icon

Ako sa rozlišuje pohlavie dieťatka na ultrazvuku?

leeenka26
19. jan 2012

Ahojte chcem sa spytat, videla som aj viacere temy, ale nikde sa nepise ako sa rozlisuje toto pohlavie. Ja mam aj fotky, mozem pridat, poradte mi, som strasne zvedava, lebo ja tam vidim jasneho chlapca, ale pocula som aj, ze to maju deticky vtedy podobne. Je to naozaj tak? Teraz som bola v 22. tt na morfo, dr bola tak na vazkach, dieta nebolo ani z profilu, dost dlho to studovala a potom sa opytala ze ci moze byr ruzove?? Tak teraz vobec neviem na com som.

leeenka26
autor
19. jan 2012

No vidim ze tu otazku som riadne skomolila :D

habibi78
19. jan 2012

@leeenka26 to co si myslis ze je jasny chlapec, mohla byt kludne pupocna snura medzi nozkami babatka 🙂 lekarka si zase mysli ze dievcatko, vsak? podkaj do dalsieho uzv... 🙂
na 3D uzv si sa na pohlavie neopytala?

piacere
Autor odpoveď zmazal
leeenka26
autor
19. jan 2012

@habibi78 no na tom 3D mi povedal hned na zaciatok lekar ze sa to neda zistit. No pupocna snurocka to nebola, tu som tam videla aspon si to tak myslim, nie som odbornik 🙂. Skusim pridat foto. Na dalsie 3D idem 6.2., takze uz musim pockat, na vyber nemam 😀 ale zvedava som riadne.

leeenka26
autor
19. jan 2012

@piacere ja dam fotky hned, ukaz ty tvoju, nech poroname :D

leeenka26
autor
19. jan 2012
leeenka26
autor
19. jan 2012

@piacere no skus tipnut, myslim ze to nie je pupocnik, ten je inde. A je to na viacerych fotkach takto. Teraz ako som bola na tom velkom utz, videla som ze doktorka pozerala pohlavie z priameho pohladu na babetko a nie z profilu. Mohla sa pomylit? Resp. mohla to dobre nevidiet? Radsej keby nepovedala nic, lebo takto ma len zmiatla. 🙂))) A dost dlho to pozerala a bola tam aj druha doktorka, a ta sa nevedela vyjadrit, len povedala ze je to jasne chlapcek alebo dievcatko :D