som chorá a aj deti asi ,ale to sa už vlieklo od minuleho týždna tak sa to dalo čakat, mne je mizerne 😝
@backorka tak sa držíš dole ako ja zatial , no ved máme preteky tak uvidíme ktorá skor, inak ten cyklus to musíš byt trpezlivejšia ani sarapis nezaberie hned, a možno tento sklz ktorý máš je reakcia a postupne sa ti to upraví, najhoršie ked jedno začneš brat a po mesiaci zase niečo nové a vlastne nič nemá šancu zabrat,
inak ked si pozrieš svoj graf teraz a graf z minuleho mesiaca tak kopíruješ predovulačne teploty, presne ako ja
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
tak by to malo príst den -dva, nie?ak to je predovulou tak tento náš udobrovací stav mi tu dobre nahráva 😀 😀 😀 😀
bolo super, opekačka , krásne počasie, vinobranie u našich -myslím priamo vinobranie takže sa zberalo hrozno 😀 😀 😀 😀 fotky dám neskor, nemám na to síl teraz sa s tým hrat

@abriela
@maminka142
@darinkazv
a ako vy? nečítam dozadu je tu toho vela 🙂všetko je ok? nejaké novinky?

saranata
2. okt 2011

@janie80 jeeej a teba som tu dlho nevidela, ako si na tom s liečbou SZ , už si bola na vyšetrení?
ako to máš s cykom , ovuláciu si mala?

leann245
2. okt 2011

@abriela @maminka142 @saranata @backorka Ahojte snazilky 🙂 Sa nam to tu riadne spredovulkovatieva...uz len cakam, kedy vam teploty vystrelia a budeme zas pekne pocitat dni po 😉 Ja nemam nove nic, menzes sa nedostavil, dnes som 46 DC, teplotu si teraz nemeriam ...skusila som si len tak pre info dva vecery po sebe (lebo aj predtym som si zmerala vzdy aj o deviatej vecer - mavala som tak 37,1) a mala som 37,5 a 37,6. Zaroven ale na ortutovom pod pazuchou len 37,0, tak neviem, co mi to tam dole tak zohrieva 😒 A vcera a dnes som mala vodovy tahavy hlien...takze hold, u mna asi neplati voooobec nic 🙂 prajem vam este krasny zvysok vikendu.

backorka
2. okt 2011

@saranata Ahoj, tak to som rada ze ste sa mali dobre, skoro sa vyliecte! A manzelovi povedz nech ti vecer pichne injekciu 😀 my dnes budeme grilovat u nasich, aj tu spime, takze vinko to isti 😉 ano, mas pravduz, ze to celkom kopir6jem, to som si doteraz nevsimla... aspon o par dni by sa mi ale mohol cyklus skratit, bol by to uspech 🙂
@leann245 Ahoj, tak neviem ci ta vecerna teplota sa da brat do uvahy, odmeraj si zajtra rano a hod to do grafu... pojdes na vyvolavacku?

saranata
2. okt 2011

@backorka to je jasne že pichne 😀 😀 😀 😀 ja tiež tie posledne 4 teplot pred ovu idem rovnako ako minulý mesiac , skusim testnut ovu , lebo tam mám ešte nejaké dva ks , inak nezvyknem testovat, , uvidíme 🙂
tak pekný den a grilovačku a večer tiež nezahálajte 😀 😀 😀 😀

saranata
2. okt 2011

@leann245 no to máš fakt zaujímave, ale niečo to musí sposobovat, ideš k lekárovi?

maminka142
2. okt 2011

@leann245 ahojkaj 🙂 Prečo meriaš teplotu večer a nie ráno? Vraj večer to už nie je to, čo by to malo byť 😕 A kedy ideš na gyndu? 😉

maminka142
2. okt 2011

@saranata ahojkaj a vitaj zasa domka 😀 No teraz je obdobie chorôb a malokoho to obíde 😖 My sa zatial držíme 🙂 Tak sa pekne domka preliečkajte a prajem skore uzdravenie 😉 Ja som inak, už 2 DC, konečne 😀 Tak som zvedava, ako to pôjde ďalej 😝 Tak sa držkaj a hlavne nech sa zadarí, aj keď sa necítiš najlepšie 😖 Veď udobrovať sa treba, za každych podmienok 😉

saranata
2. okt 2011

@maminka142 hej to je pravda, ale teraz si musel mm uvedomit že bol na rade ON aby prišiel 😉
no a tie choroby , je to všade teraz , jednak takéto sople a angíny a aj tie rotavirusove virozy-tá nás zatial obchádza, nastastie
mna len včera začalo v krku boliet a dnes som až na obed vyliezla z postele, necítim sa dobre, sestra mi zachvílu príde pre deti a my sa budeme kurírovat 😀 😀 😀 😀
a to som si minulý týžden vonku tak povedala na margo tých chorob že aku mám dobru imunitu ,lebo od porodu som nebola chorá no a je to tu, ale snád to nebude horšie, celý den jem cesnak a čaj s citronom , lieky zatial nie....
takže budem pod perinou celý den, aspon že tam nebudem sama 😀 😀 😀 😀

linett23
2. okt 2011

@maminka142 , ďakujem za privítanie, budem rada ak sa budem môcť aj s inými snažilkami podeliť o svoje skúsenosti a dozvedieť sa viac. Keď sa človek radí s lekármi, je to predsa trochu iný pohľad ako keď sa radí so ženami, ktoré majú podobné problémy. Lekár mi teraz navrhol umelé oplodnenie, ale mám z toho obavy. Napriek tomu sa mi nechce stále len pátrať po príčinách neplodnosti a chodiť po vyšetreniach, ktoré nie sú veľmi príjemné. Navyše po neúspešných IUI mám strach z ďalšieho neúspechu... Budúci piatok idem na ďalšie vyšetrenie a mám sa s lekárom dohodnúť, čo ďalej, tak uvidím. 🙂

saranata
2. okt 2011

@backorka no moja, takže testovala som a vysledok je ukážkový 🙂 🙂 🙂 🙂