icon

Dali vám fotky babätka pri morfologickom vyšetrení na Antolskej?

petrap88
20. jan 2015

prvoradé pre mňa je, aby bolo bábätko zdravé, ale je to moje prvé tehotenstvo a rada by som mala aspoň nejakú fotku, lebo ešte žiadnu nemám :( ak ste toto vyšetrenie na Antolskej absolvovali, dajte mi prosím vedieť, či vám fotku poskytli alebo nie. Ďakujem 🙂

monicm
20. jan 2015

nie som síce z BA,ale myslím si,že fotku z uzv dajú na požiadanie kdekoľvek.len treba rátať s tým,že niekde sa za to platí.

jaja018
20. jan 2015

Automaticky asi nedavaju.... Ale pytaj si!!!! Niekde sa aoe plati za to!!

esterba
20. jan 2015

Mna tam doktorka tak odflakla, ze som si ani nestihla "otvorit hubu", ako sa hovori. Cakala som 4 hodiny a dnu som bola 5 min. A to som sa stihla aj vyzut, vyzliect, obliect, obut... Ked som sa z tych fofrov na lehatku ako-tak spamatala a nacrtla som daco o fotkach, tak ta lekarka tak pozrela, ze moj muz radsej pohotovo vytiahol mobil a mame az 25 sekundove video z monitora.

adula12
20. jan 2015

mne vzdy dala fotky z utz. sice len z prvych troch vysetreni ale aspon nieco. potom uz mi fotky nedala. :( a morfologiu robia aj na antolskej? lebo mna poslali na zaporozsku do petrzky pri prvom tehu. a tam mi tiez fotku nedali ale mozno keby som si pytala tak za poplatok spravia. teraz pri druhom tehu sa skusim popytat.

timi1012
20. jan 2015

Nie všade dávajú, musíš si pre istotu pýtať ale treba rátať s tým že niekde sa zato aj platí... 🙂