Vaše skúsenosti s Vichy Slow Âge nočný

konik_testuje19.2.2018

Novinku Slow Âge nočný z laboratórií Vichy vyvinutú špeciálne pre potreby unavenej, mdlej a sivastej pokožky testovalo 12 žien. Ako v ich teste krém obstál?

Slow Âge Night je prírodne sfarbený gélový krém, ktorý sa ľahko vstrebáva do pokožky. Jeho zloženie obsahuje antioxidačné aktívne látky proti starnutiu pleti: Resveratrol a Baikalín. Vichy laboratóriá zistili, že Resveratrol nie je iba jedným z najúčinnejších antioxidantov, ale navyše tiež stimuluje mitochondrie, ktoré zaisťujú bunkové dýchanie. Vďaka tomu potom pleť získava zdravý jas. A navyše, Resveratrol pomáha pleti bojovať s dopadmi stresu a znečistením tým, že stimuluje jej prirodzenú obranu proti antioxidantom. Toto koncentrované zloženie dopĺňa ešte antioxidant Baikalín, ktorý pôsobí v synergii s Resveratrolom s vyhladzujúcim účinkom.

Slow Âge nočný má nezvyčajný vzhľad: sýto hnedá farba pripomína lekárenské predpisy z dôb dávno minulých. Svieža textúra ľahko preniká do pleti a má rastlinnú, až takmer medicínsku, vôňu. Pozvoľná nočná cesta vašej pleti za okysličením a regeneráciou.

Počas noci pleť vyhladzuje a zlepšuje obnovu bariéry pokožky. Pleť budete mať ráno po prebudení plne rozjasnenú a hydratovanú, pretože krém počas noci okysličuje a obnovuje vašu pleť. Noc po noci sa bude zlepšovať proces obnovy vašej pleti a linky budú krásne hladké.

Filozofia radu Slow Âge je založená na výskume, ktorý preukázal, že 80% starnutia pleti je zapríčinené vplyvom okolitého prostredia a životným štýlom. V dôsledku týchto faktorov pleť starne rýchlejšie.

Vichy Slow Âge, denný krém a očný krém už na koníku prešiel testom. Jeho krásne výsledky nájdete vo fóre tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-vichy-slow-age/ Zaobstarajte si celý rad Slow Âge pre vynikajúci efekt a vaša pleť bude oddýchnutá a oživená.

----

Zaujímajú vás aj ďalšie výsledky testovania s Vichy?

Tie taktiež nájdete v našich diskusiách, pretože Vichy na koníku pravidelne testujeme.

Vichy Liftactiv Fresh shot intenzívna antioxidačná kúra proti únave pleti, ktorá účinne pôsobí proti oxidačnému stresu sa testovala v novembri 2017. Recenzie na Vichy Liftactiv Fresh shot: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_liftacti...

Vichy Dermablend [3D KOREKCIA]: 3D korekčný vyhladzujúci make-up pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné sa testoval v januári 2017: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_dermablend

Recenzie na Vichy Slow Âge, krém na spomalenie starnutia, nájdete tiež v našom fóre tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage

Alebo chcete svojej pleti dopriať extra dávku hydratácie? Tak vyškúšajte Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster, ktorý sme spolu s desiatimi ženami vyskúšali. Tu si môžete prečítať ich recenzie: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_mineral8...

Ako Vichy SlowAge spomalil môj vek

Mám rada značku Vichy, no krémy na tvár rada striedam. Rovnako je to aj s parfémami, dovolenkovými destináciami, zamestnaniami - život sa mi zdá príliš krátky na to, aby som sa vracala stále do tej istej rutiny. Jediný, kto sa mi ešte nezunoval, je môj muž a to už podozrivých 12 rokov! Ale vráťme sa k tým krémom. Prihlásila som sa na testovanie nočného zázraku Vichy SlowAge a urobila som dobre. Hneď vám poviem prečo. 



Som náročný tester, keďže v mojej zásuvke s týmto krémom nocovali ťažkí konkurenti: nočné sérum Biotherm a Chanel Hydra Beauty - krémy, ktoré stoja dvakrát toľko ako SlowAge. Nie vždy kvalita krému priamoúmerne rastie s cenou a tak som bola zvedavá, aký zázrak urobí na mojej tvári 30-eurový téglik. 



Keď som rozbalila balík od Modrého Koníka, našla som tam okrem krému aj tento letáčik a pokyny. Je to veľmi super pocit, keď vám niekto pošle nejaký produkt na testovanie zadarmo, obzvlášť, ak je to niečo, nad čím ste uvažovali, že si aj kúpite. Ja som po tomto krémiku pokukovala už dlhšie, preto ma táto príležitosť potešila. Na druhej strane som si však dala záväzok, že budem objektívna. Slušnosť možno káže darovanému koňovi na zuby nepozerať, ale ak je tým koňom produkt na testovanie od Koníka - presne to sa od nás očakáva. A tak som sa mu na zúbky poriadne pozrela. 



Hneď po rozbalení ma prekvapila jeho hnedá farba, pripomínajúca vylúhovaný čierny čaj. Potešila ma chladivá gélová konzistencia, ktorá naznačuje hydratačný charakter krému. Presne to moja zmiešaná pleť potrebuje, nemôžem používať hustné mastné krémy. No a samozrejme som ho musela aj ovoňať a bola to typická luxusná "vichiovská" vôňa a ja tam cítim akoby taký nádych lekárne. Neviem, čím to je, ale niečo mi tam vonia sterilitou, ale príjemne. Na vôňu krému som veľmi citlivá. Asi pred desiatimi rokmi som si kúpila jeden nemenovaný nočný krém a jeho pach ma vyslovene iritoval. Keď mi môj muž (vtedy ešte len frajer) pri zaspávaní pošuškal do ucha, že páchnem ako tekvička, naštvaná som písala na centrálu značky. Ako ospravedlnenie mi poslali balík plný krémov na mladú pleť, keďže ten môj bol podľa nich pre zrelú. Tá asi môže voňať ako tekvica. Nevadí, potešilo. Takže áno, vôňa je dôležitá. 



Celé dva týždne som používala krém na noc a priznám sa, že aj vďaka tej vôni som mala pocit, že relaxujem. Akurát som sa bála, či tým, že má hnedú farbu, nebude hnedý aj celý vankúš, ale nie, krém sa účinne vpíja do pleti. No ráno som sa budila s jemným mastným filmom na tvári a naozaj som mala pocit, že jemné vrásky sú vyhladenejšie. Ale som nohami stále na zemi, zázrak od žiadneho krému by som za dva týždne neočakávala. 



Aj Amálka sa chcela zapojiť do testovania, tak okrem toho, že si z neho trošku aj olízla (toto v pláne nebolo), dovolila som jej dať si za hrášok na tvár. Amálka má kožnú seboreu, nemôžem ju teda krémovať ani po kúpaní a máme aj špeciálny opaľovací krém, inak sa hneď vyhádže. Po tomto krémiku však nemala žiadnu reakciu, čo je pozitívna správa aj pre mňa. Zároveň je to dôkaz, že krém je šetrný aj k extra citlivej pokožke. 



