Aká je šanca otehotnieť pri hormonálnej antikoncepcii?
Bože môj ....aký je význam a hlavný cieľ hormonálnej antikoncepcie? No predsa zabrániť otehotneniu....preto tie tabletky vyrábajú a preto ich miliarda žien na svete užíva, aby si mohli naplno užiť sex....naplno znamená, že sa do nich partner aj spraví.... takže asi toľko k tomu...
Samozrejme, že keď sa zabudnú užiť tabletky alebo sa zníži ich účinok antibiotikami a podobne môžeš aj otehotnieť.... skús prečítať konkrétny návod na použitie daných tabletiek....tam sa dočítaš za akých okolností môže dôjsť k zníženému účinku antikoncepcie....a inak platí tiež že " keď pán boh chce, tak aj motyka vystrelí"
@dijka143 cize treba zmenit otazku na “aka je sanca otehotniet pri neuzivani hormonalnej antikoncepcie”. Kruzok ta nijako nechrani, ked ho mas doma v sufliku.
@pondelok01 a takze kedze som mala 22.6 mi skoncila ms a 23.6 som mala sex tak preto sa pytam ci tam je sanca
No tak v čom je problém? treba si sex zopakovať najlepšie niekedy v polovici cyklu a hlavne si nedávať antikoncepciu....ach jaaaj....a my sa ti tu snažíme poukázať na to že antikoncepcia je bezpečná keď ju berieš poctivo a ty ju vlastne brat ani nechceš....
No zvláštne ste ženy... FAKT zvláštne...ja už niektorým prestávam rozumieť....

@dijka143 uz preboha prestan. To tu budes pisat kazdy den, az kym nepride menzes a potom sa budes pytat, aka je sanca ze mas menzes v tehotenste?