V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 no asi 10 rokov sa snazim pozorovat a riadim sa pocitmi, kedy mam plodne dni. Teplotu meriam asi pol roka a obcas sa s pocitmi nezhoduje.
@backorka ako ti radi saranata. Cvicit mozes a nemusis hrat choru. Ak v tvojej perinke uz nieco hniezdi, tak nic sa mu nestane aj ked budes robit brusaky. Ja som ich robila aj pocas tehotenstva. A preco pochybujes a niesi o svojom tehu vnutorne presvedcena? Precitaj si co pisala niekedy na zaciatku metfly - ta verila.
ahojte babulky, ako sa mate? Ja nic nestiham, mam toho teraz vela v praci, tak len rychlo pozeram co ste popisali a tesim sa s @backorka mas krasny grafik, len tak dalej 🙂 🙂 🙂 drzim palceky. Ja mam tento mesiac zatial slabsie PMS ako zvycajne, tak snad uz zaberaju vitaminy ktore beriem. Palenie v pravom podbrusku mi zacalo az vcera, na 21 DC aj to len tak jemne, nie pocas celeho dna a ani prsia nebolia. Tesim sa, ze aspon nejaky uspech mam 🙂 Dnes som 22 DC, takze NEdostat mrchu by som mala v pondelok. Vtedy si mam aj volat pre vysledky k dr. Som zvedava, ale nejako som sa ukludnila tento mesiac. Snazim sa to brat s nadhladom a nesledovat sa tolko. S drahym sme si objednali ten prasok Maca, ktory tu odporucala aj meatfly, tak si hovorim, ze ak nie tento mesiac, tak buduci. Do Vianoc to proste stiham 😀 a vy vsetky takisto 😀 Prve budu @backorka a @saranata a my ostatne sa potom nakazime 😉 @leann245
@abriela
@maminka142
@saranata ahoj, graf mas super, tiez sa ti to riadne splha hore, a o backorke ani nehovorim 😀 ja dnes ako vzdy v praci, a potom s manzelom sme behali po meste, este sme vybavovali nejake veci, a akurat som si robila ovu test a je zase pozitivny 🙂 teplotka takato: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f som zvedava kedy teplota poriadne stupne
dnes by sme este chceli posnazit, lebo najblizsie uz len ak v piatok a to uz bude asi neskoro 🙂
Inak chcem sa opytat, moze byt aj viacej pozitivnych ovu testov za sebou? 😅
@backorka zajtra rano hned testuj, som uz zvedava 😀
@abriela juuuj, ja ich fakt ale fakt nechcem, lenze nikto sa ma nepyta 😀 Ja len s uzasom pozeram na niektore z vas, ktore mate ovulku na 12 alebo 13 den cyklu...ved mne to trva trojnasobne dlho, kym pride ovu a aj to si tento mesiac vobec este nie som ista, ci uz vcera bola alebo nie....pomooooc. Kazdopadne to nie je normalne, mavat 48 dnove cykly...budem to asi musiet ist riesit s dokim v decembri 😒
Dufam, ze ty sa uz citis lepsie a tvoja prichadzajuca ovulka bude tentokrat aspon taka uspesna, ako ovulka nasej tehulky backorky (ktora uz dufam o tom vooobec nepochybuje 😉 ).