Za dva týždne používania som spozorovala zjednotenie farby pleti. Akoby obsahoval aj kúsok betakaroténu, čo by vysvetľovalo tú farbu a pleť mala lepší tón, stiahli sa viditeľné póry a netvorili sa mi z neho žiadne vyrážky, naopak. Mala som pocit, že aj začervenané miesta sa upokojili. Čo je super, je, že neštípe, keď sa nanáša okolo očí, lebo aj niektoré drahé krémy mi zvyknú podráždiť oči. V priloženom letáčiku som sa dočítala, že raz za týzdeň - dva je dobré použiť tento krém ako masku na 10 minút a potom zotrieť zvyšný krém tampónom. Viem si predstaviť, že mnohým ženám sa môže používanie nie najlacnejšieho krému ako masky zdať ako plytvanie, ale neodolala som.



A naozaj po zotretí som mala takú krásnu pleť, hydratvanú až zdravo lesklú a vypnutú, že toto môžem objektívne nazvať malým zázrakom. Ani z toho krému toľko neubudlo. Odhadujem, že ak ho budem používať denne a k tomu raz za dva týždne ako masku, kelímok mi vydrží cca 3 mesiace. 



Suma sumárum, tento krém či gél som si rýchlo zamilovala a poobzerám sa aj po ostatných z tejto rady. Je účinný a napriek zaneprázdnenosti v tieto dva týždne mi Vichy SlowAge každý večer spomalil čas a prinútil ma venovať sa na chvíľu sebe. A aj o to predsa ide. 


#test_slowage2

Nočný elixír 2 v 1


Nikdy by som neverila, že budem jednou zo žien ktorá sa zapojí do testovania produktu na Modrom koníkovi. Keď však prišla možnosť testovať novinku od Vichy, neváhala som ani sekundu a hneď som sa zapojila. Okrem toho, že som spĺňala všetky podmienky testovania, sú produkty značky Vichy mojou srdcovou záležitosťou. S kľudným svedomím môžem napísať, že značku Vichy používam pravidelne cca 15 rokov. Vyskúšala som už hádam všetko! Šampóny, telovú kozmetiku, pleťovú, dekoratívnu, prostriedky na opaľovanie (na ktoré nedám dopustiť ) a ich rad Normaderm mi zachránila pleť v pubertálnych časoch.


Poznáte lepšieho adepta na testovanie novinky Slow âge nočného krému? 😉



“Zajtrajšok začína už dnes večer”
ÁNO!


Na tento krémik som sa mimoriadne tešila, bola som zvedavá najmä na jeho netradičnú farbu a konzistenciu.  Zaujalo ma už samotné luxusné balenie, celý koncept je poňatý prírodne a pôsobí príjemne. Textúra krému je netradične gélová a čo vás zaujme na prvý pohľad je zvláštna karamelová farba. A čo tá VÔŇA! Neviem sa ho “doňuchať” 😂 a každý večer pred aplikovaním na pleť si najskôr pričuchnem.



Základnou funkciou Slow âge nočného krému je okysličenie pleti počas spánku a to vďaka dvom hlavným antioxidačným zložkám Resveratrolu a Baikalínu. Počas noci by malo prísť k obnove pleti a tá by mala byť po zobudení vyhladená, rozjasnená a hydratovaná.


Funguje to?


Prvú zmenu na pleti som si všimla cca po 10 dňoch používania. Tvár bola skutočne hydratovaná, rozjasnená, získala lepšiu farbu a celkovo pôsobila sviežo a odpočinuto. Zmenu si všimol dokonca manžel(!).



Slow âge nočný je od výrobcu odporúčaný na všetky typy pleti. Toto je asi jediné tvrdenie s ktorým celkom nesúhlasím. Krém je napriek gélovej textúre vysoko hydratačný a po nanesení zostáva na tvári jemný mastný film, ktorý pretrváva aj počas noci a pocit hydratovanej pokožky tváre cítite až do rána. Pre suchý typ pleti ideálne, ale tej mastnej by to nemuselo vyhovovať. Sama som “majiteľkou” nadmerne mastiacej sa pokožky tváre, s ktorou bojujem celý život.


Momentálne počas tehotenstva sa mi však pleť rapídne zmenila (snáď to tak zostane ✊🏼).


Už v prvom trimestri som si všimla, že pokožka tváre sa začína meniť. Zmizla tvorba vyrážok, akné a z mastnej pleti sa behom pár týždňov stala pleť normálna. Preto mi mastnejšia textúra Slow âge nočného momentálne vyhovuje, ale sama som zvedavá ako bude moja pleť reagovať po pôrode, keď sa vráti do normálu.



Hneď v nadpise článku píšem o kréme ako o nočnom elixíre 2 v 1.  Dôvod je jasný, tento nočný zazrák môžete používať aj ako masku! Počas testovania som ho použila ako masku dvakrát.



Prvýkrát ako iniciatívny blbec bez prečítania odporúčania výrobcu som na tvár naniesla riadnu vrstvu a nechala 10 minút pôsobiť. Túto hrubú vrstvu som sa potom snažila rozotrieť a ľahnúť som si išla s tvárou á la vysmážané kuracie stehno. Ráno bola pleť premastená a všimla som si aj zafarbenie bieleho pyžama okolo krku.


Druhýkrát som sa poučila a prečítala si odporučenie na krabičke. Masku som aplikovala v tenkej vrstvičke, 10 minút nechala pôsobiť, následne som ju riadne rozotrela a zvyšky odstránila odličovacím tampónom. Na tvári zostal iba jemný film, a tá bola ráno krásne svieža a hydratovaná.



Celkovo hodnotím produkt Slow âge nuit ako vydarený, univerzálny a určite si zaslúži vašu pozornosť. Za jednu cenu máte  2 produkty. Tomu sa poteší nielen vaša peňaženka, ale šetríte aj miesto na poličke v kúpeľni. Ideálny bude najmä pre unavenú pleť bez života, žien a mamičiek, ktoré trpia nedostatkom kvalitného spánku.



Chcem sa poďakovať Modrému koníkovi a spoločnosti Vichy za túto príležitosť a dúfam, že možností vyskúšať kvalitnú kozmetiku tu na MK bude ešte viac, pretože MY ženy si to proste zaslúžime .😉


Lenka


#test_slowage2

Vichy Slow Age Nuit a moja testovacia šanca


Pošťastilo sa mi! Modrý koník si ma vybral ako vhodnú adeptku na testovanie malého zázraku značky Vichy menom Slow Age Nuit.


