icon

Farbáte si vlasy počas tehotenstva?

matatep
19. apr 2021

Babenky, chodili ste alebo chodíte ku kaderníčke počas tehotenstva napr. na melír alebo balayage? ďakujem za odpovede 🙂

janulik270
19. apr 2021

@matatep tehotna nie som.Ale ked som bola ano farbila som aj balayage som.mala neboj babatku to neskodi

livka283
19. apr 2021

@matatep mne lekárka povedala, že nech počkám a až po treťom mesiaci aspoň nech toto riešim

leona45
19. apr 2021

@matatep nie

martina1201
19. apr 2021

@matatep mne v tom čase zle chytali farby aj melír, takže som nechodila.

truskawka
19. apr 2021

Ja som bola, ale už by som nešla. Hoci som mala iba melír a ten nejde na kožu. Sú tam výpary a pod. Potom som videla investigatívny dokument na STV o endokrinných disruptoroch a už by som ani nechty nefarbila. Bolo to aj o vývojových vadách spôsobených kozmetickou chémiou už v minimálnych množstvách...

truskawka
19. apr 2021

....Málo sa o tom radšej hovorí, vieme prečo...

katkamatka7
19. apr 2021

@matatep Ja som si pred tehu farbila cca každé dva mesiace, väčšinou pre šediny, objavili sa mi skoro. Ale ako som zistila, že som v tom, nefarbila som si vlasy vôbec.

haidi
19. apr 2021

Áno po 3.mesiaci normálne melír aj teraz sa chystám mesiac pred pôrodom.

sissy27
19. apr 2021

normálne som chodila na melír počas tehotenstva. Po takmer 18 rokoch môžem bez výčitiek povedať, že žiadne následky to na mne ani dieťati nezanechalo. Silno rozmýšľam, ako by mohlo dieťaťu uškodiť, že matka si dá na vlasy farbu ale na nič neprichádzam... šampóny, kondicionéry, sú ok? to nie je plné chémie, to neškodí? A pritom ich používame oveľa častejšie ako farbu na vlasy.
Čím som staršia, tým viac žasnem nad tým, čo všetko by malo byť v tehotenstve škodlivé a čo všetko by tehotné nemali... ale že by mali menej sedieť na internete, to sa nikde nepíše 😀

emasss111
19. apr 2021

@matatep Keď som bola tehu, v prvom mesiaci som si vlasy nefarbila, potom už len farbou bez amoniaku asi 2-3krat (kvôli šedinám) , nechty som si tiež nelakovala...

vasjar
20. apr 2021

@matatep áno farbila som si, v prvých dvoch trimestroch, ten tretí už nie, nechce sa mi 🙂

ivuskao
4. máj 2021

@matatep jasné. Ja som si pri oboch deťoch