icon

Gélové nechty a tehotenstvo

16. apr 2025

Dobrý deň prosím vás je pravda že sa nemoze pocas tehotenstva chodiť na gélové nechty? Ja som 6tt tehotenstva a bola som dnes na gélové nechty a kamarátka mi povedala až teraz že sa nemôže. Teraz sa bojím úprimne ci sa niečo nestane .

stela567
16. apr 2025

Stane. Ze budeš mat gélové nechty. Neboj môžeš chodiť a aj kadernicke a kľudne aj na pedi.

sticker
selena_luna
16. apr 2025

Never vsetkemu co hovoria kamaratky. Ak o niecom pochybujes, ci mozes, nemozes, mozes sa vzdy na konci tehotenskej poradne opytat svojho gynekologa.
Profesionalne gelove nehty mu urcite neuskodia, mala som ich aj ja, aj pri porodoch dokonca, ziadnemu dr nevadili. Aj farbit si vlasy mozes ( teraz mal henkel kauzu s farbami.obsahujucimi lilial, ktory je zdraviu skodlivy tak si treba pozriet zlozenie, alebo.ist ku kadernicke)

janulicka24
16. apr 2025

To je presne ako s tym ze si nemozes ani len vlasy zafarbit nie? 😀

babushkaem
16. apr 2025

mozes kludne, jedine s cim moze byt problem je, ze sa ti vplyvom hormonov budu viac mastit a nebudu ti dobre drzat.

minesasubu
16. apr 2025

ja som chodila na gelove mani pedi stále aj ku kaderničke a kozmetičke
jedine čo som nemohla bolo u kozmetičky ten ozonizér inak pohoda všetko
a odporúčam ti riadiť sa svojim rozumom a nie to čo ti jedna baba povedala toho sa napočúvaš ešte dosť a existuje aj táke vec že google kde si vieš prečitať info ohľadom všetkého ak ťa niekto zneisťí

terezkaarthuramax
16. apr 2025

Kamaratka sa gelovym nechtom venuje mozem sa jej na to opytat. Ak ta to upooji.

Nechapem ironiu niektorých z vas. Len dba o to aby donosila zdrave babatko. Ved to je pekne.

barju
23. apr 2025

Počula som už aj názor že ani voňavka sa v tehotenstve nemôže. Podľa mňa je to ale skôr preto, že ženam s tehotenskými hormónmi sa mení čuch a môže im byť z toho zle. To isté pri gélový nechtoch, škodlivejšie sú tie výpary z chemikálií čo sa na nechty nanasaju a nemusia ti dobre držať. Farba na vlasy detto to isté. Kamarátke hnedá chytila do červená a kaderníčka sa jej hneď pytala či nie je tehotná. Kamarátka sa priznala že áno ale že nevedela že to bude mať vplyv na farbu.