A že táto ponuka prišla mimoradne vhod o tom niet pochýb. Mám kátko po 30 a dve detiská a bohužial už aj prvé vrásky. Začala som sa preto nad svojím zovňajškom trochu viac zamýšľať a nielen to. začala som si zaobstarávať arzenál zbraní v boji proti starnutiu pleti. Nočný krém je seriózna voľba. Stará sa totiž o pleť najdlhšie, počas celej noci. Možno aj práve preto som sa dlho nevedela rozhodnúť, ktorý bude ten pravý. Modrý koník mi veľmi v rozhodovaní pomohol. Priznám sa, že Vichy poznám, ale informácia o rade Slow Age mi akosi ušla. No keď som zbadala čo vymysleli, hneď som vedela, že to musím vyskúsať.



Keď balíček prišiel, veľmi som sa potešila a vedela som ako asi bude krémik vyzerať. Pravdou je, že keby bol v pumpičkovom balení, lepšie by sa mi dávkoval. Nie je to však nijaká závada. Dizajnovo je krásny, len nie až tak úplne praktický, keďže krásne oblé tvary a leský povrch s uzáverom sa skrutkovanie sú pre mňa ideálnym predpokladom k tomu, že sa mi krém vyšmykne a vypadne. Našťastie celé testovanie prebehlo bez ujmy ;)


Po otvorení, časť krému ostala na vrchnáku :( (ach tá pumpička). Rozhodla som sa, že skôr ako si ho napackám na tvár, ho skúsim radšej na ruke. Druhým dôvodom bol fakt, že bolo asi 10 hodín ráno a ja som horela zvedvosťou ho vyskúšať. Kto by vydržal až do večera? Na ruke sa osvedčil. Veľmi ľahko sa vstrebal a po hnedej farbe nebolo ani stopy. Hydratáciu som skutočne cítila dlho a počas celého dňa mi krásne rozvoniaval. Tešila som sa na prvý test večer.


  

V prvom rade ide o tú textúru. Gél. Vždy som s gélovou textúrou mala dobré skúsenosti. Mám normálny až zmiešaný typ pleti a gélové krémy mi vždy dali pocit takej plnej hydratácie. Žial pocit bol väčšinou len krátkodobý. O to väčšia bola moja zvedavosť a očakávania od krému, ktorý je nočný a má gélovú textúru. To naozaj vydrží tak dlho? 

Pocit po nanesení nesklamal, cítila som prílev hydratácie. Trochu som však bola sklamaná, že na pleti zanechal akoby taký tenučký film, ale sklamanie v minúte pominulo, lebo to bolo naozaj iba počas doby, kým sa krém vstrebal. Naozaj som nemala pocit keď som išla spať, že by som krém obtierala o posteľnú bielizeň, to vôbec nie. Ale obávala som sa, že hnedá farba sa niekde predsa len prejaví. Našťastie som ju nikde nenašla 🙂 Iba na odličovacom tampóniku ráno, keď som nepoužila čistiaci gél, ale iba pleťovú či micelárnu vodu. Len vtedy sa dali nájsť pozostatky po kréme. 


Ráno po prebudení bola pleť omnoho sviežejšia. Videla som to na sebe už po prvom použití, moja pleť zvykne rýchlo reagovať. Počas dvoch testovacích týždňov k nijakým dramatickým zmenám na mojej pleti neprišlo, ale to je len dobre. Kvalitný krém pracuje pomaly a isto. Mne úplne stačil ten krásny čistý pocit, lebo som vedela, že som svojej pleti spravila dobre a je v "dobrých rukách" a účinné látky resveratrol a baikalín robia svoju prácu dobre.



Na pleťové masky som zvyknutá a používam ich samostane. Pridaná hodnota tohoto krému je taká, že sa dá použiť aj ako maska, pričom výrobca odporúča použitie raz týždenne po dobu 10 min. Ja som sa tohto odporúčania držala. Nakoľko som zvyknutá masky používať dva krát týždenne, tak to bol pre mňa vhodný kompromis.


Záverom by som potvrdila moju veľkú spokojnosť s krémom. Určite neoľutujete kúpu. Tá textúra a príjemná vôňa a hlavne naozajstný pocit čistoty, že pleť dýcha, na to sa dá ľahko zvyknúť. Výsledky sa dostavia 🙂



V neposlednom rade sa chcem ešte poďakovať tímu Modrého koníka za to, že si ma vybral ako vhodnú adeptku a pevne verím, že som sa osvedčila. Ostatným žienkam odporúčam krém a prajem veľa šťastia pri výbere na testovanie.


Pekný deň.


#test_slowage2

Ako spomaliť čas s Vichy Slow Age nuit a ešte si potešiť zmysly

Nebudeme si klamať. V istom veku sú už prehrešky voči staroslivosti o pleť skôr ako ruská ruleta a niekedy ani dobrý spánok nestačí.  Aj preto je starostlivosť o moju pleť jednou z priorít, kedže chcem starnutie oddialiť a čím dlhšie si udržat mladistvý vzhľad. Mám totiž teóriu, že žena sa ma páčiť hlavne sama sebe a robiť si tým radosť.


Nesmierne ma teda potešilo, keď si ma Modrý Koník vybral na testovanie krému  Slow Age nuit od Vichy, lebo moje police v kúpelni sa síce prehýbali produktami starostlivosti o pleť, ale Vichy výrobky tam neboli. Čo bola chyba.


Keď prišiel kuriér, s radosťou som sa pustila do vybaľovania a ovoniavania. Flakón ma zaujal na prvý pohlaď. Krásna teplá zelená farba, evokujúca nový začiatok a tvar flakóna, ktorý vám padne tak akurát do ruky. No keď som otvorila viečko, nevedela som prestať inhalovať tú nádhernú prírodnú vábivú vôňu. Tešila som sa na teda večer, keď sa pustím do testovania. 



Pleť som si pred prvou aplikáciou predpripravila peelingom a krém použila ako masku (čo je mimochodom geniálny nápad mať dva výrobky v jednom). Druhá vec po vôni, ktorá je na tomto produkte veľmi atraktívna, je karamelová farba a gélovo-zamatová konzistencia. Pri aplikácii som mala dojem, akoby ma niekto hladkal hodvábnou šatkou. Farby krému sa však netreba báť, pretože rýchlo vsiakne do pokožky.



Ďalšie dni som už používala Vichy NUIT Slow age ako krém. Pre lepší účinok som krémik podporila masážou tváre a na pleti som mala veľký pocit ľahkosti. Po dvoch týždňoch testovania badám, že moja pleť je rozjasnená a budím sa s viditeľne hydratovanou pokožkou. Ráno som pokračovala v mojej štandardnej starostlivosti, ale počas dňa som mala dojem, že make-up vyzerá na mojej tváry o niečo lepšie... 



Nedalo mi, a preto som zablúdila do lekárne poobzerať sa aj po ďalších vychytávkach od Vichy, a odniesla som si domov rovno dva výrobky, nočný peeling na nedokonalosti pleti a jemné vrásky a liftactive sérum s vitamínom C.


Mám pocit, že takú dobrú pleť som už dlho nemala (vynechajúc detské časy 🙂 ). Vichy Slow Age nuit je ideálny produkt pre zaneprazdnenú ambicióznu ženu, o ktorej pleť sa postará aktívne v noci, keď už spí.


