V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@snazilkas neboj sa dockas sa...my sme sa snazili minuly rok presne takto od septembra do januara februara...potom som to vzdala...a teraz by ma ani vo sne nenapadlo ze na prvy krat...ja tmu stale neverim-...aj ked styri testy ukazali // a krasne silne tak aj tak sa bojim..na nete som nasla kadeco ze testy boli falosne alebo ze to moze byt aj z cysty...tak ale hadam tie priznaky si nenamyslam...som riadne na hlavu asi uz...🙂) a k doktorovvi no neviem este...asi o dva tyzdne nech uz je nieco vidiet...alebo z krvi mi to vie podvrdit aj v podstate hned nie??
@lulu1988 urcite ti to vie potvrdit z krvi hned. A mozno uz aj nieco uvidi, len srdiecko este nemusi bit :-/ Chod skor, budes sa dva tyzdne trapit, ci je to ok, ci nie, takto to budes vediet a budes sa moct v klude tesit.
My sa snazime 2,5 roka, ale stale verim, ze to vyjde. A kazdy mesiac s malou dusickou NEocakavam mrchu a ta mrcha aj ta pride 🙂
@meatfly24 dobre ranko, je krasnyyyyyyyyyyy drzim palceky aby bola zajtra krasna silna //
Ja mam dnes toho vela v praci, tak tu asi moc nebudem, ale musela som prist nakuknut ako si na tom 🙂
AJ ja chcem byt maminkou v 2012 :(
@darinkazv aky je tam rozdiel to neviem,a le pohlad je krasny. Drzim vam palce, nech ste v poriadku.
@meatfly24 Ja nechapem zeny kt. sa testuju na vaickrat (@lulu1988) ked je tam ciarka tak je. U teba je to malinko ine, kedze si si to nepozrela hned. A tesiim sa s tebou 🙂 . Ja som mala presne take slabucke // , ked som bola tehu v 26DC. Dalsi den som zasla na odber krvi a mala som to potvrdene. K lekarovi ma vtedy objednali az asi okolo 8tt.
@abriela idem robit cheesecake,naši to miluju všetci,
@darinkazv rozdiel len v tom že 4D je reálny čas prenosu na obraz, čiže je to to isté ako 3D len pri nom je obraz posunutý, pri 4D vidiš reálny pohyb dietatka v čase akom sa hýbe a pri 3D je tam mierny posun sposobneý tým prenosom , takže kvalitnejšie usg už maju 4D
a je to zážitok ja mám aj dvd aj fotky
@lucica ahojky, si ma pobavila, že najskúsenejšia 😀 to skôr saranata je 🙂 ale čo sa týka panadolu, ak by si mala podozrenie, že si, neber. ja som mala pred časom hroznú migrénu a v lekárni mi povedala, že v prvom trimestri ani paralen nesmiem. proste nič. že v akútnych, fakt akútnych prípadoch ibalgin, ale ani to neodporúčajú. ale že to je najmenšie zlo. 😉
@darinkazv paralen je jedine čo možeš v prípade nudze, práve naopak ibalgin sa nesmie určite
ja som mala od lekára predpísaný brufen 400 ked som bola tehu a bola som chorá
ale odporučal mi paralen , najmenšie zlo
inak najlepšie su paracetamolum , neviem či sa to dá ešte dostat, v každom pírpade najlepšie je byt bez liekov

@backorka ďakujem. a ty ako? s tými dupkami spod vankúša to teda nemalo chybu. som sa dobre zasmiala 😀