icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
25. aug 2011

dnes je podla teplot ovulka a s priatelom budem az zajtra ☹

maminka142
25. aug 2011

@backorka jej no super 🙂 Už si mala aj plodne 😉 Mne to trvalo 3 dni a s pomocou ostatnych sa mi to podarilo 😉 Kukni mi prosím ťa ešte na toto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Dnes mi teplota zasa stupla na 37,1 (37, opätovne meranie po pol hodine) Robila som si aj test, ale nie je tam ani "duch" 😒 Ale zasa zvyšena teplota mohla byť aj preto, lebo som mužíčka vyprevadzala v noci a druhej do Rakuska, tak možno ked som v noci viac pochodila, alebo ja neviem 😕 Čo si o tom myslíš?
@darinkazv Tebe ukazal test kedy, že si tehu?

backorka
25. aug 2011

@abriela nezufaj, ovu moze trvat aj dlhsie 🙂
@maminka142 praveze ja som este ovu nemala podla mna, ved to by bolo moc skoro, este mi asi len klesne a nasledne stupne teplota najblizsie dni...
Vies co, ja zase beham v noci na vecko aj 3x, niekedy aj 2 hodiny pred meranim tak tiez si myslim ze by to mohlo ovplyvnit tu teplotu... ale tvoje nocne vstavanie podla mna nemalo nijaky vplyv... ak si tehu, tak teplota sa ti bude drzat hore a na test je asi este skoro, podla mna tak do nedele by si mala vydrzat s dalsim 🙂
Nejake ine priznaky? Napatie v prsiach alebo take nieco? 😉

maminka142
25. aug 2011

@backorka aha, prepač som sa ti na to asi zle kukla, videla som pokles a už som si mylsela, že si mala plodne 🙂 Praveže príznaky nemam žiadne 😖 Ani napätie v prsiach ani nič podobne 😖 Pobolieva ma brucho, už tretí den, ako na prichod mrchy 😒 Tak uvidíme budem merať ďalej a ak do nedele neklesne tak si urobim další test 😉

backorka
25. aug 2011

@maminka142 tak drzim palce, moc moc aby tam bola druha ciarka a aby neprisla mrcha hlavne!!!! 😉

janie80
25. aug 2011

dievcence, ako sa tu mate? nejaka nova tehulka? 😉 moje teploty divocia aj dalej... az som z nich magor... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 @saranata @backorka mrknete mi na to? otehu kvoli tej stitke nemozem, len chcem merat dalej, ci mi to nepokasle ovulu...

lucica
25. aug 2011

@darinkazv Presne tak, čo ty na to 🙂 Uvidíme ako sa bude dariť.
@backorka Kde máš gynekologa?

darinkazv
25. aug 2011

@maminka142 ahojky. ducha som mala 2 dni pred očakávanou Ms 🙂

b.bardyova
25. aug 2011

Ahojte, tak sa som sa dnes objednala ku gyn.lebo ten zapal ci co to mam mi neprestava ☹ aj ked pijem urolog. caj...a vajecnik na lavej stale citim niekedy viac niekedy menej ☹

abriela
25. aug 2011

@backorka pozrela som graf. Ak zajtra bude teplota vyssia, tak ti tu uz asi budeme gratulovat 🙂

abriela
25. aug 2011

@janie80 No toto 😕 . Aj tvoj predchadzaju cyklus bol zvlastny. Kedy merias teploty? Rano, pred vstanim z postele?

janie80
25. aug 2011

@abriela jasne, 6:15 nastaveny budik, kazdy den... okrem toho, ze boli dlhe cykly, tak su vcelku OK... LF minuly mesiac strasne dlha... no a tento... nechapem... predvcerom som sa dozvedela, ze mam zvysenu cinnost stitky, tak zeby preto boli take divoke? 😕

maminka142
25. aug 2011

@backorka Ďakujem 🙂

lucica
25. aug 2011

@darinkazv To bol prýv test ktorý si si robila? Tie 2 dni pred ocakavanou Ms? Myslím v tom cykle

cenculinka
25. aug 2011

@backorka bola som v CR, chodim tam od detstva k babke na chatu 🙂 ako pokracujes s cvicenim? 😎

abriela
25. aug 2011

@janie80 kto vie, mozno preto ti to tak skace. Hmm, stitka robi pri otehotneni problemy ☹.
@ lucina Ja som minuly rok robila len jediny test (ked je raz kolajnicka, nic sa nezmeni pri dalsom teste), tiez 2 dni pred mrchou a den po planovanej mrske som uz bola u lekara na odber krvi, ktore potvrdili tehu. Aj ked sestricka reagovala prekvapene co tam robim, ci si to chcem vziat.

