V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 ahojte babulky 😉 Aký mi mate večer? ja idem ešte len kupať malu, uspať a už budem mať klud 😀
Chcem sa vas ešte niečo opýtať cicušky moje 🙂 Aký je to hlien, teda, ako sa nazýva hlien, ktorý je priesvitny, ale husty 😅 Dokaže sa natiahnuť aj na 3-4 cm, ale nie je hustotou, ako bielok s vajíčka, je ovela hustejší 😕 Ja spoznam akurat creamy 😅 Dnes som len 7 DC, to ešte asi nebude ten pravy hlienik, však? 😅
Inak rano som mala skôr belší a teraz večer je skôr priesvitny, ale husty 😕 😀
@maminka142 on aby mal byt jemný tahavý, presne ako vaj.bielko takze toto ešte neni ono
ja tu mám segru , okupala mi malu a dáva jej večeru , ja ju pojdem dat spat a ak nezaspím s nou tak si pozriem nejaký film ale zalomím do hodiny
pekny mikulassky vecer prajem, kocky... konecne konci mrcha, tak mozeme zacat plodit... mm ide vo stvrtok na spg, takze este ma odo mna chvilku pokoj, ale potom mi neujde... 😀
@saranata Ďakujem 😀
Tak to maš pekny večer, keď maš aj sestru dnes, pri sebe 😀 Mne príde zajtra k malej kym sa vybavím u lekara 🙂
@janie80 držím palce na spermiograme 🙂 mm to asi tiež čaká 😅
@backorka
@maminka142
@janie80
@abriela
dobre ranko žienky, dalšia prebdená noc za mnou , neviem čo to je ale dufam ze to prejde rýchlo a bude spat tak ako doteraz 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@maminka142 s tymi hlienmi je to naozaj na maturitu 🙂 Taky, ako popisujes som mala aj ja vcera...riadne tahavy, priesvitny a nebol uplne jemny klzavy, ale trosku hustejsi...to neviem, ci je pred alebo po ovu...a taky mam uz asi tak siesty krat za tento cyklus 🙂 Drzim palce u doktora 😉
@saranata a preco mala nespi? nieco sa jej sniva alebo sa len tak preberie a je proste hore?
@saranata tusim ze aj na grafe ti vidno, ze nespis 🙂 dufam ze sa mala coskoro ukludni a budete pekne spavat obe, lebo toto je na maslu, fakt...
Ja poklacujem pekne, vcera sme este poistili, krcok sa mi zdal celkom makky a hlavne vysoko, tak uvidme, teraz uz len cakaaaaatttt....
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@saranata wau, tak taketo teplotky som u teba ešte asi ani nevidela 😀 Môže to byť aj tom, že si nevyspinkána, ale podla mňa je to uplne v niečom inom tehulka naša 😀 😀 😀
@leann245 Ďakujem 🙂 Dnes idem k zubarovi brrr 😅 A v piatok som už objednaná na folikulometriu ku doktorovi, tak dam potom vedieť, či tam nejaký folik je 😀
@backorka cakat je tusim tvoja oblubena faza, lebo si mozes posilnovat trpezlivost, vsak? 😝 🙂 Kazdopadne, teraz to uz vyjde, budes mat pod stromcek este cerstvy testik s // 😉
@maminka142 tesim sa na info o tvojom veeelkom foliku 😉
@backorka
@maminka142 to je tym ze nespim.od vcera mi je tak zle.neviem z coho.zaludok ma boli a navyse aj vajecniky.
@saranata nebojkaj to bude ok 🙂 Už len vydržkať, kým zubky vyjdu 😀 Ale možno už tuto noc to bude lepšie 🙂
@saranata nieco sa ti tam deje 😉
@leann245 ano, cakat to je moje... este ze sa mam cim zabavat, organizujem firemny vianocny vecierok a to je dilema ako za malo penazi zohnat veeeela muziky 😀 😀 😀
Ale dost si verim tento cyklus, urcite som mala minimalne jedno mega vajicko a robili sme to z veeeeeelkej lasky 😀
@backorka no to by som rada vedela čo, ked mi je tak zle
dnes máme íst k svokrovcom , dufam ze to prejde, deti si idu po Mikuláša tak im to neurobím , prinajhoršom pojdu len s mm
normálne mám strach niečo zjest a ani nemám chut na nič, ale asi potrebujem ranajky
ani káva mi nejde dole krkom , byt trochu dalej od ovule tak si myslím ze som tehu 😀 😀 😀 😀
@backorka tak potom je to jasne, teraz to vyjde...drzime ti vsetky palceky 😉 Je super, ze mas takyto "projekt", ktory ta zabavi a rychlejsie ti zbehne cakanie na //... ty si tvoriva, urcite to dobre zorganizujes 😉 Keby to dali na starost mne, tak vybavit by som vybavila vsetko, ale dekoracie a cokolvek, co vyzaduje tvorivost v umeleckom slova zmysle by chybali 🙂
@minerwa : Ahoj Minerva. toto sa dialo aj u nas.... ked sme sa snazili tak bol moj muz ten co sa vykrucal a ja som bola ta co som tlacila a hnevla sa na neho, ze "nespolupracuje" a ze teda on to asi nechce tak velmi ako ja.... z toho je taky zacarovany kruh.... nevedeli sme si potom spolocne chvile uzit.... pomohlo nam to, ze som to na mesiac prestala riesit.... (lebo som menila gynekologa a povedala som si, ze so snazenim zacneme zas ked uz budem mat noveho gyn...) no a k novemu gynekologovi som uz isla ako tehotna 🙂 ( moj muz na konci toho mesiaca predniesol "staznost" ze tento mesiac som ho neinformovala o svojich plodnych dnoch a ze on by uz tiez chcel babo, kedy zas na to pojdeme 😉 )
Caute zienky,tak ja nakoniec mam asi crevnu virozu ☹
@saranata juuuj, chudatko, to je dost na figu tieto virozy, preto mas asi aj taku vyssiu teplotu...hlavne sa snaz vela spat, ja som si tu minulu skoro ani nepamätala, co som mala take horucky a stale som spala. Teraz uz len verim, ze to bude taka jednodnova zalezitost, ako to zvycajne byva. Drzkaj sa.
@saranata to mi je ľuto zlatko ☹ Snaď to rychle prejde neboj 😉

@leann245 no neviem som uplne dead 🙂 🙂 už nikoho nebudem nahanat , dám deti spat a končím dnes 🙂