icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
6. sep 2011

@backorka :D neviem. môj otec aj svokor sú čistí býci. ale nie som nadšená. takí prchkí, nerváci. joj. otras. a ešte k tomu ja kozorožec. to budeme dvaja rohatí. no to bude :D

maminka142
6. sep 2011

@backorka
@darinkazv hlavne, aby sme mali zdrave detičky a je jedno, ake znamenie budeme mať 😉 Juuuj, už sa tak veľmi teším, tak snaď ten september je magicky a zadarí sa 😉 A budeme sa tešiť ako ty
@darinkazv 😉

darinkazv
6. sep 2011

@maminka142 tak to je jasné. keby mi išlo o znamenie, tak si to naplánujem na inokedy :D aby vyšlo, ako ja chcem. 🙂 radšej by som rybky, radšej by som dievčatko. ale bábo už teraz milujem a je mi jedno, či bude baran alebo býk, či bude dievčatko alebo chlapček. je to moja malá pusinečka a už sa nevieme dočkať 🙂
a všetkým držím palce, aby sa čím skôr zadarilo 🙂

kvietok228
6. sep 2011

@darinkazv
@backorka Baby možete my poradiť meriam BT a stále mam len 36,30 najvyššiu a mršku som mala 21.8. nechápem poriadne tomu 😖

darinkazv
6. sep 2011

@kvietok228 to ti ja neporadím. ja keď som sa odhodlala, že idem začať merať BT, tak som zistila, že som tehotná. nám to vyšlo na prvý šup. takže do tých BT sa nevyznám 😒

kvietok228
6. sep 2011

@darinkazv aj tak dakujem

maminka142
6. sep 2011

@darinkazv juuuj, tak to je pravda 🙂 Presne viem ako sa cítiš, mne to tiež bolo jedno čo to bude, velmi som to malinke milovala a milujem ju aj teraz a vždy aj budem 😉

maminka142
6. sep 2011

@kvietok228 tak v tomto ti poradí @saranta, ona je v tom profík, aj mne veľmi pomohla sa vyznať v BT 😉

darinkazv
6. sep 2011

@maminka142 no, ja aj našu prvorodenú zbožňujem. a čím ďalej, tým viac 🙂 milujem obe svoje detičky 🙂 sú to moje zázraky, moje pokladíky 🙂

kvietok228
6. sep 2011

@maminka142 kliknem na jej nick tak mi tam toto vyhodi Zdá sa, že stránka https://www.modrykonik.sk/profil/saranta/ neexistuje.

maminka142
6. sep 2011

@kvietok228 neviem to tu dať, ked písala na predošlej strane... Chod o stranu späť v tejto teme a tam písala 😉

kvietok228
6. sep 2011

@saranata ahoj bola si mi odporucena 😀 ze sa vyznas v BT som sa chcela spytat ci by si mi nevysvetlila meriam si 2 mesiac BT a tento mesiac mi najvyssia vysla 36,30 a mrsku som mala 21.8 a mesiac predtym najviac 36,60 😀

kvietok228
6. sep 2011

@maminka142 dakujem

saranata
6. sep 2011

@kvietok228ahoj moja 🙂 rada pomožem , ale ja potrebujem všetky namerane teploty, takto sa nedá hodnotit..
zapisuješ si niekde, alebo zadavaš do grafov na fertilityfriend.com?
ked tak pošli mi do IP teploty posledných dvoch mesiacov a ja sa na to pozriem 🙂

abriela
6. sep 2011

@maminka142 kazdemu z nas asi sedi nieco ine a kazdy znas je jedinecny, takze tiez znameniam az taky vyznam neprikladam. Urcite je rozdiel medzi pohlaviami. Moji raci sa usadit velmi nechceli a rodiny nemaju dodnes.
Rybka plava v smere prudu, vraj tam kde jej to vyhovuje - to tvrdi moja kolegyna, kt. je rybicka. Ja si zas myslim, ze ryby su dvojtvárne, ine na vonok, iné doma ale v spoločnosti oblúbene.
Tak toto je moj pohlad, aj ked samozrejme može byt skreslený skúsenosťami ktoré mám.
A koľko rôčkov ma tvoja malá rybička?

