icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
9. dec 2011

@janie80 citam, ze pises, ze doki kazal 3 dni abstinovat pred plodnymi dnami 😀 .
No moj drahy sa po skoro 3 tyzdnoch dnes vracia zo sluzobky za velkou mlakov a mam 12DC, takze ked sa títo plavci nechytia 😵 😀

janie80
9. dec 2011

@backorka kazdy druhy den uz nie... snazili sme sa takto 3 mesiace a myslela som, ze mi prepne... 😅 sme sa teraz dohodli, ze nebudeme nic ratat ani silit... ze si uzijeme vianocnu atmosferu a sexik bude podla chuti... 😀 co pri tom jeho sebavedomi teraz bude chuti dost... 😀

leann245
9. dec 2011

@janie80 no ale hlavne je, ze ju mas, co napriklad ja nemozem povedat, a nejak to uz nacasujete, neboj 😉 Kazdopadne to u vas vyzera vyborne, o chvilu budes mavat dvojciarkovym testikom a konecne sa to tu rozbehne 😉

backorka
9. dec 2011

@abriela ja peciem na velky plech, maximum co sa vojde ro rury, v tej mojej skusobnnej verzii som robila z 3 vajec pravu piskotu, rozotrela na cely plech a vobec som to nemusela prekrajovat, praveze to cesto bolo az moc tenke, preto dnes davam viac vajec 🙂 no drahemu si mala povedat aby si pred 3 dnami vymenil zasobniky, lebo oni zase po dlhsom nepouziti stracaju obratnost a rychlost...

maminka142
9. dec 2011

@leann245
@saranata
@abriela
@backorka Dobré ránko dievčatá 🙂 Tak ako som predpokladala ovu test mi ukazal peknu kravinu a tym som aj rozhodnutá dnešnym dňom uplne skončiť s ovu testami 😠 (nechápem, ako som mohla mať silne pozitívny test, ked ovu je tak ďaleko 🙄 Testovacia čiara bola ešte silnejšia, ako kontrolna 😕 ) Alebo, že by pregnyl vydržal v tele mesiac? 😕 A to som si skoro mm vyžmýkala ešte pred ovulaciou 😝 Takže folik mam ešte len 14 mm a ovula najbližšie bude až niekedy v utorok 😕 V pondelok rano idem na ďalšiu folikulometriu, v akom stave mam foliky+ pregnyl 😅
No tak tak som ja dnes pochodila 🙂 A čo vy? Ako sa mi mate? Čo vas dnes čaka? Ja bavím maleho synovčeka a idem variť karfiolovu polievku a cestoviny s mäskom+syrovo-cesnakovo-bylinkova omačka 😅 Ešte som to nikdy nerobila, ale segra to robila včera a vraj je to mňaaaaam 😀 Tak uvidíme 😉 Pekný dník vam prajem 😉

backorka
9. dec 2011

@maminka142 no ale ved to je vyborna sprava! nevadi ze ste sa snazili, do utorka zase narastu ti spravni 😉 mas presne tak velky ako som ja mala na kontrole 😀
Budu super tie cestovinky, este ked ich zapecies so syrom, mnam mnam 🙂

abriela
9. dec 2011

@backorka ja som piekla mensiu a nechcelo sa mi piect na viackrat.
No cez skype to bolo vselijake 😀 , a hlavne rano, ale povedal, ze setri 😀 . Dnes mame ist aj na vianocny vecierok, ale kto vie, ci sa radsej nezdrzime v posteli

abriela
9. dec 2011

@maminka142 dobre, kasli na ovu testy. Podla mna je to blbost, ked ti ukazuje ciarku skoro stale a mas sa rozhodnut kedy je najsilnejsia.
Mnam, chcem tvoj obedik, ale bez cesnaku 😀 .

leann245
9. dec 2011

@maminka142 ty si teda trdielko, ze ovu bude az tak daleko...ja ze napises ze o dva tyzdne a ty ze v utorok 😀 😀 😀 ved to bude coby-dup 😉 ale rozumiem tvojmu "rozhorceniu", ked tie testy ukazuju uplne halusky, alebo mozno ukazuju dobre, ale naozaj ti ostava v tele ta latka z pregnylu. Esteze to mas takto pekne podchytene aj folikulometriou. A neboj, do utorka bude mm zas v plnej kondicii a potom uz rovno zamiesite na dve ciarocky 😀 Ja sa tesim ze je dnes v piatok, vcera som si zas vela porobila na byte, dnes nam dovezu sedacku, v pondelok postel a stol s lavicou do kuchyne a ked pridu skrine, tak sa stahujemeeee 😀 😀 A ten tvoj obed by som si veru dala, mnam 😉

