Ako sa objednať na amniocentézu u Mudr. Schwarza v BB?
#amniocenteza
Žienky, prosim Vas potrebujem info o amniocenteze bud v BB Mudr.Swartz alebo v BA u doc.Ondrejcaka. Do BB sa neviem dovolat uz tyzden, dnes mi sestricka povedala, ze ona zastupuje a mam volat vo stvrtok. Ak mi zase nikto nedvihne tel.tak uz neviem ako sa tam dostanem, ako sa objednam...neviete ci maju dlhe cakacie doby na odber? Bola som tam sice ale uz je tomu 5 rokov a neviem ci sa nieco zmenilo. A dalsia vec. Rozmyslala som aj nad BA Doc.Ondrejcakom, len neviem najst konkretnu stranku, kde najdem kontakt a cennik. Alebo ak ste niektora boli, plati sa aj ked su zdravotne indikacie? Ak by mi niekto posunul link budem velmi rada. Dakujem 😉
@andy1985 dakujem, bola by si zlata, keby si mi poslala t.č. A boli ste u Ondrejčáka? S tou poistovnou je to dobry napad, v ktorej si poistovni prosim ta? vysledku uz mas ci este nie?Cakala si dlho na termin? Ja koncim 15tt, tak preto som si to chcela obvolat skor, aby sme to mali nejak pred Vianocami za sebou. Dakujeeem.
@jajuma ahoj.. platit sa plati, amnio robia len jeden den v tyzdni (v stredu)..
https://www.procare.sk/ambulancia/klinicka-gene..... zavolaj na tu pro care linku uvedenu na stranke a daju ti aktualny kontakt 😉
Ja som bola vlani a neplatila som ani euro
ja som bola minuly rok u Ondrejcaka. Plati sa okolo 70€ + 300€ ak chces zrychlene vysledky.
Rano som prisla.tusim kolo osmej a poobede kolo tretej volali vysledky(tie zrychlene)potom este za tri tyzdne boli definitivne vysledky.
Bola som spokojna.vsetko vyslo ok a neplatila som nic
@vierka82 Vierka, kde si bola prosim? Lebo mna nechali na vysledky cakat 5 tyzdnov..bolo to sialene
@denden77 mňa sa nepítali že či chcem rýchlo tie výsledky lebo v našom prípade sa nedá hneď zistiť na druhý deň. Boli sme v stredu a dr. mal prísľub na piatok a na koniec výsledky boli v pondelok.
@renatka1985
@jajuma zavolala som a na druhý deň sme išli na konzultáciu a vtedy sme dohodli termín amniocentézy. Áno robí to každú stredu. Nemali sme dobré výsledky ale mala som aj komplikáciu..... Opakovala sa tá genetická porucha čo mala dcérka.
Aj tak najprv pôjdeš na konzultáciu.....
@andy1985 dakujem. Mrzi ma to 😢 pozerala som Vas profil. Prezili ste si neskutocne veci. Prajem Vam vela stastia a vela sil 🙏🍀❤
Ja mam prvu dcerku s DS a vela dalsich diagnoz, je leziaca...takze mam strach aj v tomto tehu a mam obavy, ze sa BB nedostanem pri ich systeme objednavania 🤦♀️
ahoj, ja som bola na amnio v r.2018 u MUDr. Ondrejčáka a velmi odporucam. Ja som mala amniocentezu plus vysledky do 24 hodin a platila som 370 Eur. Bez zrychlenych vysledkov tusim do 14 dni to bolo 70 Eur. Venovali sa mi tam na genetike do podrobnosti, bola som tam cca 45 minut. robili mi rodokmen s chorobami v rodine, hladali geneticke choroby v mojej a priatelovej rodine. Co pan doktor povedal, to platilo. Ma za sebou velmi vela odberov plodovej vody, co bolo vidiet aj na samotnom zakroku, ktory trval priblizne 1minutu ani to nie. Pri metode pcr, ktoru pouzivaju nie je nutne brat 20 ml vody a viac, staci 5ml, co je super. Doktor mi slubil, ze mi rano o 9:00 hod na druhy den bude volat a tak aj bolo. ja velmi odporucam.
Oddelenie klinickej genetiky, Železničná nemocnica a poliklinika Bratislava
Novapharm, s.r.o., Šancova 110, 832 99 Bratislava
Vedúci lekár: Doc. MUDr. Michal Ondrejčák, CSc.
Tel.: 02 20295284, 02 20297734, 02 20297738
E-mail: genetika@novapharm.sk
@jajuma tak aj ty to máš ťažké.... To poznám dcérka tiež mala ešte pri svojej diagnóze mnoho inē a tiež bola ležiaca. U nás je to dedičné ochorenie u vás to tak nemusí byť. Po 7 rokoch tehotná a dopadli sme tak ako ale musíme ísť ďalej..... ďakujem držím palce určite to bude dobré 😘
@renatka1985 bola som v trencine.mne povedali ze to je zadarmo.bala som sa neskutocne
Mala som riziko ds 1:60

Ahoj áno platí sa aj vtedy. Platila som 225 euro. Mi sme prenášačmi genetickej choroby. Ale teraz mailujem s poisťovňou či by mi dodadotčne nepreplatili tak uvidíme. V ktorom si týždni? Od 17 tt odporúčajú no môže byť aj začiatok 16tt. Môžem poslať kontakt keď chceš. Teraz som bola v októbri.