maminka142
6. sep 2011

@abriela moja rybička ma 2,5 roka 🙂 Hihi no dufam, že to tak nie je ako píšeš, že rybky su dvojtvarne, ine na vonok a ine doma 😅 Nieže ked bude mať 14 ju pustím do kina a ona bude inde a povie mi, že bola v kine 😀 Ja tymto veciam neverím, aj ked to niekedy ma niečo do seba... Podla mňa je jedno, ake znamenie mame doma, ono to veľa zaleži v akom prostredí vyrastaju a ako su vychovávane 😉

abriela
6. sep 2011

@backorka no ja by som blizenca brala. Su vypocitaví ale fajn. Ale kazde znamenia ma asi nieco do seba. Ja som vaha skoro skorpion a preto mi asi aj najviac sedia vodnari, blizenci a byci - aj ked su tvrdohlavi.

abriela
6. sep 2011

@maminka142 ale,ale mamina, ak by to aj tak bolo, ako pises - myslim na kino, tak to patri k veku. Ved to je uz puberta a rodicia su vtedy asi tí najhorsi, co len prikazuju a poucuju 😀 .
Suhlasim je jedno aké je to znamenie, hlavne nech sú deti zdravé.

maminka142
6. sep 2011

@abriela tak, tak každy sme si tym obdobím prešli a vieme čo nas čaka a neminie 😉

maminka142
6. sep 2011

Prave som objavila tuto stranku, teda temu pre snažilky 😉 A je tu napísane aj čo muži môžu urobiť, alebo čomu sa vyhnuť 😉 Môj už papa ACE-SELEN 😀 Tak snaď zaberie 🙂 http://www.womenzone.cz/encyklopedie/snazilkovs...

misicka3
6. sep 2011

ahojte maminky a buduce maminky, pridam sa k Vam ak mozem, ja uz dcerku mam a dufam, ze v roku 2012 budem dvojnasobnou 🙂

saranata
7. sep 2011

@misicka3
ahoj a vitaj , držíme palčeky 🙂 🙂 ....teraz ste sa začali snažit?

saranata
7. sep 2011

@maminka142 ten ACE SELEN je dobrý ale stačí aj obyčajne Ečko, ja som kupila mužovi a jednu denne si dával, je to dobre na pohyblivost spermii

backorka
7. sep 2011

@saranata dobre ranko... ecko mame doma aj my, ale muzik sa k nemu akosi nema, musim ho prinutit, ked teraz neotehotniem 😀 no ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ... a ty?

saranata
7. sep 2011

@darinkazv
@janie80
@leann245
@backorka
dobre ranko baby, tak klasika ideme dalej , graf zatial normal po tej ovule je to už tak ako to byva 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

abriela
7. sep 2011

Dobre rano vsetkym.
U mna dnes teplota klesla, takze blizi sa mrcha ako mi to predpovedalo na fertility, aj ked je len 23 DC.
Misicka vitaj.

saranata
7. sep 2011

@backorka že telepatia, písali sme sem sučasne 🙂

zatial to máš v pohode, a tu linku máš ako že modrou farbou , to je čo?

abriela
7. sep 2011

@saranata aj ked si pisala preco mas take grafy, zacinam ich sledovat a som prekvapena, ze vela kociek mava ovulku tak neskoro. Aj ked je to mozno nahoda, ze pozeram presne take grafy 😀

backorka
7. sep 2011

@abriela ty to mas fakt kratucko, ale to je fajn, aspon mas casto ovulku 😉
@saranata modre je to preto, lebo som si to sama pridala, graf mi to oznacuje takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

kvietok228
7. sep 2011

@saranata pisem si ich poslem ti moooc dakujem a na tej stranke som to skusala ale neviem to tam 😖