Farbáte si vlasy počas tehotenstva?
Babenky, chodili ste alebo chodíte ku kaderníčke počas tehotenstva napr. na melír alebo balayage? ďakujem za odpovede 🙂
@matatep mne v tom čase zle chytali farby aj melír, takže som nechodila.
Ja som bola, ale už by som nešla. Hoci som mala iba melír a ten nejde na kožu. Sú tam výpary a pod. Potom som videla investigatívny dokument na STV o endokrinných disruptoroch a už by som ani nechty nefarbila. Bolo to aj o vývojových vadách spôsobených kozmetickou chémiou už v minimálnych množstvách...
....Málo sa o tom radšej hovorí, vieme prečo...
@matatep Ja som si pred tehu farbila cca každé dva mesiace, väčšinou pre šediny, objavili sa mi skoro. Ale ako som zistila, že som v tom, nefarbila som si vlasy vôbec.
Áno po 3.mesiaci normálne melír aj teraz sa chystám mesiac pred pôrodom.
normálne som chodila na melír počas tehotenstva. Po takmer 18 rokoch môžem bez výčitiek povedať, že žiadne následky to na mne ani dieťati nezanechalo. Silno rozmýšľam, ako by mohlo dieťaťu uškodiť, že matka si dá na vlasy farbu ale na nič neprichádzam... šampóny, kondicionéry, sú ok? to nie je plné chémie, to neškodí? A pritom ich používame oveľa častejšie ako farbu na vlasy.
Čím som staršia, tým viac žasnem nad tým, čo všetko by malo byť v tehotenstve škodlivé a čo všetko by tehotné nemali... ale že by mali menej sedieť na internete, to sa nikde nepíše 😀

@matatep tehotna nie som.Ale ked som bola ano farbila som aj balayage som.mala neboj babatku to neskodi