#test_slowage2


Moje nočné pohladenie - Vichy Slow Age night

Vďaka “koník testuje” sa mi do rúk dostala nočná starostlivosť od Vichy, nočný krém Slow Age pre každý typ pleti, ktorý sľubuje obnovenie pleti a vraj pomáha jej okysličovaniu.



V prvom rade, hneď po vybalení krému z krabičky sa mi zapáčil dizajn krému, je v praktickom 50 ml oblom tmavozelenom sklenom balení, ľahko sa otvára, aj keď u tejto známej a kvalitnej značky by som uprednostnila pumpičkový aplikátor. Po odkrútení viečka ma opantala jeho krásna vôňa. Na to si ja potrpím, lebo mne osobne teda krém nemôže smrdieť, aj keby robil zázraky.



Hneď v prvý večer testovania som si po očistení pleti micelárnou vodou aplikovala pár doslova bodiek krému (tak na konček ukazováka) na čelo, nos, líca a bradu a pekne votrela. Krém je síce nie veľmi vábnej hnedej farby, ale zato výbornej konzistencie, má gélovú textúru, nezanecháva pleť lepkavú, mastnú, nefarbí ju... Práve naopak, po nanesení som cítila pleť osvieženú, akoby dostala svoju dávku vitamínov a krém sa hneď ľahunko vstrebal.



Krém obsahuje antioxidačné aktívne látky proti starnutiu pleti, konkrétne Resveratrol a Baikalín, a teda som bola zvedavá, aké, a či pocítim po zobudení výsledky, na svojej unavenej, stresom a inými negatívnymi vplyvmi vysušenej pleti.


Je pravda, že v poslednej dobe mám nejak suchšiu pleť v oblasti brady, hneď po prvom aplikovaní suché miesto nezmizlo, ale pár nocí po, už nemám bradu suchú. Moje skúsenosti s týmto krémom počas dvoch týždňov každonočného testovania sú na pleti mnou badateľné, a to konkrétne v tom, že cítim, že je moja pleť svieža, farebne zjednotená, vrásky síce v mojom veku (33 rokov) zatiaľ dáko výrazne nemám, možno tak jemnulinké z mimiky, no ani nepribudli 🙂


Ďalšie pozitívum je, že v oblasti očí viac nemám tak výrazné kruhy pod očami a všeobecne som veľmi spokojná s testovaným nočným krémom Vichy Slow Age. Je to moje nočné pohladenie, tiež mojej úžasnej čoskoro trojročnej dcérke Leike krásne voniam a do budúcna sa určite poobzerám po ďalších produktoch z tohoto radu. 



Ďakujem MK za možnosť otestovať si tento zázrak na vlastnej “koži” a vrelo ho odporúčam.


#test_slowage2

Dokáže noc zmeniť deň?

Dokáže noc zmeniť deň? Dokáže malý hnedý krém reálny zázrak a rokmi poznačenú zvädnutú pleť oživí a prinavráti jej pružnosť a svieži vzhľad? Postačí jeho nočná aplikácia k tomu aby som cez deň badala na svojej tvári výsledky? Zastaví táto novinka od Vichy čas?

Všetky otázky som si podobne ako vy, kládla aj ja, keď som získala svoje prvé testovanie na modrom koníku. O pár dní po oznámení výhry mi kuriér doručil tajomný balíček a v ňom Vichy Slow Âge nočný krém. Pôvodná obava ako prebehne moje testovanie keďže začalo s príchodom jarných prázdnin mojich detí sa rýchlo rozplynula. Modrý koník totiž dokáže nemožné a balíček ma našiel aj na druhom konci Slovenska. A tak som sa mohla pustiť do testovania.



Na úvod musím povedať, že som dosť nedôverčivý človek a tak som si neprečítala ani priložený leták, plný informácií o produkte. Stavila som na vlastné skúsenosti a poznatky z testovania, ktoré potom porovnám s oficiálnym opisom.


Medzi prvé dojmy z krému patrilo prekvapenie z jeho sfarbenia. Je totiž hnedý a má ľahkú konzistenciu Pripomínal mi tak čistý medicínsky produkt, bez zbytočných farbív a konzervantov. Do nosa mi následne udrela jeho vôňa a poviem vám, tú si zamiluje každý. Je omamná. Neraz sa počas dňa stalo, že som si ku krému pričuchla a jeho vôňa sa mi vynárala ako príjemná spomienka večerného "mazacieho" rituálu. Testovanie teda začalo pozitívne a bola som zvedavá na prvé výsledky.


Skutočné viditeľné zmeny som zaznamenala cca po 3 dňoch testovania kedy sa moja pleť rozjasnila, naplna a akoby nadýchla. Či to bol dôsledok nočného krému  Vichy Slow Âge alebo dní voľna, oddychu a dostatku spánku som ešte s určitosťou nevedela povedať, preto som s odhodlaním pokračovala v jeho spoznávaní. Už o pár dní na to sa ma ale priateľka spýtala aký make up používam a vtedy mi to došlo. Skutočne zriedka totiž používam make up a na dovolenke som ho nemala vôbec. Zjednotenie tónu pleti a jej rozjasnenie mal za následok práve nočný krém Vichy Slow Âge!



Chytila som teda do rúk info leták a začala študovať, čo sa to vlastne s mojou pleťou deje.


Zloženie krému s antioxidačnými účinkami je nasledujúce:


- Resveratrol výnimočný antioxidant, ktorý oceňuje aj tradičná čínska medicína. 

- Baikalín redukuje zápalové procesy pleti, ktoré sú okom nepostrehnuteľné.

- Bifidus derivát probiotík zvyšuje obranyschopnosť pleti a hydratuje ju.



Dozvedela som sa, že krém možno použiť ako 10 minútovú masku, ktorú následne vmasírujete do pleti alebo tampónom odstránite. Výsledok má dať pleti refresh ako po dobrom odpočinku. Po prvej párty šup vyskúšať tento prísľub. A skutočne. 


Pozitívne zmeny začali pribúdať a okrem jednotnej farby pleti, vypnutej a hladkej ma príjemne prekvapil ten pocit, že pleť dýcha, je odpočinutá a stav mojej pleti dodával aj mojej psychike energiu do každých dní. Začala som sa na svet viac usmievať. Kľudne by Vichy mohlo na tento krém použiť slogan: ,,Krém, ktorý vás rozosmeje".



Testovanie Vichy Slow Âge nočného krému hodnotím veľmi pozitívne. Je to ďalší z kozmetických prípravkov, ktorý sa stane stálicou v mojej dennej starostlivosti o pleť a nebude chýbať popri Vichy odličovacom mlieku v mojej cestovnej taštičke. Zaujal ma natoľko, že som si zadovážila vzorku denného krému a po jej vyskúšaní sa chystám na nákup do lekárne.



