icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
31. okt 2011

@saranata ako hovorim, lenive je 🙂 v stredu na utz sa bude na nas skerit ze ved do 20DC mam este cas tak co chcete 😀 😀 😀 a ty ako teplotka? Uz bol tvoj muzik s dcerou na Medrane?
@maminka142 snazime snazime, obden minimalne 😉 a ty pekne cervene vinecko vecer s muzikom, nech ti ta mrcha rychlo pride aj odide a potom znova sup na to 😉

abriela
31. okt 2011

Ahojte kocky.
@ivanka12 ja nad ovu testami ani nepremyslam. Priatel je so mnou len cez vikendy. takze ked sa to ma podarit, podari sa to.
@backorka Folikul sa niekde zatulal 😀. Podla mna nemusia byt vzdy teploty reprezentativne. Verila by som viac UTZ ako teplotam. Minulotyzdnove problemy su u nas zatial zazehnane - verim, ze tento stav vydrzi.
@maminka142 Nemyslim pozitivne, asi len preto, ze ani nechcem, aby som bola teraz tehu. Tento mesiac bolo vela stresu. Aj ked uz zacinam pochybovat - ci to tak nieje, pretoze tento cyklus bude pravdepodobne najdlhsi. Na 28DC mi mrcha dosla doteraz mozno 3x.
Meraj teplotu ak to ide. aspon budes poznat svoje cykly, ako sa vyvijaju.
@janie80 vydrzat do stvrtka a budes mudrejsia.

saranata
31. okt 2011

@backorka boli sme v zoo včera , do Medrana nakoniec nešiel lebo dcera chcela íst na tie kolotoče s tou kamoškou takže ona chce radšej viac penazí tam ako íst do cirkusu-vyjednávač 😀 😀 😀 😀
no ja zatial tak predovulačne, včera bol test trochu silnejší ale nebol pozitívny, skusim dnes a uvidíme
graf takto, ale meriam hore dole lebo malá vobec nespí a teraz ten posun času ...no konec 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
31. okt 2011

@abriela a nechcela by si si uz urobit tehu test? mozno budes prekvapena 😉
@saranata haha, no dobra je, ale aby nelutovala, lebo kolotoce su tu kazdy rok, ale takyto cirkus nie... my snad konecne cez vikend sa tam dostaneme... zajtra este na hroby muzovej rodiny 😒
Inak ja mam tiez pocit, ze mi zase silnie ta druha ciarka, uvidim co ukaze dnes...

saranata
31. okt 2011

@backorka ja tiež testnem zachvílu a uvidíme, držím palce

maminka142
31. okt 2011

@backorka Popíjame popíjame po večeroch červene vínečko, na krvinky 😉

saranata
31. okt 2011

@backorka no takže negatívny aj dnes, fakt neviem kedy bude zase tá ovula, predpokladala som dnes alebo zajtra a vidíš ništ a to som už 17 DC
no uvidíme ako vyjde zajtra test

summer_103
31. okt 2011

Ahojte baby, tento mesiac sa snazim nejako nemysliet na splodenie babatka, ale je to takmer nemozne. Viem, ze u mna prave prebieha ovulka, hlien to potvrdzuje, tak som aj draheho trosku motivovala k cinom 😉 jasne, ze bez toho, aby vedel ze je ovu. Este stale som sa ho nespytala, ci by bol ochotny ist na ten SPG. Viete, u nas je to trosku ine, my to skor nechavame na nahodu a boli by sme radi keby sa podarilo, ale nemozem povedat ze sa "snazime" v tom zmysle... No jo, v stredu mam termin na folikulometriu, skontrolovat ci ovulka prebehla a na krv kvoli hormonom. Ako sa mate vy? Saranata, backorka kde sa suchtaju tie vase ovulky? 😉 pekny dnik prajem.
@saranata
@backorka
@maminka142
@abriela

backorka
31. okt 2011

@summer_103 ahoj, no vidis, nasim vajickam sa nechce opustit pohodlie vajecnikov 😀 ja idem tiez v stredu na folikulometriu, tak som fakt mega zvedava co tam najdeme... tebe ide teraz robit hormonalny profil? Mne moja dokina povedala ze sa to robi 2 - 4 DC...
@saranata ja mam dnes tiez negativny ovu test, my sa cakame navzajom ze? 😉

saranata
31. okt 2011

@backorka áno ja ta čakám aby sme naraz robili testy a videli // 😉

@summer_103 neviem neviem kde sa flákaju tie vajíčka...tebe držím palce aby nič z toho nebolo už potrebne 🙂

tessa3331
31. okt 2011

Júúúj dnes bol neskutočný deň....je to potvrdené že čakám bábätko 😀 ale vraj že či ho čakať vôbec budem sa uvidí o dva týždne....neviem ako by ste to chápali baby?

