Ako správne priberať počas tehotenstva?
Dobrý deň, ako ste priberali v tehotenstve? Koľko kg ste mali naviac v 20 týždni tehotenstva? Ja som nepribrala ešte nič ráno mám 70kg a večer 71kg. Neviem či to je v poriadku 😅 ani brucho mi nevidno. Ale mám široké boky 😅
Brucho mi vyšlo asi v 8m. Mala som 55kg. Rodiť som išla z 88kg 😅😅
Ja som ku koncu tehotenstva mala rovnako ako na začiatku. Ja som proste schudla a držala sa na svojej pôvodnej váhe. 😂mne nechutilo jesť
V 20.týždni som mala prvé tehotenstvo 57 a v druhom 55 kíl.. a keď som šla rodiť v prvom 63 a v druhom 59 🙂
Prvých 5 mesiacov som dosť schudla, pretože mi bolo extrémne zle a neustále som zvracala. Často som ležala v nemocnici kvôli tomu na infúziách. Asi 12 kg som vtedy schudla… potom to prešlo. Bruško mi začali byt vidno asi v 7. Mesiaci a najviac som pribrala počas 8-9 mesiaca
Ak dieta rastie ako ma, tak je to uplne uplne v pohode a pre teba samu este aj lepsie 🤭 no moze byt ze sa to este rozbehne v 3. trimestri
v prvom tehu. za 6 mesiacov1 kg.
z 51 kg na 52 kg... ale potom v treťom trimestri 15 kg...
brucho som mala obrovské... všetko išlo dole - kojením
Fúha také pekné váhy tu píšete 😀😅 ja mám 155cm a 70kg čiže som mala nadváhu už predtým asi 10kg len na mne to tak nebolo vidno proste mám veľký zadok a veľké stehná 😅😂 a mne jesť chuti stále som hladná stále cítim hlad.
Neviem ale vždy som mala na konci tehu viac ako 20kg navyše.
V 20tt som mala -2kg 😂 ja som zacinala na miernej nadvahe, takze som velmi rada ze to neslo rychlo. Boky mam tiez sirsie, tak sa to tak rozprestrelo a brucho poriadne vyslo az v 8.mesiaci (ale stale vyzera ako u niektorych v 6.) a vaha tiez poskocila od toho 8. Mesiaca.
Ja som od 6mesiaca pribrala 20kg 🙈
Ja som zo začiatku veľa chudla, neviem, kedy som to dorovnala a začala potom priberať. Ale k pôrodu som išla +13 a z pôrodnice domov s tuším len +2.

Nic a takmer do 7 mesiaca som bola uplne plocha