Zo srdca ďakujem za túto jedinečnú príležitosť, ktorá prekvapila nad očakávania a veľmi rada si podobný zážitok zopakujem opäť.


#test_slowage2

Nočný Vichy


Ahojte. 


Tak aj ja som testovala nočný krém Vichy Slow Age. Potešilo ma, že som bola vybratá, lebo ma baví  skúšať nové veci. Krém som testovala 2 týždne resp. 3, keďže tento týždeň sme mali čas na napísanie recenzie a používala som ho naďalej. A tak by som vám chcela napísať, aké sú moje pocity. 


Balenie krému ma 50 ml, pohárik je sklenený, tmavozelenej farby - podľa mňa originálne balenie vložené do papierovej krabičky. Krém má gélovu konzistenciu, je nezvyčajnej karamelovej farby a jeho vôňa je dosť výrazná.




Samozrejme hneď prvý deň som začala krém používať. Každý večer po vyčistení pleti čistiacim mliekom alebo pílingom som si naniesla malé množstvo na bradu, nos, líca a čelo. Naozaj stačili len malé bodky na miesta, ktoré som už napísala.  Jemne som si ho vmasírovala do pokožky tváre a pod bradou. V letáčiku je písané, že sa používa aj na krk, ale ja som ho na krk nepoužívala, keďže mi to je neprijemné pri akomkoľvek výrobku. 

Aj keď krém nie je hútny a mastný, pokožka bola po vmasírovaní krému lesklá. Tvár pokrýval mastný film a na dotyk bola lepkavá. Pocit lepkavosti mi nevyhovoval, nemám to rada. Snažím sa vyhýbať takým krémom. Milujem krémy, ktoré sa hneď vstrebú a človek má pocit, že nič nepoužil a na tvári sa cíti sviežo, no tento krém mi tento pocit nepriniesol. Možno to tak má byť pri nočnom kréme, ale nemám poznatky, pretože toto je môj prvý nočný krém. 



V noci väčšinou ešte raz vstávam k môjmu ročnému synovi okolo 2. a 3. hodiny. Krém som už v týchto hodinách na tvári necítila, bol úplne vstrebaný. Po prebudení a umytí tváre, tvár hneď po prvých dňoch bola hladká, hydratovaná a napnutá. Informácia, že by mala byť pleť vyhladená sa u mňa nenaplnila, nevšimla som si. Za 2 týždne používania už žiadnu zmenu nebadám. 


Veľké plus je ale pre mňa to, že Vichy Slow Age mi neupchal póry! 



Krém sa používa aj ako maska raz za týždeň. Naniesla som si hrubšiu vrstvu, nechala pôsobiť 15 minút, následne som si krém krúživými pohybmi vmasírovala do pokožky a zbytok utrela vatovým tampónom, inak by som sa leskla pol dňa ☺️. Zopakujem sa, ale pleť bola hladká a napnutá ako po rôznych maskách , ktoré som už skúšala. Ja osobne si myslím, že používať Vichy Slow Age ako masku je plytvanie krémom 🙂, keďže treba toho naniesť viac, aby to malo efekt. Verím, že každá z vás má mnoho obľúbeným masiek doma a svoj nočný krém používa výlučne len na noc. 


Ešte by som chcela napísať niečo k vôni tohto výrobku. Ako som už spomínala, vôňa je výrazná. Od prvého dňa som bola z tej vône očarená, večer som si užívala tú voňavú atmosféru. Škoda, že tu vôňu neviem špecifikovať, tým pádom vám ju nemôžem priblížiť. Ako som čítala v iných recenziách, tiež v nej cítim niečo "medicínske", ale to je len zlomok toho, čo všetko ta vôňa obsahuje. Vyvoláva vo mne príjemné pocity.


Krém používam aj naďalej, určite ho chcem minút celý, aj keď mi určité veci vadia. Som zvedavá, či sa ešte niečo zmení na pleti k lepšiemu, keďže si myslím, že 2 až 3 týždne je málo k tomu, aby som krém mohla ohodnotiť nadpriemerne alebo ho úplne odvrhnúť. 



Ďakujem


#test_slowage2  

Dá sa spomaliť čas?

“Nevyskúšam, neuverím!” 



Zrejme táto veta spôsobila, že som sa ocitla medzi 12 ženami, ktoré dostali možnosť vyskúšať a testovať nočný krém od Vichy Slow Age Nuit 😉


V pondelok naobed mi kuriér priviezol balíček a asi ako každá maminka na Modrom koníkovi, ktorej niekedy kuriér niečo priniesol, som sa potešila a vrhla na rozbaľovanie. Ale spomenula som si, že aj zdokumentovať to treba 😁



Krémik má pekný obal, celkovo Vichy výrobky pôsobia, podľa môjho názoru, luxusne, aj napriek nepremrštenej cene. Krém má 50 ml balenie v cene od 27 € vyššie, záleží od predajne. 


Ideme na to


Na testovanie som sa vrhla s plným nasadením ešte v ten večer. Moja pleť je zmiešaná, s mastnou T-zónou a make-up som predtým používala skoro denne.


Krém:

  • vhodný na všetky typy pleti
  • má gélovú konzistenciu
  • má tmavohnedú farbu, avšak nebojte sa zafarbenia oblečenia - obstál na 1*


Pridávam fotografiu pred začatím používania. 


Naniesla som malú vrstvu krému na pleť a vmasírovala krúživými pohybmi, mierne vklepkala a užívala si tú vôňu, ktorá sa dá opísať - taká “Vichy” a mierne mi pripomína lekáreň, ale je príjemná, nerušivá, nedráždivá. Neodporúčajú ho nanášať v okolí očí a úst, ale mne sa podarilo aj to a ostalo to bez reakcie na mojej pokožke. 



Môžem opisovať, čo všetko hovoria odborníci alebo... Po použití som sa cítila ako po sedení u dobrej kozmetičky, lebo moja pleť bola naozaj.

  • napnutá príjemne
  • hydratovaná
  • žiarivejšia
  • zjednotená farebne
  • voňavá
  • hladká

Krémik som použila aj ako masku, výrobca odporúča 1x týždenne aplikovať tenkú vrstvu krému naniesť na pleť, nechať 10 minút pôsobiť, vmasírovať a potom tampónom/obrúskom utrieť.  Ja som nechala pôsobiť asi 15-20 minút a ten dobrý pocit sa mi znásobil. 


Zhrnutie


Krém používam pravidelne každý večer, premýšľam aj nad kúpou zvyšných produktov Slow Age 👌🏻 Balenie vydrží určite dosť dlho, aj vďaka gélovej konzistencii. 


Toto mi z neho zostalo po 2 týždňoch používania 🙂 


A čo Vás všetkých istotne najviac zaujíma - spomalil tento krémik starnutie mojej pleti? 


Moja pleť hovorí ÁNO. 


