Gynekológ - Šaľa a okolie
Prosim odporucte kvalitneho odbornika. Najma co sa vyzna v oblasti gravidity.
Ja chodím Zimmermannovej a som spokojná nemám s ňou problém zatiaľ žiadny
@lenkaneviemconapis ona je v princípe zlatá žena i keď počas tehotenstva do mňa hučala ako strašne som pribrala to sa mi fakt nepáčilo a napríklad mi nerobila poriadny rozbor krvi kôli tomu sa mi neskoro zistilo že mi chýba železo a bolo to dosť zlé fakt som ho mala nízko a po porode som mala kôli tomu problémy. Navyse som si myslela že ma pošle už na kontroly do pôrodnice aj keď vedela ze budem rodiť v Bratislave no neposieľala aj keď som mala dieťa KP nijako to neriešila až nakoniec som sama odišla do Bratislavy a začala chodiť tam aj keď mi dala termín u nej už som k nej nešla. Až na toto je super a dá sa s ňou rozprávať a je milá. Ale ja od nej odchádzam práve kôli tým posledným zlým skúsenostiam a mám to navyše ďaleko lebo som sa odsťahovala.
Ja k nej chodím už počas snaženia sa o bábo zistila príčinu posielala má kade tade po vyšetreniach aby sa odhadilo kde je chýba to čo predošlí gynekológ zanedbával 3 roky ona zistila behom roka, počas.tehu sa.starala príkladne vždy všetko vysvetlila nemôžem sa sťažovať len to čakanie tam je o hubu ale zase oplatí sa
@kathy93 ja som zacala chodit i p. Zimmermanovej , ale zlakla som sa ked som pocula este od mojej mami a svokry ze za ich cias sa stazovalo vela zien. Ale ku mne bola uplne mila. Tak snad bude spokojnist aj nadalej kedze som asi tehu ☺️

ja chodím k dr. Laluhovi do Šale, som spokojná, vyšetril a aj povedal ak bolo niečo treba..samozrejme ako každý má svoje muchy, ale ja som s ním spokojna..a má ultrazvuk v ambulancii, teraz dokonca vylepšený, tak je to super..