Existuje domáci ultrazvuk na pozorovanie bábätka?
Ahojte, Chcela by som sa spýtať či existuje aj domáci ultrazvuk kde je bábätko aj vidieť alebo iba kde sa dá počúvať iba srdiečko bábätka? Ďakujem 🥰
Existuje, ale za veľmi vela koruniek, je to cestovné sono ale zdá sa mi že stojí cez 2000 Eur, našla som tento článok tam je cena cca 6000 Eur - https://webmagazin.teraz.sk/technologie/prenosn...
Iba na počúvanie je napr angelsound
Ano angelsound super vecicka
Existuje viacero domacich doplerov. Kupu by som si ale rozmyslela. Ak sa v tehotenstve nieco ma stat, ziaden pristroj ti nepomoze. Navyse, takehoto domace odpocucavanie tlkotu srdca babatka totalne stresuje, kedze spodobuje oteplovanie plodovej vody uz po ca.jednej minute a tiez sposobuje hluk. Su k tomu uz pocetne studie, ze tieto anglesoundy viac skodia ako pomahaju. Tiez sa ti do 17. tyzdna pri placente umiestnenej vpredu ani nemusi darit tlkot najst a budes mat vacsie stresy. Od 20.-22. tyzdna je odporucane sledovat skor pohyby babatka. Aj ultrazvuk u lekara je potrebne kvoli vlnam a teplote pouzivat len s mierou a nie casto. WHO odporuca tri za cele tehotenstvo.
Aaaale uz neprehanajme 🙂 angelsound ti bohate staci a aj to s mierou.
ano existuje napr. znacka . ge healthcare napojis sondu do (nazvyme ho mobil) a ficis.
potrebujes par litrov a znalosti na obsluhu, ktoru nenajdes len tak v navode. samozrejme aj pravidelnu software podporu, ktora nieco stoji. dalej uz nie je dovod pokracovat, pretoze to nema vyznam.

Nie neexistuje chvala bohu 🙏