Aká je šanca otehotnieť pri hormonálnej antikoncepcii?
Bože môj ....aký je význam a hlavný cieľ hormonálnej antikoncepcie? No predsa zabrániť otehotneniu....preto tie tabletky vyrábajú a preto ich miliarda žien na svete užíva, aby si mohli naplno užiť sex....naplno znamená, že sa do nich partner aj spraví.... takže asi toľko k tomu...
Samozrejme, že keď sa zabudnú užiť tabletky alebo sa zníži ich účinok antibiotikami a podobne môžeš aj otehotnieť.... skús prečítať konkrétny návod na použitie daných tabletiek....tam sa dočítaš za akých okolností môže dôjsť k zníženému účinku antikoncepcie....a inak platí tiež že " keď pán boh chce, tak aj motyka vystrelí"
Ak jej užívanie dodrbkáš, tak cca rovnaká, ako keď ju nemãš
@oblecenie99 no ja som si ho zabudla vlozit ten kruzok takze asi tak
@dijka143 cize treba zmenit otazku na “aka je sanca otehotniet pri neuzivani hormonalnej antikoncepcie”. Kruzok ta nijako nechrani, ked ho mas doma v sufliku.
@pondelok01 ano dakujem stale je v sufliku nedala som si ho
@pondelok01 a takze kedze som mala 22.6 mi skoncila ms a 23.6 som mala sex tak preto sa pytam ci tam je sanca
Podľa mňa žiadna šanca...ale asi si sa poučila čo treba robiť ...
Ak správne chápem tak chceš byť tehotná? Či nechceš či čo?
No tak v čom je problém? treba si sex zopakovať najlepšie niekedy v polovici cyklu a hlavne si nedávať antikoncepciu....ach jaaaj....a my sa ti tu snažíme poukázať na to že antikoncepcia je bezpečná keď ju berieš poctivo a ty ju vlastne brat ani nechceš....
No zvláštne ste ženy... FAKT zvláštne...ja už niektorým prestávam rozumieť....

@dijka143 uz preboha prestan. To tu budes pisat kazdy den, az kym nepride menzes a potom sa budes pytat, aka je sanca ze mas menzes v tehotenste?