Tvrdnutie brucha, ako to vníma plod?
Ahojte, neviem sa dočítať a celkom ma to zaujíma ako dieťa v bruchu vníma stvrdnutie brucha alebo kontrakcie. Dieťa sa hýbať a keď stvrdne brucho tak sa úplne zastaví. Dieťa je uväznene ? Stiahne ho ako sáčok vycucany vzduchom ? 😅
Otvor prosím ta google alebo YouTube a tam nájdeš fotky videa pre lepšiu predstavu
Dieta si nadalej plava v plodovej vode. Tekutina je nestlacitelna. Pri porode ostava cast plodovej vody v maternici, pretoze vytecie len ta, ktora je vpredu pod naliehajucou hlavickou
@viestta nad tým som sa nezamyslela 😅 len ono niekedy vidieť pekne tvar dieťaťa v maternici pri stiahnuti. Ale aj tak to podľa mňa cíti dieťa keď sa prestane hýbať ako dovtedy
@viestta nad tým som sa nezamyslela 😅 len ono niekedy vidieť pekne tvar dieťaťa v maternici pri stiahnuti. Ale aj tak to podľa mňa cíti dieťa keď sa prestane hýbať ako dovtedy
@mullerova46 😲

Dieta si nadalej plava v plodovej vode. Tekutina je nestlacitelna. Pri porode ostava cast plodovej vody v maternici, pretoze vytecie len ta, ktora je vpredu pod naliehajucou hlavickou