icon

Môže sa doktor zmýliť pri diagnostike tehotenstva?

4. jún 2025

Chcem sa Vas spytat , ci ste niektora zazila , ze Vam doktor povedal , ze mate MA a nakoniec to tak nebolo dakujem

zuzi0911
4. jún 2025

Normálne som sa vrátila 4 roky spat .
Dr na poradni ,ze MA . Bola som v 11tt . Hneď ma poslal do nemocnice. Ešte dr som sa pýtala ci je možné že v nemocnici tu akciu nájdu predsa len lepsie sono celu dobu som verila,že dr v nemocnici mi povie opak . Nestalo sa tak .
Je mi to ľúto. Drz sa . Prajem ti veľa síl.

barka1
4. jún 2025

Pokial je MA diagnostikovany neskor, tzn. Od cca 8tt a predtym bola srdecna akcia potom nie, nevidím možnost, že by sa pomylil. Srdecna akcia = blikanie, ktoré je jasne vidiet.
Ano, su tu pripady, kedy este nie je srdecna akcia na prvom utz trebars v tom 8tt, ale to sa aspon týzden caka, neposiela sa rovno na kyret.
Bohuzial, MA je velmi častý, asi je lepšie prijat ho než upinat sa na zázrak.

krasneleto
4. jún 2025

Do 8 tt kvoli nepresnemu casu otehotnenia to ako malu nadej vidim... neskor isto nie, bohuzial

dadis
4. jún 2025

Mne robili uzv na pohotovosti, poslali ma domov po veci a druhy den som mala prist na kyretaz a pred zakrokom mi robili este kontrolny uzv, ktory MA potvrdil. Ja som bola v 11tt, tam je ta istota uz pri prvom uzv dost vysoka.

domka222
4. jún 2025

Ja som vždy mala akciu srdca a potom už nie. Ani v jednom prípade sa nepomýlili.