icon

Ako zvládnuť dlhšie ležanie na chrbte v tehotenstve?

andikaaa152
31. jan 2025

Ahojte 😊 ženy prosím vie mi niekto poradiť nejaky lifehack, ideme na tehotenské fotenie a veľmi by som chcela mihalnice problém je ten že nevydržím hodinu ležať na chrbte 🙈 náhodou niekto nejaka rada či sa to vôbec dá keď už je bruško väčšie 🙈🤦🏻‍♀️ ak nič tak to nechám tak no není to predsa také dôležité len keby náhodou 🤭 ďakujem za rady vopred ❤️

ariannazara
31. jan 2025

Povedz fotografke nech ti ich prida na fotku cez aplikáciu 😆 joke

lindous
31. jan 2025

Nemám tip na toto, ale napáda mi, či by si len nechcela nalepiť umelé?? neviem či sa ideš dať aj niekomu líčiť pred fotením, ak hej, môže ti rovno pár trsov pridať 😊 a ak aj nie a nemáš s tým nahodou skúsenosti, pár krát keď to skúsiš, uecite to zvládneš

andikaaa152
autor
31. jan 2025

@lindous nikdy som neskúšala nič také 😅 ale už som pozerala také magnetické ale vyzerajú strašné neprirodzene 😔 ale skúsim niečo vyšpekulovat 🙈🤭

lucia13022023
31. jan 2025

Ja som bola ešte dva dni pred pôrodom na mihalniciach 🤣 sle už to bol menší boj, nastatie moja vizážistka je strašne zlatá a mala so mnou zľutovanie a pochopenie.

andikaaa152
autor
31. jan 2025

@lucia13022023 čiže tiež problém vydražat ležať na chrbte ? 😅 Ja vydržím tak cca 10 minút a potom už mi je zle musím sa posadiť a nadýchnuť sa jak keby som vyšla na 10 poschodie v behu 😅🙄

lucia13022023
31. jan 2025

@andikaaa152 no ja som prenášala čiže som bola 41tt plus nejaké dni a to už bolo ťažké 🤣 ale do toho 39tt v pohode. A nešlo ani tak o za dýchanie, ale skôr o to ze malému to asi nebolo príjemné, stále sa nejak vydul.. Skus trsy, je to jednoduché. Kľudne si to nacvič doma..

lindous
31. jan 2025

No tie magnetické som nikdy nemala, to len keď vidím ten hrubý pásik, tak hrôza… klasické nájdeš aj prirodzené jemne, pripadne len tie trsy 😊

andikaaa152
autor
31. jan 2025

@lucia13022023 tak ešte mám pár týždňov kým ideme na fotenie tak skúsim niečo 😅 na všetko je nejaké riešenie 🥴😆

kitycat
31. jan 2025

Lezat na boku a vytovit hlavu? 🤔

petronellla87
31. jan 2025

@andikaaa152 mne pomáhal malý vankúšik pod kríže