Farebný tón sa zjednotil, pleť je hladšia, pekne napnutá a moje vrásky sú jednoznačne menej viditeľné. Dokonca som ho otestovala aj na pleti mojej 56 ročnej maminy, ktorá má citlivú a suchú pleť. Najprv nechcela, pretože nerada skúša novú kozmetiku, ale s týmto krémom bola spokojná aj ona. Pomer cena/kvalita je skvelý a teda za seba ho môžem len a len odporúčať s čistým svedomím. 


Ďakujem za tento krémik, že ho vyrobili a že som ho mohla vyskúšať vďaka Modrému koníku. 


Silvia, 30 rokov


#test_slowage2

Moje testovanie Vichy Slow age

Keď som dostala upozornenie od #konik­_testuje, že sa môžem zapojiť do testu nočného krému Vichy Slow Age, ani som nedúfala, že budem vybraná. Zrazu mi však prišla interná správa, že som medzi vybranými „testovateľkami“ . Veľmi ma to potešilo, keďže značku Vichy som vždy chcela vyskúšať, ale nejako som sa pri mamičkovkých povinnostiach nedostala k jej nákupu.


Hneď po rozbalení balíka ma potešil list, kde mi bolo dopriate povinné rozmaznávanie  🙂 Obal krému ma zaujal farbou, dizajnom a na prvý pohľad luxusom. Balenie obsahuje 50 ml voňavého karamelovo sfarbeného krému. Čo mi ako prvé, a zatiaľ jediné prekážalo, bol fakt, že na tak „lukratívnom“ kréme nebola ochranná fólia.



Na prvé testovanie som sa tešila, pretože som si už dopredu čo-to o kréme naštudovala a všetky recenzie boli pozitívne. Večer, po vyčistení pleti, som si naniesla jemnú vrstvu krému a doslova si vychutnávala tú príjemnú vôňu. Konzistencia krému je veľmi príjemná, gélová a po rozotretí krému som mala pocit sviežosti. Bála som sa, že karamelová  farba spôsobí zafarbenie pleti, či oblečenia, ale moje obavy boli zbytočné. Krém sa rýchlo vstrebal a moja pleť bola hneď po prvom nanesení jemná a vláčna. Po prvej noci som bola nadšená, že tá hebkosť na pleti zotrvala.


Musím sa priznať, že doteraz som nočný krém nepoužívala, ale tento krém ma presvedčil o mojej chybe. Už len ten pocit hebkosti a relaxačnej vône stojí za to, aby som ho každý večer použila.



Mojou najväčšou obavou pred samotným testovaním bolo, ako bude moja citlivá pleť reagovať na zloženie krému. Moja pleť má tendenciu po niekoľkých dňoch používania nového krému sčervenať, postupne sa mi v okolí nosa a obočia vytvoria šupiny a nepríjemne štípajúce plochy, ktoré dokážem odstrániť len s krémom od kožnej lekárky, ktorý však nerada používam, keďže obsahuje kortikoidy.


Musím však povedať, že za celé dva týždne testovania sa na mojej pleti neobjavil ani  jediný fliačik a som tým nadšená. Miesta, na ktorých som mala predtým pocit suchosti a nepríjemného pnutia sa akoby zázrakom „napili“.  Dokonca, keď ráno pri mamičkovských povinnostiach nestíham naniesť vrstvu makeupu, nestresujem, že ako budem vyzerať, pretože moja predtým viacfarebná pleť sa akoby zjednotila.



Čo sa týka vrások, nevidím ešte veľký posun, ale asi to bude tým, že som si doteraz viac všímala nedokonalosti pleti. Určite sa teraz zameriam aj na tie vrásky 🙂  Vichy Slow age ma uchvátil a plánujem zakúpiť aj jeho  dennú verziu.


Ďakujem za možnosť vyskúšať tento úžasný krém 🙂


#test_slowage2

Zázrak menom Vichy Slow Age Nuit

Ak by som mala zhrnúť moje skúsenosti s krémom do jedného slova znelo by jednoznačným: "ODPORÚČAM!"


Koncom februára som mala šťastie a bola som vybraná na testovanie nočného krému malého - veľkého zázraku menom Vichy Slow Age Nuit 🙂 


V mojom momentálne stresovom období a aj vzhľadom k veku 39 🙂 ma veľmi potešilo že môžem vyskúšať krém s takým zázračným menom. Balíček dorazil v poriadku a samozrejme hneď so zvedavosťou som ho rozbalila.  


5. marca teda začal môj zajtrajšok už v tento večer 🙂 Prvý dojem bol ohromujúci už len vďaka vôni. Po otvorení krému Vás ohromí krásna jemná vôňa. A musím podotknúť, že aj balenie vyzerá exkluzívne a lákavo. Úprimne sa priznávam, že som občas len tak ku krémiku privoňala. Bola to premňa zároveň aromaterapia 🙂


Po prvom použití krému som spozorovala zmenu štruktúry pleti a to jednoznačne pocitom hladkej a na pohľad jemne omladnutej pleti. Po niekoľkých dňoch som si všimla, že ak nanesiem na tvár troška väčšie množstvo krému ako by bolo vhodné zostane na pleti jemný film, čo ale nepovažujem za prekážku kedže pleť pôsobila na dotyk veľmi jemne ako pokožka bábätka🙂 Pleť je krémikom výborne hydratovaná a naozaj jej dodáva pocit sviežosti a jemného omladnutia. 


Výhodou krému je jeho použitie aj ako masky na tvár. Z môjho pohľadu a mojej skúsenosti som sama prekvapená, zaskočená a zároveň potešená, že nemám čo vytknúť. Pre mňa je tento krém malým - veľkým zázrakom 🙂  


Ďakujem tímu Modrého koníka a spoločnosti Vichy za možnosť zapojiť sa do testovania a zároveň objavenia môjho nového krému 🙂  Pevne verím ak tento malý - veľký zázrak menom Vichy Slow Age Nuit vyskúšate zostane vašim spoločníkom na veľmi dlhú dobu. Po dvojtýždňovom testovaní končím môj článok jedným slovom ktorým som aj začala: "ODPORÚČAM!"


#test_slowage2 

Zázrak menom Vichy Slow Age Nuit

Ak by som mala zhrnúť moje skúsenosti s krémom do jedného slova znelo by jednoznačným: "ODPORÚČAM!"


Koncom februára som mala šťastie a bola som vybraná na testovanie nočného krému malého - veľkého zázraku menom Vichy Slow Age Nuit 🙂 


V mojom momentálne stresovom období a aj vzhľadom k veku 39 🙂 ma veľmi potešilo že môžem vyskúšať krém s takým zázračným menom. Balíček dorazil v poriadku a samozrejme hneď so zvedavosťou som ho rozbalila.  


