icon

6tt a na UTZ stále nič nevidieť.

klaudiinkacs
28. jún 2019

poradte som zufala vcera som bola na ultrazvuku a doktorka este stale nic nevydi odobrala mi krv tedty ukazuju 6 tyzden tehotenstva vsetko v poriadku a este ktomu slabe krvacanie .... na druhy tyzden mam dalsi termin .... ma to niekto stym skusenosti ?

pribinak
28. jún 2019

Ehm, nevidiet, nie nevYdiet

zuzkavladko
28. jún 2019

@klaudiinkacs 6tt je velmi skore stadium tehotenstva. Ze na sone nic nevidiet nic neznamena, ze slabo krvacas tiez nemusi nic znamenat. Uvolni sa a chod o tyzden opat na sono.

alexandra2468
28. jún 2019

@klaudiinkacs mas pravidelny cyklus a si si ista ze si v 6tt podla ovulacie?
Lebo ked nic nevidiet, mozno ani nie si v 6tt, ale menej. A kolko hcg vyslo z krvi?
Lebo za normalnych okolnosti by naozaj v 6tt uz malo nieco byt vidiet.

nini1010
28. jún 2019

Tak alenaspon vacok gestacny vidiet,nie?plodik moze este do tyzdna vyskocit.vsetko zavisi ci vies presne kedy si otehotnela a kedy si mala ovulku.

klaudiinkacs
autor
28. jún 2019

@pribinak sorry ale myslim ze teraz tu nejde o pravopis

klaudiinkacs
autor
28. jún 2019

@alexandra2468 lekarka my vravela mam nepravidelny cyköus a hcg ukazovalo okolo 1.5 daco

alexandra2468
28. jún 2019

@klaudiinkacs asi si si zle zapamatala hodnotu, lebo predpokladam ze ti uviedla vysledok v zakladnych jednotkach a vtedy sa hcg az od 5mlU/ml povazuje za pozitivne tehotenstvo..
Tak muselo byt vacsie to cislo ked povedala lekarka ze si v 6tt

barboritta
29. jún 2019

Ja som to tiez mala takto.vychadzal na 6tt,ale nebolo vidno nic,ani vacok.z krvi vyslo hcg,tehotna som.ale spinenie ani krvacanie som nemala.drzim palce

horalkalv
1. júl 2019

Dievčatá trošku sa votriem do diskusie.Dnes som 33 DC a dnes rano ukazal testík takto.Vidite tam druhú paličku?

alexandra2468
1. júl 2019

@horalkalv ano, vidim 🙂

horalkalv
11. júl 2019

@alexandra2468 ďakujem.Už to mám potvrdené aj lekárom.