Aký športový kočík pre dieťa od 7 mesiacov?

Zodpovedané
18. mar 2023

Ahoj,

hľadám športový kočík, ktorý budeme využívať od cca 7 mesiacov (máme 3-kombi po synovi, ale športovú časť odtiaľ už využívať nechcem). Ideálne by bolo, aby vydržal čo najdlhšie a nemuseli sme neskôr kupovať ďalší. Mal by byť otočný, keďže by som na dcérku ešte rada videla. Kolesá s odpružením. Ak existuje varianta aj s nafukovacími kolesami, tak budem rada. V meste máme neskutočne rozbité chodníky a občas z ních musím zísť aj na trávnik. Veľký košík kvôli nákupom v obchode.

Predpokladám, že dcérka bude v kočíku aj spávať, tak by sa mal dať čo najviac do ľahu. Veľkým plus by bolo, ak by bol skladný a nezabral v kufri auta veľa miesta a nebol veľmi tažký. Ak by boli nafukovacie kolesá, tak rátam s tým, že by bol o niečo ťažší. Čo sa týka dizajnu, mohol by byť ľahko elegantný. Ale nech to zase nie je nejaká ozruta, keďže prevažne sa budeme pohybovať v meste.

Existujú nejaké kočíky, ktoré spĺňajú všetky kritériá?

Resp. také, čo sa k tomu približujú.

Ďakujem

Ahoj,

na veľmi podobnú otázky som nedávno odpovedala, sú v nich uvedené kočíky, ktoré Ti vydržia až do konca kočíkovacieho obdobia:


Otočné kočíky majú sedadlá väčšinou menších rozmerov, no taký Zopa Move Cross je výnimkou a mohol by Ti vyhovovať.

Držím Ti palce. Keby si mala akúkoľvek ďalšiu otázku, tak mi neváhaj znova napísať (s pripomenutím sa) do poradne. A nezabudni odoberať Kočíkovú poradňu, kocikopediu alebo lulu_originally. Neprídeš tak o žiadne novinky a inšpirácie zo sveta kočíkov.


Prajem Ti krásny deň a príjemné kočíkovanie!
Vaša Ľudka
@lulu_originally