lubkaj38
9. dec 2011

@abriela nie je to pravda aby ste 3dni pred plodnymi dnami abstinovali je to uplna somarina. My sme sa takto trapili 5mes pocitala som ovulaciu, kupovala ovulacne testy pred plodnymi dnami sme abstinovali, a nakoniec som uz bola na tom psychicky dost zle! sex sa nam uz sprotivil lebo sme venovali pozornost len na to ci sa to teraz podari. Potom mi dala kamoska cislo na jedneho docenta Tomasov v Martine. A on mi povedeal jednu mudrost milovat sa kazdy den aj 3krat do dna a nemysliet na to ze robime baby. A ze chlap ak nema viac ako 3dni sex jeho spermie su potom o nicom lebo sa na vzajom deformuju. nie su potom take kvalitne a rychle. Tak sme vyhodili ovulacne testy vedela som ze sa mi ovulacia opakuje kazdy mesiac 11 den po MS - priblizne. Zobrali dovolenku vybrali sa do hor a povedali ze kedy sa to podari nechame to na prirodu a nebudeme mysliet na to. Po chate som do mesiaca bola tehotna. Naozaj na to netreba mysliet

maminka142
9. dec 2011

@backorka no vidíš, ako opakujem po tebe s rozmerom foliku 😀 Tak snad budem po tebe opakovať aj pozitívny tehu test, ktorý nám tu onedlho nafotíš 😀
@abriela No to je fakt sa ťažko rozhodnuť, ktora je najsilnejšia, kedže silnejšia už ani nemôže byť, ked je silnejšia, ako kontrolna 😕 Ale už kašlem na ovu testy a už sa budem tešiť na dve čiaročky, ale už len s tehu testu 😀 😀 😀
@leann245 No ja som preto napísala, že ďaleko, lebo podla ovu testov mala byť ovula do 48 hodín a ja ju budem mať, teda ak bude nejaka ovula až o 6 dní, od prveho pozitívneho ovu testu 😅 Ospravedlňujem sa za moje rozhorčenie, snaď som tym nikoho nenakazila, takou naladou, ale trochu ma to nahnevalo 🙄 Ale už som sa vam vyrozpravala, už je to ok 😀 😀
Inak, peknu fotečku maš 🙂

abriela
9. dec 2011

@lubkaj38 Lubka, milovanie kazdy den sme uz absolvovali v lete, aj ked 2 dni sme dali pauzu - v dni ovulky, pretoze som po cisarskom a na tehu by bolo asi skoro.
Suhlasim s tebou, netreba na to mysliet aj ked je to tazke a podari sa to.
Ja som tento esiac uz prestala merat aj teploty. Prajem zdrave babo.

backorka
9. dec 2011

@abriela
@maminka142
@leann245
@janie80
@saranata
Ak som vam nespominala, ze jeden korpus robim ruzovy, tak tu je maly pozdrav z pecenia 😀

leann245
9. dec 2011

@maminka142 dakujem pekne 😉 A nie je za co sa ospravedlnovat, kazda sa tu obcas nad niecim rozhorcime, to je uplne normalne, to je ZIVOT...a vzdy nam sem nosis vysokopozitivnu naladu, takze si mozes kedykolvek aj schuti zasomrat 😉 😀 😀
@backorka ze waau, no to si nam teda nespominala, ze to bude ruzove...ty by si nam mohla piect "korporatne kolaciky" 😀 Akurat mam teraz dilemu, ze ci to bude taka velka torta, alebo z toho budes nejakym sposobom vykrajovat kruhovy tvar 🙂

backorka
9. dec 2011

@leann245 budu tri korpusy, zlty, kakaovy a tento ruzovy, budem to orezavat na taky ovalny tvar, asi ako bezecka trat na stadione 😀

saranata
9. dec 2011

@backorka zatial pekne....tesim sa na final foto

maminka142
9. dec 2011

@leann245 Uplne super je tato tema v tom, že sa tu navzajom povzbudzujeme a dodavame si energiu 😀 Niekedy ked mam čas a nakuknem do inej temy a často sa stáva, že sa tam hádaju 😖 No nechápem 🙄 Aj ty nam tu dávaš vela energie a dobrej nálady 😀 Myslím, že sme tu dobra partia 😉
@backorka No teda, aká šikulka s teba 😀 Som zvedava na finiš foto 😉

abriela
9. dec 2011

@backorka pekne. Uz sa tesim ako uvidime konecne dielo, len skoda, ze aj neochutname 😉

leann245
9. dec 2011

@maminka142 krasne si to napisala...vidim to presne rovnako 🙂 Ja sa kazdy den na vas velmi tesim, ako keby sme boli kamosky a poznali sa uz roky...asi sme si tu sadli a to je skvele 😉

backorka
9. dec 2011

@leann245
@abriela
@maminka142
@saranata Pre mna je sice este vecer, ale vam uz dobre ranko dievcence.
No nebudem zapierat, ze s tortou som maximalne spokojna, je krajsia ako som dufala, za to vdacim kamoske ktora mi moc pomohla. Zajtra tam do jedneho rohu este pojde velka vianocna ruza a dve sviecky 60. Ale trvalo nam to 8 hodin aj s urobenim vecere popri tom 🙂

maminka142
9. dec 2011

@leann245 ano presne, to si teraz úplne vystihla 😀 Sme tu, ako kamošky, dokonca niekedy mam pocit, akoby som si písala zo segrou, ktorej vždy volam, keď potrebujem radu 😀 A niekedy, už hneď zavítam sem a delím sa s vami o všetkom, čo ma trápi 😀 Ešteže vas tu mám 😀 😀 😀