5. marca teda začal môj zajtrajšok už v tento večer 🙂 Prvý dojem bol ohromujúci už len vďaka vôni. Po otvorení krému Vás ohromí krásna jemná vôňa. A musím podotknúť, že aj balenie vyzerá exkluzívne a lákavo. Úprimne sa priznávam, že som občas len tak ku krémiku privoňala. Bola to premňa zároveň aromaterapia 🙂


Po prvom použití krému som spozorovala zmenu štruktúry pleti a to jednoznačne pocitom hladkej a na pohľad jemne omladnutej pleti. Po niekoľkých dňoch som si všimla, že ak nanesiem na tvár troška väčšie množstvo krému ako by bolo vhodné zostane na pleti jemný film, čo ale nepovažujem za prekážku kedže pleť pôsobila na dotyk veľmi jemne ako pokožka bábätka🙂 Pleť je krémikom výborne hydratovaná a naozaj jej dodáva pocit sviežosti a jemného omladnutia. 


Výhodou krému je jeho použitie aj ako masky na tvár. Z môjho pohľadu a mojej skúsenosti som sama prekvapená, zaskočená a zároveň potešená, že nemám čo vytknúť. Pre mňa je tento krém malým - veľkým zázrakom 🙂  


Ďakujem tímu Modrého koníka a spoločnosti Vichy za možnosť zapojiť sa do testovania a zároveň objavenia môjho nového krému 🙂  Pevne verím ak tento malý - veľký zázrak menom Vichy Slow Age Nuit vyskúšate zostane vašim spoločníkom na veľmi dlhú dobu. Po dvojtýždňovom testovaní končím môj článok jedným slovom ktorým som aj začala: "ODPORÚČAM!"


#test_slowage2 

Nočný Vichy


Ahojte. 


Tak aj ja som testovala nočný krém Vichy Slow Age. Potešilo ma, že som bola vybratá, lebo ma baví  skúšať nové veci. Krém som testovala 2 týždne resp. 3, keďže tento týždeň sme mali čas na napísanie recenzie a používala som ho naďalej. A tak by som vám chcela napísať, aké sú moje pocity. 


Balenie krému ma 50 ml, pohárik je sklenený, tmavozelenej farby - podľa mňa originálne balenie vložené do papierovej krabičky. Krém má gélovu konzistenciu, je nezvyčajnej karamelovej farby a jeho vôňa je dosť výrazná.




Samozrejme hneď prvý deň som začala krém používať. Každý večer po vyčistení pleti čistiacim mliekom alebo pílingom som si naniesla malé množstvo na bradu, nos, líca a čelo. Naozaj stačili len malé bodky na miesta, ktoré som už napísala.  Jemne som si ho vmasírovala do pokožky tváre a pod bradou. V letáčiku je písané, že sa používa aj na krk, ale ja som ho na krk nepoužívala, keďže mi to je neprijemné pri akomkoľvek výrobku. 

Aj keď krém nie je hútny a mastný, pokožka bola po vmasírovaní krému lesklá. Tvár pokrýval mastný film a na dotyk bola lepkavá. Pocit lepkavosti mi nevyhovoval, nemám to rada. Snažím sa vyhýbať takým krémom. Milujem krémy, ktoré sa hneď vstrebú a človek má pocit, že nič nepoužil a na tvári sa cíti sviežo, no tento krém mi tento pocit nepriniesol. Možno to tak má byť pri nočnom kréme, ale nemám poznatky, pretože toto je môj prvý nočný krém. 



V noci väčšinou ešte raz vstávam k môjmu ročnému synovi okolo 2. a 3. hodiny. Krém som už v týchto hodinách na tvári necítila, bol úplne vstrebaný. Po prebudení a umytí tváre, tvár hneď po prvých dňoch bola hladká, hydratovaná a napnutá. Informácia, že by mala byť pleť vyhladená sa u mňa nenaplnila, nevšimla som si. Za 2 týždne používania už žiadnu zmenu nebadám. 


Veľké plus je ale pre mňa to, že Vichy Slow Age mi neupchal póry! 



Krém sa používa aj ako maska raz za týždeň. Naniesla som si hrubšiu vrstvu, nechala pôsobiť 15 minút, následne som si krém krúživými pohybmi vmasírovala do pokožky a zbytok utrela vatovým tampónom, inak by som sa leskla pol dňa ☺️. Zopakujem sa, ale pleť bola hladká a napnutá ako po rôznych maskách , ktoré som už skúšala. Ja osobne si myslím, že používať Vichy Slow Age ako masku je plytvanie krémom 🙂, keďže treba toho naniesť viac, aby to malo efekt. Verím, že každá z vás má mnoho obľúbeným masiek doma a svoj nočný krém používa výlučne len na noc. 


Ešte by som chcela napísať niečo k vôni tohto výrobku. Ako som už spomínala, vôňa je výrazná. Od prvého dňa som bola z tej vône očarená, večer som si užívala tú voňavú atmosféru. Škoda, že tu vôňu neviem špecifikovať, tým pádom vám ju nemôžem priblížiť. Ako som čítala v iných recenziách, tiež v nej cítim niečo "medicínske", ale to je len zlomok toho, čo všetko ta vôňa obsahuje. Vyvoláva vo mne príjemné pocity.


Krém používam aj naďalej, určite ho chcem minút celý, aj keď mi určité veci vadia. Som zvedavá, či sa ešte niečo zmení na pleti k lepšiemu, keďže si myslím, že 2 až 3 týždne je málo k tomu, aby som krém mohla ohodnotiť nadpriemerne alebo ho úplne odvrhnúť. 



Ďakujem


#test_slowage2  

Vichy Slow Age Nuit a moja testovacia šanca


Pošťastilo sa mi! Modrý koník si ma vybral ako vhodnú adeptku na testovanie malého zázraku značky Vichy menom Slow Age Nuit.


A že táto ponuka prišla mimoradne vhod o tom niet pochýb. Mám kátko po 30 a dve detiská a bohužial už aj prvé vrásky. Začala som sa preto nad svojím zovňajškom trochu viac zamýšľať a nielen to. začala som si zaobstarávať arzenál zbraní v boji proti starnutiu pleti. Nočný krém je seriózna voľba. Stará sa totiž o pleť najdlhšie, počas celej noci. Možno aj práve preto som sa dlho nevedela rozhodnúť, ktorý bude ten pravý. Modrý koník mi veľmi v rozhodovaní pomohol. Priznám sa, že Vichy poznám, ale informácia o rade Slow Age mi akosi ušla. No keď som zbadala čo vymysleli, hneď som vedela, že to musím vyskúsať.



Keď balíček prišiel, veľmi som sa potešila a vedela som ako asi bude krémik vyzerať. Pravdou je, že keby bol v pumpičkovom balení, lepšie by sa mi dávkoval. Nie je to však nijaká závada. Dizajnovo je krásny, len nie až tak úplne praktický, keďže krásne oblé tvary a leský povrch s uzáverom sa skrutkovanie sú pre mňa ideálnym predpokladom k tomu, že sa mi krém vyšmykne a vypadne. Našťastie celé testovanie prebehlo bez ujmy ;)


Po otvorení, časť krému ostala na vrchnáku :( (ach tá pumpička). Rozhodla som sa, že skôr ako si ho napackám na tvár, ho skúsim radšej na ruke. Druhým dôvodom bol fakt, že bolo asi 10 hodín ráno a ja som horela zvedvosťou ho vyskúšať. Kto by vydržal až do večera? Na ruke sa osvedčil. Veľmi ľahko sa vstrebal a po hnedej farbe nebolo ani stopy. Hydratáciu som skutočne cítila dlho a počas celého dňa mi krásne rozvoniaval. Tešila som sa na prvý test večer.