@summer_103 spravny pristup...popijete trochu Macy a o chvilu nam sem zavesis krasne dve kolajnicky 😀
@abriela tak to už dlho meriaš a už riadne poznáš svoje telo 😀 Ja ešte svoje telo, tak dobre nepoznam a neviem, kedy bude ovulka 😅
@summer_103 ja sa rada necham nakaziť tehu bacilkami 😀 😀 😀 Teším sa už aj na tvoje pondelkove // čiaročky 😀 😀 😀
@abriela
@maminka142
@leann245
@backorka
čaute baby, tak si to tu teraz všetko čítam , mala som tu od rána navštevu na ktoru som uplne zabudla 😀 😀 ráno si tu pijem kávu a píšem s @backorka -ou a zachvílu telefon že "za desat minut som u teba" skoro ma slahlo, dobrá som čo? skleroza hm v mojom veku už normálna asi 😀 😀 😀 tak fofry obliect sa a dat to tu do poriadku-rozumej hračky po celom byte a pod.,
prišla mi kamoška ktorá bola na usg na Antolskej, za dva týždne má termín tak sa mi sem dogulala kedže nie je z BA tak tu ostala u nás celý den , tak som si vychytala bruško.teda ak sa to tak dalo nazvat, také som ja mala v 5 mesiaci a ona čaká že riadneho chlapa, podla usg sa tam evidentne tlačí chudátko a ani sa mu nedivím 😀 😀 😀 asi pojde von skor 😀 😀
tak snád si to čoskoro zopakujem na Antolskej aj ja, už nech som tam 😀 😀 😀 😀
@janie80
@maminka142
@leann245
@ivanka12
@backorka
dobre ránko , tak ja si kopírujem minule mesiace pekne, takmer rovnako idem
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
a vy ako? a @backorka hned sme daj fotku 😀 😀 😀 😀
@saranata dobre ranko, hahaaa, netestovala som! vydrzala som to! 😀 a teplotku mam perfisnu 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Vcera sme boli na super filme - Vymedzeny cas s Justinom Timberlakom, dost dobry napad...
A ty prosim ta ale koniec grafu uz nekopiruj, dobre? 😀
@backorka juj som na teba hrdá 🙂 teplotka parádna, zajtra skus otestovat
ja sa budem snažit nekopírovat ten 12-13DPO ale neviem neviem, že by to vyšlo zrovna na vyročie to sa mi nechce verit, ja také stastie nemám 🙂
ale včera som zase vymačkala tehulku tak snád by to mohlo už niekedy vyjst
tento film mám napalený niekde na dvd, kamarát stahuje filmy a nosí ich ešte pred premierou u nás, ale nemám čas si nič pozriet, ale ked hovoríš že to je dobre tak mrknem
teraz dcera ide buduci týžden na ten Usvit, sa nevie dočkat
@saranata jezis vidis, zabudla som sa v kine opytat ze od kedy na to predavaju listky, ja som tiez maniacka na twilighty 😀 vcera davali ukazku a uplne som bola z toho napichana ako pubertiacka 😀 😀 😀
Heeej myslis ze zajtra uz mam testovat? nemam pockat do piatku? inak ked si pozries moj graf, tak origos by mi vyznacil ovulku na 16 DC, boh vie ci to tak aj nebolo...
Ja som bola vcera za kamoskou co ma toho 4 tyzdnoveho Mareka ale ani som si ho nechytila, lebo cely cas spal a obaja rodiacia boli prestastny ze konecne spi, ze lebo inak strasne vela reve 😒
A jasne ze nam to teraz vyjde, verim tomu, je to idealne nacasovanie! pod stromcek fotka z 9-10tt to bude paradne! 😀
@backorka aj mne sa to páči ale ja si to pozriem doma, dcera to aj prečítala, dostala na vianoce vtedy všetky 4 knihy, je to pekne
skus zajtra, ale mne sa to nezdá na ten 16DC, kedže ovula test si mala pozitívny 10DC tak na ten 13DC mi to sedí, ale celkovo máš teraz iný cyklus tak neviem
no kiežby sa zadarilo, ja som ani na to endo včera nešla, som sa preobjednala, tak až 15 dec mám termín, uplne mi to vypadlo a muž bol pre kona čo sme objednali malej takže ani nebol doma, čo už
inak všetky dárky už mám doma,. už len nejaké drobnosti
a TV som sa rozhodla asi pre ten samsung aj ked som chcela panasonic, ale je dobrý a super velký , full HD a má ten USB vstup, som bola prekvapená lebo nemaju to všetky plazmy
@saranata hihi akeho kona? hojdacieho?
My sme vcera kupili kavovar svokre, normalne zavidim, lebo je lepsi ako ten co mame doma 😀
No tymi ovu testami som sa tentokrat nemohla riadit, lebo boli ooooovela slabsie ako tie co som mala minuly tyzden... no sama som zvedava ako sa tento cyklus skonci, lebo nie som si ista nicim, ani tym ze sa uvolnilo vajicko... ale dnes uz idem cvicit...
Ja som tiez citala vsetky 4 knihy, najlepsia aj tak bola jednotka 😀

@backorka cvičit možeš určite normálne ako doteraz, prečo by si nemala???