V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@leann245
@maminka142
@backorka
@abriela
@meatfly24
takze takto, prvý je Peppino pod ním je Mammatest , myslím ze celkom viditelne, žienky som happy 😀 😀 😀 😀 a šťastná prešťastná 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata juuu tak to su krasne ciarky na 11 DC, no zhavim uz aj ja tie testy, ale kedze mi chybaju akekolvek "ine" pocity, tak pockam do soboty... moc sa s tebou tesim, som rada ze si to tu nastartovala, teraz sa uz spusti lavina s // 😀 kedy to oznamis muzikovi, pockas do vianoc?
@backorka no to asi nie, on to na mne aj tak uvidí hned ako príde domov tak ako naposledy 😀 😀
velmi ti držím palce, nech tam su krásne // , toto budu krásne vianoce 🙂
ja som niečo tušila už aj večer ale po tej viroze či čo to bolo som si nebola istá , ale dnes ráno už hej teda a chodím furt cikat, to je tiez jeden z indikátorov, aj ked ja teda chodím často ale teraz furt 😀
len teraz nevie ako mi robí lekár ale asi cez sviatky tam nebude, musím zistit, lebo ešte je skoro tam íst
neviem čo vyšlo či jonáš alebo ovula, ale máme tam chlapčeka 🙂 tak uvidíme
aj ked mne je to jedno, uvidím čo povie tato, dcera by chcela brata, jej to povieme asi na vianoce
jaj zienky ja tu len sedím a čumím do blba celý čas 😀 😀 😀 bláznivá
@summer_103 dakujem 😀 😀 😀
@saranata ale zase keby si mala ovulku 6 DC, tak by si uz mala silnejsiu ciarku... mozno to bolo tak medzi, ved si vlastne testovala po obede, rano by bola este silnejsia 🙂 ja viem ze su tu temy aj cisto pre tehulky, ale dufam ze sa nam z tadeto nevytratis ako skoro vsetky cerstve tehulky 😉
@backorka to je jedno už , hlavne je to ze to je 😀 😀
a ja ostanem tu v tejto teme s vami , aj ked budeme tehule, ved tak sa volá tema nie? ze budeme maminkami 😀
a inak termín mi vychádza na druhu polovicu augusta , takze mám darček k narodeninám , dobre že? aj k vianociam aj k narodkám , super 😀 😀 😀
a svokre k 70 ke vo februári ..tu aj prekotí 😀 😀 😀 😀
@leann245 @maminka142 Ja tento mesiac nemeriam. Povedala som si co ma prist pride. Vikend bol 12-14DC. Kedze priatel bol 3 tyzdne v zamori, snazili sme sa habadej 😀 . No kedze som mala problemy, nasadila som si maxmirox, co nieje velmi vhodne na zahniezdenie 😒 . No co uz, co sa ma stat stane sa.
@saranata wau, wau supeer a viem, ze ani test ti netreba a je to tak ako pises.
@saranata waaaaaaaau moc moc moc gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tesim sa, s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Si nesklamala a vyslo to, ako sme si povedali, uz len opakovat po tebe musime vsetky 😀 😀 😀 😀 😀
@leann245 no snad moje telo prestane zo strajkom a bude opakovat po sarante 😀 😀 😀 Ale to moc pochybujem, kedze ani lekarovi sa to moc nezdalo a okrem toho, mam tento mesiac hrozne stresy a chaos 😕 Stale tu niekoho mam a nemam cas ani na oddych 😅
@saranata ozi kolko ste sa teraz vlastne snazili? 😀
@saranata a este, ako casto ste sa snazili? Nie je to vidiet v tvojom grafe 😅
@maminka142 juuj zlatko tento cyklus sme sa teda nenarobili kvoli malej a jej nociam sa to ani nedalo, poviem ti ze ten den ked bol JOnáš , potom raz mimo plodných dní, a potom presne ako mi vyšiel pozitívny Ovu test tri dni za sebou -čiže en pre ovu v den ovu a den po nej a sup podarilo sa 😀 😀 😀
@saranata super, takže ak tomu spravne rozumiem to boli 3 dni po sebe však? 😀 Juuuj som taka šťastna, že si to naše tehulkovanie trošku posunula 😀 😀 😀 Držkaj sa 😉

@saranata tak aj mne mozes hodit ten recept, inspirujem sa 🙂