3D alebo 4D sono v 14. týždni
boli ste niektora v 14 tyzdni na 3D/4D bolo nieco vidiet diky 🙂
aa kde si bola v akom meste aj vam vtedy povedal dr co cakate ci neskor ja idem dnes do Hlohovca brestanskemu
my sme boli v ba, v gyn fiv, pohlavie sme sa v ten den nedozvedeli lebo sa nechcela otocit a on hlavne kontroloval ci je zdrava, ale uz o tyzden neskor na poradni to bolo dobre vidiet🙂
v pohode dakujem za info len som chcela vidiet ci bude nieco vidiet
este raz dakujem
Ja nechcem strasit ale mam znameho co robi tieto sona roky a ked som otehotnela povedal nam, ze on by to svojim detom neurobil. Silne ziarenie. Ked som sa na to pytala mojej gynekologicky tiez mi povedala, ze je to silne. Vsetci lekari s ktorymi somsa bavila sa divili, ze niektore mamicky si beru kamery a natacaju to a predlzuju toto vysetrenie. Nuz ktovie ci vedia o rizikach. Pre mna boli aj klasicke ultrazvuky krasne a mala nadherna ked sa narodila 🙂

toto je nasa viki v 15.tyzdni, nazivo v pohybe bolo vidiet ovela viac detailov, bol to krasny zazitok, a dr. samozrejme aj skontroloval ci je vsetko v poriadku premeriaval vsetko mozne, kontroloval srdiecko, hlavicku a ja neviem co vsetko este...v tomto tyzdni sa vacsinou da uz aj zistit pohlavie 🙂