Epilácia brucha v tehotenstve
Zdravím, je bezpečne používanie epilatora na brucho v tehotenstve? Myslím tak či to nie je príliš veľký hluk pre dieťa. Alebo radšej použiť žiletku ? Pripadne čo ten krém čo chlpy “rozpúšťa”?
Normálne som používala epilátor cele 2 tehotenstva... hluk isto nemusíš riesit
@vierocka888 na bruchu ?
Ja som používala voskové pásiky veet. A maká som mesiac pokoj. Prvý krát to bolo trochu au. Druhý krát som ani nevedela. Tiež som bledý typ a dosť mi chĺpky stmavli a narástli od pupka nadol
Baby a po pôrode vám vypadali alebo to už ostalo tak na furt ?
Ja mám chlpy na bruchu uz od puberty, takže mne asi nezmiznu nikdy 😅😅 a voskové pásiky mi prídu nepraktické, a aj tak za týždeň môžem znovu, chlpy mi rastu rýchlo, keby si ho holím tak musím každé 2 dni .. epilatorom mi to vydrží aspoň skoro týždeň 😂 akurát sa bojím aby to nebolo pre dieťatko príliš veľký hluk tak blízko.. ale som rada že nie som jediná, moc sa o tejto téme nehovorí…
Ja som si tiež žiletkou každý druhý deň 😄😄😄😄 rychlovecka v sprche
jasne, každý mesiac v tehotenstve som si brucho prebehla epilátorom, však bolo leto, boli sme viac krát pri mori a aj som sa chcela dobre cítiť. prestala som cca v 8.mesiaci lebo brucho a lebo mi to už bolo v zime uprdele 😀 oholila som sa celá pár dní pred pôrodom a potom až o pár mesiacov 😂 vtedy som si nestíhala umyť zuby a nie sa holiť...
@didi2102 ano, mne rastu čierne chĺpky a pokožku mam ako snehulienka 😅 tak si ich epilujem, vsade
@klip0 mne to rastlo ako kedy, podla hladiny hormonov, nepamatam ci hned po porode , no viem, ze aj pocas snazenia sa o babatka, som to mala nestale, obcas som videla aj na rukach, ze mi zacali byt vidiet chlpky, a niekedy prisli tyzdne, ci mesiace, kedy boli sotva viditelne . takze vsetko sa od hormonov odvijalo, to iste aj s vlasmi.. v tehotenstve som mala neskutocnu hrivu vlasy, vzdy ich mam huste a dlhe ale v tehotenstve to bolo vzdy mega. po porode este tak ľ az š mesiace sa to drzalo a potom mi zacali vzdy padat

Nepoužila by som ani krém a ani depilator,ja som mala okolo pupka hrozné tmavé chĺpky a bledá pokožka,mne to bolo blbé tak som používala ziletku