Aký lacnejší, ľahký kočík - hybrid športového a golfového?

Zodpovedané
18. jún 2019

Dobrý deň,

chcela by som kúpiť kočík - niečo medzi športovým a golfovým. Aby bol pohodlný, aby sa dal dať do ľahu, aby to malo na bokoch opierky, a nechcem nič drahé. Nevadí mi ani kúpiť použitý. A na tieto (Movino Estera , Lionelo Lea, Lionelo Irma, Lionelo Emma Plus) by som chcela recenzie.

Ďakujem veľmi pekne. 😀

Ahoj,

Movino Estera - príde mi ako lacnejší, nie veľmi odolný model - preto len na príležitostné používanie.

Movino Estera

Značka Lionelo Lea je asi najzaujímavejšíóu voľbou - relatívne rozumný dizajn, akceptovateľne skladný a váha 9 kg je tiež v poriadku. Nepríde mi však veľmi priestranný ani odolný.

Lionelo Lea

Lionelo Emma Plus je podľa mňa priveľký po zložení a už nie veľmi moderný model. Irma zasa taký lacný golfáč - ja osobne by som si ho nevybrala. Nebude podľa mňa dosť kvalitný a pevný, bez čoho golfky nestoja za veľa.

Lionelo Emma Plus


Lionelo Irma

Za mňa, tak realisticky, od Lionela jedine asi Lionelo Annet Plus.

Lionelo Annet Plus

Celkovo mi tvoj výber príde ako to najlacnejšie na trhu, a preto sa trochu obávam, či ti to aj niečo vydrží. Skôr pozri tie spomínané bazárové, napríklad používané golfáče Maclaren alebo používané Cybex.

Z lacnejších golfiek odporúčam Koelstra Simba T4, z cestovných športiakov zasa Kinderkraft Lite. Ak niečo trošku väčšie/odolnejšie, CBX Misu.


Kinderkraft Lite


CBX Misu


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli