Amniocentéza v Košiciach
Ahojte.Chcem Vas poprosit o info ohladom amnio.Momentalne som 14tt a nakolko mam 37 a prve tehu tak mi odporucili amnio aj ked budu krvne testy ok.
Kde v Košiciach by ste mi odporucili ju absolvovat a kedy sa tam treba objednat, treba skôr zavolat? Alebo len vymenny listok od dr a ist tam niekam na ambulanciu? Budem vdacna za kazde info a odporucania od Vás. Dakujem.
@terezka1947 chciet nechcem ale radsej ano.kedze ten vek a mam vrodenu trombofiliu. Ja viem ze v dnesnej dobe nie je nic 100% ale rozhodla som sa.
@henika32 podla mna robis dobre,ze si sa tak rozhodla,budes mat aspon istotu,tiez som podstupila amnio a vobec som nerozmyslala nad tym ci ano ci nie hned bolo ano,drzim palce.☺
@henika32 ´jasne,chapem ta...drzim place,aby ti to dobre dopadlo 🙂
pytala som sa iba preto,ze niektore zienky ani amnio nehceli a ani nevedeli,ze aj ked lekari tlacia,nemusia ist....
ja som rodila po 30tke aj prve a tiez testy nic pozitivne neukazovali...ale rozhodla som sa neist...nejako som verila,ze to bude ok a nechcela som nijako ohrozit babo=kvoli vlastnej neistote
no ale chapem kazdu mamicku...etse raz,prajem len a len dobre vysledky a zdravucke babo

chces ist aj ty na amnio alebo ti len lekari odporucali ist....lebo ja som mala aj zle testy,aj ultrazvuk nebol najlepsi...ale nesla som...aj ked je male riziko niecoho,stale tam to riziko je....mam kamosky sestricky z gynekologie,jedna dokonca otehotnela az po 40tke a nesli prave kvoli tomu 😒