maminka142
1. nov 2011

@saranata
@abriela
@backorka Peknu nedelu vam prajem dievčatá 🙂 Tak ja opäť prveho dňa v mesiaci hlásim, zaroveň, aj prvý deň cyklu 🙂 Aspoň sa mi to bude zasa dobre počítať 😀 A už dúfam, že konečne začínam uspešny cyklus 😀
Takže to večerne popíjanie vínka s mm pomohlo 🙂
A aký vas dnes čaká dník? Ale asi idete tiež po cintorínoch 😅 Ja mam po tych liekoch dosť bolestivu mrchu, tak nech už je večer a nech už ležkam 😀 Ale vonku je tak krásne, že nas to až ťaha, ísť von 😀
Krásny slnečný dník prajem všetkým 😉

maminka142
1. nov 2011

@abriela ako ti je? Ako si na tom? 😉

saranata
1. nov 2011

@backorka
@maminka142

@abriela
@summer_103
čaute baby tak neviem kde je moja ovula ale snažíme sa aj tak preventívne tak aby sa niečo nepremeškalo,poobede testnem lebo už dva dni ovu hlien tak už by to malo príst

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

keby ráno prišiel očakávaný pokles tak by bolo už dobre 🙂

a čo sa týka programu je tu krásne počasie, muž prišiel teraz z rýb takže zalahol a koniec, tak ked sa zobudí tak ideme s detmi niekam von a aj do Mcdonnaldu ,krpana tam pojde prvý raz lebo ja to moc nemusím ale ideme do Dračika a to je hned vedla tak budiš , kvoli ihrisku

maminka142
1. nov 2011

@saranata už zajtra bude ovulka neboj 😉

saranata
1. nov 2011

@maminka142 možno aj áno, teraz som si robila test a je trochu silnejší takže ak by bola zajtra ešte silnejšia tá čiarka tak ovula bude tak pozajtra takže ide sa produkovat 😀 😀 😀 😀

lenka112
1. nov 2011

Ahojte tehuľky aj snažilky 🙂 My stále čakáme na ďalšiu mrchu a potom sa uvidí ☹ ☹
@tessa3331 Gratulujeme k bublinke 🙂

leann245
1. nov 2011

@backorka Ahoj zienka, tak dnes som skoro padla na zadok...v ramci navstevy hrobov starkych sme isli pozriet jednu velmi zlatu osobku s rodinkou, mamininu kamaratku z detstva a tam sme si pozerali fotky a zrazu medzi nimi hladim na tvoju svadobnu fotku a este jednu svadobnu fotku a v nemom uzase som sa pytala, ze kto to je a naozaj vysvitlo, ze je to ich Maťa z BA...ten svet je neskutocne malyyy 🙂 🙂 Tak som ti to musela napisat, lebo ma to az potesilo 🙂

ivanka12
1. nov 2011

ahojte kočky, ako sviatkujete? my prerabame este tu spalnu, takze tak pracovne 🙂 ja mam po mrche, zacala som merat odvcera, len nerozumiem tym mojim teplotam (resp. hlavne tej dnesnej). Zda sa mi byt dost vysoka na to, ze som po mrche. Takuto teplotu mavam poovulacnu. No uvidim najblizsie dni 😅

http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

b.bardyova
1. nov 2011

Ahojte...tak uz pripravene ...zajtra do prace ☹ ale tesim sa na moje deticky 🙂 dnes doberame lieky na ureoplazmu a zajtra zacinam brat lieky na prolaktin tak sa uvidi, ze co sa stane 🙂 a vo stvrtok idem k dokimu na ovulku..tak sa tesime, ze sa to opat posuva....drzim palceky pri snazilkovani

saranata
1. nov 2011

@ivanka12 ahoj to nevadí, ja mám tiež po mns vyššie teploty takže je to ok
@lenka112 tak držíme palčeky 🙂
@leann245 sranda, svet je naozaj malý🙂

@backorka a čo ty? kde si celý den? je všetko ok?
ja som mala už dnes trochu silnejší ovu test takže čakám zajtra ale tak ze zajtra už bude ovula, mávam ju tak na prelome alebo toho druheho dna v mesiaci tak mi to aj sedí, tak uvidíme ako to vyjde tento mesiac, vyročie máme 2Oteho tak by tie // boli zrovna načas ako darček.....ale vieš ako to je "človek mieni ..." ale aj tak budem pozitívne mysliet a tešit sa na testovanie 😀

