6tt a na UTZ stále nič nevidieť.
poradte som zufala vcera som bola na ultrazvuku a doktorka este stale nic nevydi odobrala mi krv tedty ukazuju 6 tyzden tehotenstva vsetko v poriadku a este ktomu slabe krvacanie .... na druhy tyzden mam dalsi termin .... ma to niekto stym skusenosti ?
@klaudiinkacs 6tt je velmi skore stadium tehotenstva. Ze na sone nic nevidiet nic neznamena, ze slabo krvacas tiez nemusi nic znamenat. Uvolni sa a chod o tyzden opat na sono.
@klaudiinkacs mas pravidelny cyklus a si si ista ze si v 6tt podla ovulacie?
Lebo ked nic nevidiet, mozno ani nie si v 6tt, ale menej. A kolko hcg vyslo z krvi?
Lebo za normalnych okolnosti by naozaj v 6tt uz malo nieco byt vidiet.
Tak alenaspon vacok gestacny vidiet,nie?plodik moze este do tyzdna vyskocit.vsetko zavisi ci vies presne kedy si otehotnela a kedy si mala ovulku.
@pribinak sorry ale myslim ze teraz tu nejde o pravopis
@alexandra2468 lekarka my vravela mam nepravidelny cyköus a hcg ukazovalo okolo 1.5 daco
@klaudiinkacs asi si si zle zapamatala hodnotu, lebo predpokladam ze ti uviedla vysledok v zakladnych jednotkach a vtedy sa hcg az od 5mlU/ml povazuje za pozitivne tehotenstvo..
Tak muselo byt vacsie to cislo ked povedala lekarka ze si v 6tt
Ja som to tiez mala takto.vychadzal na 6tt,ale nebolo vidno nic,ani vacok.z krvi vyslo hcg,tehotna som.ale spinenie ani krvacanie som nemala.drzim palce
@horalkalv ano, vidim 🙂
@alexandra2468 ďakujem.Už to mám potvrdené aj lekárom.

Ehm, nevidiet, nie nevYdiet