  

V prvom rade ide o tú textúru. Gél. Vždy som s gélovou textúrou mala dobré skúsenosti. Mám normálny až zmiešaný typ pleti a gélové krémy mi vždy dali pocit takej plnej hydratácie. Žial pocit bol väčšinou len krátkodobý. O to väčšia bola moja zvedavosť a očakávania od krému, ktorý je nočný a má gélovú textúru. To naozaj vydrží tak dlho? 

Pocit po nanesení nesklamal, cítila som prílev hydratácie. Trochu som však bola sklamaná, že na pleti zanechal akoby taký tenučký film, ale sklamanie v minúte pominulo, lebo to bolo naozaj iba počas doby, kým sa krém vstrebal. Naozaj som nemala pocit keď som išla spať, že by som krém obtierala o posteľnú bielizeň, to vôbec nie. Ale obávala som sa, že hnedá farba sa niekde predsa len prejaví. Našťastie som ju nikde nenašla 🙂 Iba na odličovacom tampóniku ráno, keď som nepoužila čistiaci gél, ale iba pleťovú či micelárnu vodu. Len vtedy sa dali nájsť pozostatky po kréme. 


Ráno po prebudení bola pleť omnoho sviežejšia. Videla som to na sebe už po prvom použití, moja pleť zvykne rýchlo reagovať. Počas dvoch testovacích týždňov k nijakým dramatickým zmenám na mojej pleti neprišlo, ale to je len dobre. Kvalitný krém pracuje pomaly a isto. Mne úplne stačil ten krásny čistý pocit, lebo som vedela, že som svojej pleti spravila dobre a je v "dobrých rukách" a účinné látky resveratrol a baikalín robia svoju prácu dobre.



Na pleťové masky som zvyknutá a používam ich samostane. Pridaná hodnota tohoto krému je taká, že sa dá použiť aj ako maska, pričom výrobca odporúča použitie raz týždenne po dobu 10 min. Ja som sa tohto odporúčania držala. Nakoľko som zvyknutá masky používať dva krát týždenne, tak to bol pre mňa vhodný kompromis.


Záverom by som potvrdila moju veľkú spokojnosť s krémom. Určite neoľutujete kúpu. Tá textúra a príjemná vôňa a hlavne naozajstný pocit čistoty, že pleť dýcha, na to sa dá ľahko zvyknúť. Výsledky sa dostavia 🙂



V neposlednom rade sa chcem ešte poďakovať tímu Modrého koníka za to, že si ma vybral ako vhodnú adeptku a pevne verím, že som sa osvedčila. Ostatným žienkam odporúčam krém a prajem veľa šťastia pri výbere na testovanie.


Pekný deň.


#test_slowage2

Nočný Vichy


Ahojte. 


Tak aj ja som testovala nočný krém Vichy Slow Age. Potešilo ma, že som bola vybratá, lebo ma baví  skúšať nové veci. Krém som testovala 2 týždne resp. 3, keďže tento týždeň sme mali čas na napísanie recenzie a používala som ho naďalej. A tak by som vám chcela napísať, aké sú moje pocity. 


Balenie krému ma 50 ml, pohárik je sklenený, tmavozelenej farby - podľa mňa originálne balenie vložené do papierovej krabičky. Krém má gélovu konzistenciu, je nezvyčajnej karamelovej farby a jeho vôňa je dosť výrazná.




Samozrejme hneď prvý deň som začala krém používať. Každý večer po vyčistení pleti čistiacim mliekom alebo pílingom som si naniesla malé množstvo na bradu, nos, líca a čelo. Naozaj stačili len malé bodky na miesta, ktoré som už napísala.  Jemne som si ho vmasírovala do pokožky tváre a pod bradou. V letáčiku je písané, že sa používa aj na krk, ale ja som ho na krk nepoužívala, keďže mi to je neprijemné pri akomkoľvek výrobku. 

Aj keď krém nie je hútny a mastný, pokožka bola po vmasírovaní krému lesklá. Tvár pokrýval mastný film a na dotyk bola lepkavá. Pocit lepkavosti mi nevyhovoval, nemám to rada. Snažím sa vyhýbať takým krémom. Milujem krémy, ktoré sa hneď vstrebú a človek má pocit, že nič nepoužil a na tvári sa cíti sviežo, no tento krém mi tento pocit nepriniesol. Možno to tak má byť pri nočnom kréme, ale nemám poznatky, pretože toto je môj prvý nočný krém. 



V noci väčšinou ešte raz vstávam k môjmu ročnému synovi okolo 2. a 3. hodiny. Krém som už v týchto hodinách na tvári necítila, bol úplne vstrebaný. Po prebudení a umytí tváre, tvár hneď po prvých dňoch bola hladká, hydratovaná a napnutá. Informácia, že by mala byť pleť vyhladená sa u mňa nenaplnila, nevšimla som si. Za 2 týždne používania už žiadnu zmenu nebadám. 


Veľké plus je ale pre mňa to, že Vichy Slow Age mi neupchal póry! 



Krém sa používa aj ako maska raz za týždeň. Naniesla som si hrubšiu vrstvu, nechala pôsobiť 15 minút, následne som si krém krúživými pohybmi vmasírovala do pokožky a zbytok utrela vatovým tampónom, inak by som sa leskla pol dňa ☺️. Zopakujem sa, ale pleť bola hladká a napnutá ako po rôznych maskách , ktoré som už skúšala. Ja osobne si myslím, že používať Vichy Slow Age ako masku je plytvanie krémom 🙂, keďže treba toho naniesť viac, aby to malo efekt. Verím, že každá z vás má mnoho obľúbeným masiek doma a svoj nočný krém používa výlučne len na noc. 


Ešte by som chcela napísať niečo k vôni tohto výrobku. Ako som už spomínala, vôňa je výrazná. Od prvého dňa som bola z tej vône očarená, večer som si užívala tú voňavú atmosféru. Škoda, že tu vôňu neviem špecifikovať, tým pádom vám ju nemôžem priblížiť. Ako som čítala v iných recenziách, tiež v nej cítim niečo "medicínske", ale to je len zlomok toho, čo všetko ta vôňa obsahuje. Vyvoláva vo mne príjemné pocity.


Krém používam aj naďalej, určite ho chcem minút celý, aj keď mi určité veci vadia. Som zvedavá, či sa ešte niečo zmení na pleti k lepšiemu, keďže si myslím, že 2 až 3 týždne je málo k tomu, aby som krém mohla ohodnotiť nadpriemerne alebo ho úplne odvrhnúť. 



Ďakujem


#test_slowage2