leann245
1. nov 2011

@saranata veru malý, uz viem, kde je to backorkine sedlakovo 😀 Takze ty ocakavas kazdym dnom ovulu? Super, ja ani nedavam graf a ani nekomentujem svoj cyklus, lebo to vyzera tak, ze kym vy stihnete 3 ovulky, tak ja horkotazko jednu, ak vobec prebieha...teploty mam uplne ze mimo, dnes mi brutus klesla, a mam divny pocit v podbrusku, tak som si robila aj ovu test a ten total negativny...no haluz 🙂

saranata
1. nov 2011

@leann245 niekedy sa stane že teploty klesnu a su dole aj 4 dni a až ten stvrtý den je ovula a následne teploty vyskočí hore, takže to može signalizovat ovulu a test ti to ukáže tak zajtra pozajtra , može byt.....
ja čakám zajtra pokles , alebo aspon teda výrazný ovu test už , zajtra budem už 19 DC

leann245
1. nov 2011

@saranata ja tento cyklus nemozem spoliehat na nic...ako som spominala, tyzden ma trapili virozy, potom som zas stale vstavala prilis skoro a teploty som si len "dopocitavala", teraz zas posun casu, takze na graf urcite nemozem tento mesiac stavat. ale tak ked uz si ho robim, tak ho sem hodim 🙂 Teraz som 28 den cyklu, tak som zvedava, ci to zas potiahnem na 48 dni ako minuly mesiac 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
Dufam, ze zajtra budes mat ovu pokles aj dobry test a ze muzik nebude prave na rybach 😉

saranata
1. nov 2011

@leann245 už ho nepustam na noc 😀 😀 😀 😀 😀 teraz bude pekne doma ked chce darček k vyročiu 😀 😀 😀 😀

a ty máš pekný pokles, aj ked ovu test nebol pozitívny, ja dávam viac na teploty ako na testy, držím palce nech je to pozitívna velmi uspešná ovula 😉

leann245
1. nov 2011

@saranata dakujem 😉 no uz sme si tie nase terminy poposuvali, ale teraz uz naozaj ideme vsetky na to, lebo vianoce sa blizia 🙂 Spravne, ze ho nepustas na noc, ved je uz riadna zima...a niekde som citala, ze ked ma chlap horucky, tak to moze tak poskodit spermie, ze sa aj 3 mesiace davaju dokopy...ja takto nahanam po byte muzika s papucami, aby neochorel, ked chodi boli bez ponoziek, ale nevysvetlujem mu preco, tak vyzeram len ako ultrastarostliva zienka 😀 😀 😀

backorka
1. nov 2011

Ahojte zienky, my sme pred chvilou prisli domov, boli sme na hroboch, potom na navsteve a nakoniec pozriet trochu obchdy...
@saranata Mne sa dnes teplotka nezmenila, ovu test tiez negativny. Zajtra sa u dokiny dozviem ci som fakt po ovu, alebo ma este len caka... ako bolo v mekaci?
@leann245 jeeeho to fakt? Ja odpadnem! Posepkaj ze u koho ste to boli, lebo zatial netusim 🙂 aj babky aj svokrovcov mam na dedine, ale len u babky to volam sedlakovo, tak fakt netusim akych spolocnych znamych to mame, dufam ze ma neohovarali 😀
@b.bardyova drzim palceky aby liecba bola ucinna 😉

leann245
1. nov 2011

@backorka jasan, ze ta neohovarali 😉 Teta Evka Hrašková, myslim, ze je to sesternica tvojho ocina 🙂 Ja som veru tiez skoro odpadla. Svet je naozaj jedna velka dedina 😀
Tak som naozaj zvedava, co ti povie zajtra dokina...potom nas informuj...

backorka
1. nov 2011

@leann245 haha takze fakt ste boli v mojom sedlakove 😀 jej dcera je dokonca moja teta a jej vnuk moj bratranec. Ale priamo s Hraskovcami sa skoro nestretavame... ale dufam ze si jej nehovorila o nasich "zenskych" zalezitostiach, lebo tam su vsetci straaaaaasne klebetni 😀
Jasne ze dam zajtra vediet 😉

leann245
1. nov 2011

@backorka ale no cosi...co je na MK sa nevynasa...a my sme to nijak detailne neriesili, rozpraval kazdy cez kazdeho a ja v tej vrave som len vystrelila ze "jeeej, to kto je na tejto fotke?" a oni mi vysvetlili, ze bratrancova dcera a ze ci ta poznam, tak som len povedala ze si na jednom fore obcas piseme, lenze oni asi ani nevedeli co tym myslim a uz opät rozpravali jeden cez druheho a na moju otazku aj zabudli, lebo to oproti ich temam nebolo nic zaujimave 😀 😀 😀 😀 To len ja som skoro padla na ten zadok xixi 😀 tak sa tesim na tvoje zajtrajsie pozitivne info, ja idem uz spat, lebo som po dvoch dnoch cestovania a obiehania slovenska mierne KO 🙂
Dobruuu noc vsetkym