Feminatal Dúbravka: Akú tehotenskú knižku vybrať?
Ahojte, vo Feminatal v Dúbravke by som mala čoskoro dostať tehotenskú knižku a na výber sú dve možnosti. Zadarmo a platená verzia za vyše 300 eur 🙂 V prípade tej druhej to má nejaké tie výhody… ale je to moje prvé tehotenstvo a netuším, či to nebude zbytočná strata peňazí. Hľadám niekoho s konkrétnou skúsenosťou v tomto centre za posledné obdobie 🙂 Veľmi pekne ďakujem.
@ninocka93 Ahoj, aj ja tam chodím a normálne si platím 100 eur za každý trimester, dostala som tehu knižku, knihu,ktorú napísal pán doktor, čajík, USB, kde mi z každého ultrazvuku nahrá všetky fotky, k tomu na každom ultrazvuku nejaké fotky aj vytlačí,manžel môže byť prítomný pri každom ultrazvuku, ďalej je tam zľava do Feminatal centra na prednášky a prípravy. Za mňa to je fajn,že to poskytuje takého výhody.
A ešte aj všetky ultrazvuky a všetko by malo byť robené v ambulancii☺️

Mala si sa presne spytat, co zahrna 300€. U mna to nie je aktualna skusenost, ale v tejto ambulancii som pocas tehotenstva platila nejaky poplatok. V cene som mala velke ultrazvuky a ostatne detaily si uz nepamatam. Na velke ultrazvuky nie je bezne ambulancia vybavena a tehotne chodia k inym odbornikom, kde sa platia nemale peniaze. Aktualne cenniky najdes na nete. Alebo je moznost ist aj zadarmo do nemocnice. Raz som tak pola s prvym dietatom na Antolskej a teda otras pristup. S radostou som si platila za dalsie ultrazvuky inde. Pri tehotenstve, ked som uz chodila do Feminatal, tak mi robil velke ultrazvuky Karkalik.