icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
14. dec 2011

@saranata tak aj mne mozes hodit ten recept, inspirujem sa 🙂

saranata
14. dec 2011

@backorka jasne pošlem

meatfly24
14. dec 2011

@saranta co to tu vidim 🙂 aj ja som mala velmi zvlastny pocit ... a nesklamal 🙂 tesim sa z tebaa🙂)) teda z vas ... z teba aj z fazulky... a pootom ked das fotku tak ma oznac aby som videla aj ja tie kolajnice 🙂

saranata
14. dec 2011

@leann245
@maminka142
@backorka
@abriela
@meatfly24

takze takto, prvý je Peppino pod ním je Mammatest , myslím ze celkom viditelne, žienky som happy 😀 😀 😀 😀 a šťastná prešťastná 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
14. dec 2011

@saranata juuu tak to su krasne ciarky na 11 DC, no zhavim uz aj ja tie testy, ale kedze mi chybaju akekolvek "ine" pocity, tak pockam do soboty... moc sa s tebou tesim, som rada ze si to tu nastartovala, teraz sa uz spusti lavina s // 😀 kedy to oznamis muzikovi, pockas do vianoc?

bleble
Odpoveď bola odstránená
saranata
14. dec 2011

@backorka no to asi nie, on to na mne aj tak uvidí hned ako príde domov tak ako naposledy 😀 😀
velmi ti držím palce, nech tam su krásne // , toto budu krásne vianoce 🙂

ja som niečo tušila už aj večer ale po tej viroze či čo to bolo som si nebola istá , ale dnes ráno už hej teda a chodím furt cikat, to je tiez jeden z indikátorov, aj ked ja teda chodím často ale teraz furt 😀
len teraz nevie ako mi robí lekár ale asi cez sviatky tam nebude, musím zistit, lebo ešte je skoro tam íst
neviem čo vyšlo či jonáš alebo ovula, ale máme tam chlapčeka 🙂 tak uvidíme
aj ked mne je to jedno, uvidím čo povie tato, dcera by chcela brata, jej to povieme asi na vianoce

jaj zienky ja tu len sedím a čumím do blba celý čas 😀 😀 😀 bláznivá

summer_103
14. dec 2011

@saranata jeeeeej Saranata tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Prisla som vas kuknut po dlhom case a takuto super spravu som si tu precitala. wau 🙂 blahozelam, budete mat krasne Vianoce 🙂
@leann245
@maminka142
@backorka
@abriela
@meatfly24

saranata
14. dec 2011

@summer_103 dakujem 😀 😀 😀

leann245
14. dec 2011

@saranata náááádhera 😉 tesim sa s tebou a dakujeme, ze si sa podujala zacat s //, teraz to uz pojde ako po masle 😉 len pekne cum do blba a uzivaj si ten pocit... 😀

saranata
14. dec 2011

@leann245 dakujeeem
myslím ze sa to tu teraz rozbehne, vianoce Nový rok a do valentína budu babatká rozdane 😀 😀 😀

backorka
14. dec 2011

@saranata presne tak, ako pise @leann245, uzivaj si to co najdlsie 😉 to som sa ta chcela opytat, ze ci vysiel jonas alebo ovulka, s akym casovym odstupom ci to mala tento cyklus? No k doktorovi budes asi musiet vydrzat az po sviatkoch, ale za odmenu ti hned vypise tehu knizku a ukaze srdiecko 🙂 🙂 🙂

janie80
14. dec 2011

@saranata jeeeeeeminenky... nadherne kolajnicky... 😉 blahozelam... 😉

saranata
14. dec 2011

@backorka ja si to budem užívat aj ked viem ze to strašne rýchlo ubehne

Jonáša som mala 6 DC a ovulu 18DC ale na 11DPO mám celkom silne čiarky tak ktovie, uvidíme aj podla pohlavia

saranata
14. dec 2011

@janie80 dakujeeeem, teším sa a moc vám to všetkým prajem 🙂

backorka
14. dec 2011

@saranata ale zase keby si mala ovulku 6 DC, tak by si uz mala silnejsiu ciarku... mozno to bolo tak medzi, ved si vlastne testovala po obede, rano by bola este silnejsia 🙂 ja viem ze su tu temy aj cisto pre tehulky, ale dufam ze sa nam z tadeto nevytratis ako skoro vsetky cerstve tehulky 😉

saranata
14. dec 2011

@backorka to je jedno už , hlavne je to ze to je 😀 😀
a ja ostanem tu v tejto teme s vami , aj ked budeme tehule, ved tak sa volá tema nie? ze budeme maminkami 😀

a inak termín mi vychádza na druhu polovicu augusta , takze mám darček k narodeninám , dobre že? aj k vianociam aj k narodkám , super 😀 😀 😀
a svokre k 70 ke vo februári ..tu aj prekotí 😀 😀 😀 😀

abriela
14. dec 2011

@leann245 @maminka142 Ja tento mesiac nemeriam. Povedala som si co ma prist pride. Vikend bol 12-14DC. Kedze priatel bol 3 tyzdne v zamori, snazili sme sa habadej 😀 . No kedze som mala problemy, nasadila som si maxmirox, co nieje velmi vhodne na zahniezdenie 😒 . No co uz, co sa ma stat stane sa.
@saranata wau, wau supeer a viem, ze ani test ti netreba a je to tak ako pises.

saranata
14. dec 2011

@abriela díky, už som robila test na obed, aj som sem dala fotku tak sa vytešujem
ale ako som pisala @backorka e ja vás neopustím 😀 😀 😀 a ostanem tu

backorka
14. dec 2011

@saranata chcela si ten album pre vsetkych? len pre istotu 😉

saranata
14. dec 2011

@backorka pozerám ze kto mi to tam píše 😀 😀 😀 zabudla som to dat len pre svojich
ale je to len test tak kašlat na to

ale díky

maminka142
14. dec 2011

@saranata waaaaaaaau moc moc moc gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tesim sa, s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Si nesklamala a vyslo to, ako sme si povedali, uz len opakovat po tebe musime vsetky 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
14. dec 2011

@leann245 no snad moje telo prestane zo strajkom a bude opakovat po sarante 😀 😀 😀 Ale to moc pochybujem, kedze ani lekarovi sa to moc nezdalo a okrem toho, mam tento mesiac hrozne stresy a chaos 😕 Stale tu niekoho mam a nemam cas ani na oddych 😅

maminka142
14. dec 2011

@saranata ozi kolko ste sa teraz vlastne snazili? 😀

maminka142
14. dec 2011

@saranata a este, ako casto ste sa snazili? Nie je to vidiet v tvojom grafe 😅

abriela
14. dec 2011

@saranata ja som prisla z kurzu, pozrela na PC, nelistovala, necitala dalej, len pisala- preto posobim, ze som pomimo 😀

darinkazv
14. dec 2011

@saranata veľmi veľmi veľmi gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉

saranata
14. dec 2011

@darinkazv a ja velmi velmi velmi dakujeeeeem

saranata
14. dec 2011

@maminka142 juuj zlatko tento cyklus sme sa teda nenarobili kvoli malej a jej nociam sa to ani nedalo, poviem ti ze ten den ked bol JOnáš , potom raz mimo plodných dní, a potom presne ako mi vyšiel pozitívny Ovu test tri dni za sebou -čiže en pre ovu v den ovu a den po nej a sup podarilo sa 😀 😀 😀

maminka142
14. dec 2011

@saranata super, takže ak tomu spravne rozumiem to boli 3 dni po sebe však? 😀 Juuuj som taka šťastna, že si to naše tehulkovanie trošku posunula 😀 😀 😀 Držkaj sa 😉