darinkazv
25. aug 2011

@lucica áno. prvý 🙂

janie80
25. aug 2011

@abriela a moze byt, ze sa tie problemy spustili potratom? 😕

vikad
25. aug 2011

Ahojte dievčatá. Rada sa k vám všetkým pridám, lebo tiež s manželíkom ideme plánovať bábo. Jedno sa nám na jar tohto roku nepodarilo ☹ , tak sme si museli dať pauzu a v septembri začíname znovu. Chodím do SPLN-u v Košiciach. Veľmi rada by som si s vami vymieňala slúsenosti a písala si o všetkom, čo súvisí s bábätkovskými vecami 😀 ...

abriela
25. aug 2011

@janie80 to neviem. Mne v 19tt vysli nejake zle vysledky z krvi - problem stitka. Kedze v rodine ochorenie stitky mame, absolvovala som vysetrenie, s tym, ze tesne pred porodom som mala ist na dalsie. PPorod sa nekonal, vysetrenie bolo a vsetko som mala uz v norme. Kontrola o rok. Ziadne tabletky, nic. Ukoncenim tehu sa to u mna upravilo.

abriela
25. aug 2011

@vikad som z Kosic ale skratku SPLN nepoznam 😕 .

janie80
25. aug 2011

@vikad vitaj medzi nami.... rok 2012 bude teda pekne plodny... 😉 narodia sa tie najkrajsie, najzdravsie a nejlepsie deticky na svete... 😀

lucica
25. aug 2011

@darinkazv Ja sa už neviem dočkať buduceho tyždna. 🙂

marcela1992
25. aug 2011

Ahojte baby.Chcela by som vediet,ze kedy ste zacali alebo zacnete kupovat prve vecicky pre babatko?

darinkazv
25. aug 2011

@marcela1992 ahoj. ja som už dopredu začala. ešte ani tehu som nebola. lebo niektoré veci sú drahšie a keď som ich chcela mať a viem, že naraz nehrozí to pokúpiť, tak som začala. kukni do albumu 😉 ale oblečko začnem až tak od januára. na vianoce idem bábätku kúpiť fusak 😀

@lucica to ti verím. ja sa tiež neviem dočkať, lebo o týždeň v piatok idem na sono a teším sa na srdiečko 🙂

@vikad tak vitaj. je tu dosť nákazlívá téma. postupne pribúdajú tehulky 😉

lucica
25. aug 2011

@darinkazv Tak ja budem o týždeň v piatok už hádam vedieť či som tehu. V piatok má prísť ms a okrem posledneho mesiaca nikdy nemeskala

darinkazv
25. aug 2011

@lucica budem ti držať palce 🙂 nech len mešká minimálne 9 mesiacov 😉

lucica
25. aug 2011

@darinkazv 🙂 ďakujem, určite dám vedieť a aj ty potom ako dopadlo sono. Ozaj ak náhodou (dúfam)) zistím, že som tehu, po akom čase mám ísť k doktorke?

darinkazv
25. aug 2011

@lucica ak nemáš fyzicky náročnú prácu, čo by ohrozila tehu, stačí ti ísť tak cca v 8tt. to už bude krásne aj bábo vidieť aj srdiečko. ja som šla hneď, lebo mám blbú robotu, ktorú nemôžem ako tehotná vykonávať a musia ma preradiť. tak keď vyšiel testík, tak 4 dni na to som už bola u dr. ale na sone bolo vidno až teraz v pondelok. dovtedy nič. takže zbytočné som stresy mala. ale išlo mi o to, aby mi to z krvi potvrdili. len doktorku najprv nenapadlo krv brať. tá hneď sono. krv mi vzala prvýkrát až 17teho. a potom znovu 22eho 😉
a jasné, dám vedieť. ja vždy, keď niečo nové a pozitívne, tak tu bľačím :D

marcela1992
25. aug 2011

@darinkazv no aj ja by som najradsej uz kupovala ale som len v 9tt tak neviem ci to velmi skoro nie je :D