maminka142
9. dec 2011

@backorka waaaaaaaaaaaaau kráááááááááááááásne, tak to klobuk dole 😀 Tak ja by som si na toto, v živote netrufla 😅 Ty by si sa mala prihlásiť do slovensko ma talent 😀 😀 😀
A nie si sama, ja mam tiež ešte večer 😀 Akosy ma chytilo upratovanie a nedavno som doumývala podlahu 😝 Ale, už som okupkana v pyžamku a idem do spankoviec 😀 Dobru nocku 😀

saranata
10. dec 2011

@backorka jeeej nádherná, naozaj dobrý napad íst do vianočneho motívu, niečo takeho urobím na vianoce si ma inšprovala.fakt krásne,
tie hviezdičky a vločky na vrchu si tam kupila alebo si robila z marcipánu?:

inak dobre ránko aj všetkých ostatným, ja som sa dne s zobudila a je mi zle, toje za to že som včera neodolala segedínu, čo dodať.....nejak to neprestáva tak asi nejde o trojdnovu virozu a dost , stále sa to tahá, dnes zase len ryža a čučoriedkový čaj a konec

teplotku som merala už o siestej inak meriam o pol osmej ale sme skoro hore, napriek tomu je vysoká tak uvidíme čo to znamená
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

@maminka142 všetci sme tu radi pre teba a aj pre seba navzajom , a v tejto teme ide o najkrajší ciel takže načo sa hádat , a idu vianoceeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀

backorka
10. dec 2011

@saranata Ahojky, velmi rada by som ta presviedcala ze ti je zle a teplotku mas vysoku lebo si tehu, dufam ze to tak je, ale obavam sa trochu ze si chora, uz ti to trva moc dlho, ved sa uplne vycerpas, ked nebudes mat ziadne ziviny... mozes takto reagovat aj na hcg?
Ja som dnes klesla, asi to bude tym, ze vcera som si ten lutenyl dala az vecer a nie na obed ako vzdy...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Nooo takze to cervene je latkove z dm-ky, biele je cukrarska potahovacia hmota z tesca, dobre sa s nou pracovalo, tie nazltle su z praveho marcipanu, vsetko som vykrajovala formickami.
@maminka142 obom vam dakujem za pochvaly, tesim sa z nej ako mala, este vam dam fotku ako vyzera na reze, vyzera ako taky jeden nanuk z algidy 🙂
Krasny pokojny dnik vam prajem.

maminka142
10. dec 2011

@saranata
@backorka
@leann245
@abriela Dobré ránko dievčatá 😀 Ako sa mi mate? Ja som mala tuto noc nočnu 😖 Malá mala teplotu 38,2 tak som jej dala o 21h., nurofen a celu noc som nespala a stale som ju kontrolovala, ako jej je.. O 3h., v noci mala 38,3 tak som jej dala ďalšiu davku nurofenu 🙄 Ale, už vyzera byť ok 🙂

@saranata presne tak, ako si napísala, toto je krásna tema a k tomu sa blížia vianoce, tak atmoška musí byť 😀 Ved mi si tu vždy vytvárame atmosferu a pomáhame si navzájom, aj bez vianoc 😀 😀 😀 😀 😀
@backorka mňaaaaaaaaaaaaam, hned by som si dala, až mi sliny tečú 😀 😀 😀

Krásny víkendík vam všetkým prajem 🙂

lill7
10. dec 2011

Kočky vidím, že ste tu fakt šikovné kuchárky, ja veľmi nemám komu vyvárať a vypekať, keďže cez týždeň som sama doma a raz som už polovicu plechu vyhadzovala do koša.. môj drahý je skôr na čokoládu ako koláče..
Inak som 3DC takže vianočný darček nebude a drahý sa nemusí báť, že bude mať na krku dvoch levov 😀 budem si musieť počkať na novoročné prekvapenie 😀

backorka
10. dec 2011

@maminka142
@saranata
@leann245
Inak, k tomu vasmu rozcitenemu rozhovoru 😀 : ja som tiez moc rada ze som v tejto teme a ze sme tu taka dobra partia, je to super mat podporu a ludi ktori vzdy poradia, prip. utesia. Dufam ze nam to tu dlho vydrzi, aj ked uz vsetky budeme zaneprazdnene maminky 😉

saranata
10. dec 2011

@backorka neviem čo to je, ale snád to už prejde, asi som tomu nepomohla trocha s tým segedínom , sama sai za to možem 😀 😀
a k tomu hcg , je pravda ze medzi prve príznaky sa popri bolesti hlavy možu zaradit aj hnačka a zápcha ale nie v takejto miere a tak skoro , ved to som určite ešte ani nezahniezdila v tej dobe
neviem , bud som niečo zjedla čo mi nesadlo, alebo nejaká viroza a na to treba len dietu 🙂 čo mi aj tak nezaškodí 🙂

backorka
10. dec 2011

@saranata spravne, treba na tom najst nieco pozitivne 😉
Tak toto je finalna verzia 😀

saranata
10. dec 2011

@backorka naaaaaaaadhera!!!!!!!!!