Boli ste na morfologické sono na Záporožskej vo Femme?
Trosku mam nervy lebo som tam objednana o 2 tyzdne a citala som tu nejake forum spred dvoch rokov ze ta doktorka tam je uplne neschopna,vraj je dobry len nejaky pan Dr.Slezak lenze ja ked som volala a objednavala sa rec bola iba o doktorke tak teraz som upne zmatena....mozte mi prosim napisat svoju skusenost?Dakujem
Bola som u Slezaka minuly rok ale.Ked uz mam za nieco zaplatit,tak si vyberam,v BA je moznosti dost.Ked neprides na dohodnuty termin,alebo zavolas,ze si sa uz objednala inde,lebo nic dobre si na pani doktorku nepocula,tak ti aj tak nikto nic nemoze.Nech si aj pani doktori uvedomia,ze nie su bohovia z Olympu. A referencie najdes aj na lekar.sk
Bola som tam pred 1,5 rokom, morfo mi robila Dr. Vaclavova a nemala som pocit, ze by bola neschopna...
urcite by som volila slezaka a nedala sa odbit.. fakt je ten, ze chlapi su vacsi odbornici, raz darmo..nech si vravi kto chce co chce..
Je to moja gyn Dr. Fellnerová a ja som veľmi spokojná, aj so starostlivosťou počas tehotenstva, aj so sonami čo robila. Má veľmi dobrý prístroj. Vlani robil Slezák, ale keďže Dr. Fellnerová už má certifikát na NT, predpokladám, že dosť čerstvý (vlani ešte v databáze nebola), tak to asi už robí sama. Doktorka je veľmi milá a skúsená, nemusíš sa báť.

ahoj, no je divna ale tak odborne mozno dobre, toto neviem posudit. slezak tam uz asi nechodi robit morfo, uz iba tato dr