icon

Doktor na predpôrodné vyšetrenia na Antolskej

majkaprikrylova
15. feb 2016

Ahojte štvrtok idem na prvé vyšetrenie do nemocnice Antolská viete mi poradiť nejakého dobrého doktora doktorku na predporodne vyšetrenia o mesiac mám termín. Ďakujem

eemmaa
15. feb 2016

dr Dubcakova mlada a velmi prijemna

katyt
15. feb 2016

Ja zase odporúčam Dr. Hammerovú, tiež mladá a veľmi milá a podľa mňa aj dobrý odborník, ale myslím, že na Antolskej sú dobrí skoro všetci. 🙂

priora
15. feb 2016

Ja chcem tiež vedieť nakoľko ma naposledy dlho nehali po termíne co som nemala byt ževraj 🙂

cathy26
15. feb 2016

Dubčáková,Hammerová, Janáč, Rozemberg....myslim že na Antolskej sú všetci lekári v pohode...ak sa nemýlim tak o väčšine z nich sú tu aj samostatné diskusie...tak držím palce 😉

rhiannon
15. feb 2016

Velmi odporcam Havaldu. Uzasny clovek, aj doktor.

tana85
15. feb 2016

mna Hammerova prijimala na pohotovosti aj operovala (mmt) a napriek naozaj vaznej situacii bola pokojna, profesionalna a nic nezanedbala. janac je vraj medzi top, ale mne prisiel trochu arogantny, nic mi nepovedal len odrazu pri vizite ma zacal vysetrovat, co bolo bolestive a ked som to povedala, tak odvrkol, ze to ma nemozeboliet...ale suhlasim, ze tam je vacsina lekarov ok. z blizkeho okolia mi kamaratky odporucali kristufkovu, aj malovu, tu najdes skvele referencie na rozemberga...

leokubo
2. mar 2016

Dr.malova