Existuje oficiálna aplikácia Angel Sound?
Ahojte. Na nete sú foto, zahraničné stránky ako sa dá do telefónu stiahnuť oficiálna aplikácia Angel sound na nahratie zvuku. Ale ha tu aplikáciu nikde v google play nevidim, akoby nič také neexistovalo. Viete poradiť, čo je to za aplikáciu, kde ju nájsť, ako to do telefónu dostať? Ďakujem.
@stellarstar nie 😂 až tak hlúpa nie som, nebojte sa 🙂 malo by sa to káblom dať prepojiť s prístrojom, v angel sound je priamo na to aj usb prípojka.
Tak asi myslíš totot
@stellarstar no ja angel sound prístroj mám, snažím sa nejako dostať len k tej aplikácii k tomu.
Tak asi k tomu tvojmu nejde
@stellarstar ach, škoda sa tu dohadovať, mám presne tento angel sound. S výstupom usb, ide to z každého. Len treba niekde dokúpiť tú appku asi. A to sa pýtam, kde sa to dá zohnať.
@anavixy v androide práveže nie je vôbec, ano googlila som. Inak by som tu neprosila o radu 🙂
Tak prečo to nepíšeš na začiatku a jasne?
A vôbec ak mas prístroj a je k tomu app tak v návode je vždy kód kt treba oskenovať a ten ti vyhodí apku
@stellarstar stačí čítať, všetky informácie som napísala hore do príspevku. Pardon, nenapísala som, že angel sound mám, ale tak to by si len blbec mohol myslieť, že bez prístroju angel sound chcem sťahovať appku ktorá bude fungovať "telefónom po bruchu" 🤦🏻♀️ Toto by mi v živote nenapadlo, pardon.
Vidíš
Nenapísala si ani aký mobil máš ani aký prístroj, keď ti nič nenašlo tak asi nie je.
@stellarstar no predstavte si, že mám presne ten typ, ktorý ste poslali v odkaze, rovnaké číslo, a žiadny kód na appku v návode nemám. Prosím keď neviete poradiť, nezapájajte sa do diskusie. Ak má niekto nejaký typ rozumný, napíše ho, nie tu písať hlúposti ku ktorým zjavne nemáte informácie. Počkajte, možno niekto poradí aj Vám. Pekný deň.
Ešte raz ak nedáš na začiatku hneď všetky info a ešte to treba aj z teba ťahať tak pst ok? Mala si dat všetky informácie tak ak nie je tak nie tak asi nemáš to správne v ruke a nedávaj vinu mne
Ps na co mne angelsound? Wtf?
@stellarstar dala som všetky informácie. Pekný deň.
Ved k smart pristroju mas vzdy v navode qr kod na stiahnutie aplikacie
Nie nedala si az neskôr takze
@stellarstar tak keď sa zapájať do diskusie a radíte, predpokladá človek že viete o čom. Neviem na čo by vám bol, ale zapojili ste sa tak asi ste ho mali a máte to vyskúšané 😂🤦🏻♀️
Tak teraz informácie pre všetky, ktoré sa tu púšťajú do mňa. Nie, žiaden QR v návode nemám. A jedna pani mi poslala info ako sa k tomu dostať a veru funguje to. Pekný deň všetkým múdrym, ktoré ponižujú iné, lebo sa slušne na niečo spýtali (žiaľ nie som technický typ).
Prečítaj si co si pisala
Tak sa to opýtaj tej pani
V navode to nie je ako baby pisu. Ja to mam vzadu na krabici - oskenovali sme a naslo apku. Avsak aj tak nam to prepojenie nefunguje ani na jeden telefon (skusali sme 4) a ani na pc😂 potom som prisla o nervy a pocuvam iba cez pristroj. Pred 5 rokmi mi to pekne slo aj na telefon. Tak neviem
@stellarstar inak keby v podstate mas pristroj, tak chapes co autorka pise 🙂 mne to bolo vsetko plne zrozumitelne
@zuza265 lenže ona potrebuje ten správny nie na kábel ale cez BT
@zuza265 Ďakujem 🤍
@stellarstar ja som jej ale navod napisala😂 opakujem sa, keby mas pristroj alebo skusenost, tak chapes
@zuza265 no ved dobre

A ako to ma fungovať? S telefónom prechádzať po brušku? Stačí trošku zapnúť sedliacky rozum a prídeš na to ze také určte neexistuje lebo nemá ako fungovať