icon

Domáce zvieratko a tehotenstvo

9. okt 2022

Vsimli si vase domace zvieratka vase tehotenstvo? V ktorom tyzdni? Ako reagovali?

syslik81
9. okt 2022

nie nevsimli .. asi malo pozeraju tik tok .. hold nevzdelanci ...

autor
9. okt 2022

@syslik81 O ake zvieratka ide? Muzskeho alebo zenskeho rodu?

syslik81
9. okt 2022

macka pes rybycky vsetko zenske .. teda rybky neviem tam som si nebola ista .. ale obcas som strazila aj chlapov-psa a macku a to boli tiez bezvitaci-si moje brucho nevsimali 😝

doriiis
9. okt 2022

Ja odpadnem🤣🤣🤣🤣

lienka9
9. okt 2022

Moj pes ano,hlavne prve.stale sa tulil k bruchu a lezal pri nom.od ktoreho tt to uz si nepamatam,ale dost skoro 🙂 este nebolo isto vidiet nic na mne

ajko2011
9. okt 2022

Máme psíka (fenku) a ona od začiatku od kedy som zistila, že som tehotná ľahala na bruško (má 2kg). Teraz som 14tt+4, bruško už vidno tak jej hovorím, že musí dávať pozor, že je tam bábätko. Ale stále, keď ležím, aj v noci keď spíme tak spí pri brušku. 🙂

majlo1234
9. okt 2022

Fena nic, ziadna reakcia nikdy, kocur sa snazil vzdy spat medzi bruchom a cickami, ale neprikladam tomu vahu, asi mu tam bolo teplo

cyberk
9. okt 2022

kocurik... uplne mu to bolo jedno :D

lorin29
9. okt 2022

Náš pes to vedel podľa mňa skôr než ja 🙂začal si opierať hlavičku na moje brucho a bolo to tak až do pôrodu

godyna
9. okt 2022

@lorin29 presne aj môj pes. Prestal na mna skákať keď som prišla, a o pár dni pozit test. Stále hlava na bruchu. Keď sa narodila tak to bola super dvojka.

ropucha6
9. okt 2022

Moj pes vobec, uz mam aj dost brucho (32tt) a vobec si nedava hlavu na brucho ani ine znaky, ze by to evidoval 🙂

rsimoneees
31. okt 2022

@ropucha6 ja taktiež 30tt a môj pes taktiež nič , skôr sa tvári urazený a stále by sa len mojkal😄si myslím že žiarli

alanko20
31. okt 2022

Pes to cíti, nemusí si dávať hlavu na bruško, vníma, že žena má inú energiu, vo vyšších štádiách sa väčšinou hybe pomalšie, aj chôdza sa spomalí.

ropucha6
31. okt 2022

@rsimoneees ano, presne, ale tak nas pes je vseobecne cecek, takze ziarlit urcite aj bude 🙂