Hradili ste si ultrazvuk v 6 týždni tehotenstva?
ahojte moja lekárka nemá v ambulancii uzv a chcem sa opýtať ako to vlastne je, robí sa prvý uzv v tom 6tt na potvrdenie správneho tehu vždy? Hradili ste ho?
neviem,ci ti to pomoze,ale u nas v zahranici sa robia za cele tehu len tri ultrazvuky-prvy je vzdy v 12tt,skor nerobia-ani WHO nedoporucuje.
to len 3 ultrazvuky hradia? wow, to ja som ich mala v poslednom tehotenstve asi 20...
ja som mala tiez vela ultrazvukov, ziaden som nehradila....ide o to,aky postoj ma k tomu tvoj gynekolog, ci ti poskytne sluzby mimo toho,co hradi poistovna....
aj ja som chodila na UZV k inemu lekarovi, lebo moj ma iba taky starý (teda este aj chodim). neplatila som nikdy nič, iba za 3D
ja som hradila len jeden posledny aj to nechapem preco u mojho lekara...to je cudne ze tvoja doktorka nema ultrazvuk 😖
Ja mam gynekologicku,ktora nema ultrazvuk a chodila som do nemocnice kam ma posielala gynekologicka,ten na obycajny,kde som nic platila,jedine co viem,ze sa plati ja 3D,4D ultrazvuk.
ja som platila vždy za každý druhý....
NIe nidy som neplatila, lekar mi sono robieva odjakziva na kazdej prehliadke.. aj ked som nebola tehotna, nikdy som neplatila ani cent.. iba ked fotku mi vytlacil za 2EURa a to je vsetko 🙂
ani ja neplatim,iba 1.50 za fotku
zdravotna poistovna preplaca 2x sono za í mesiacov. cize vsetky ostatne som si hradila.
Ultrazvuk sa nehradi.
To este existuje gynekolog, ktory nema v ambulancii sono? 😕 Ako potom kontroluje babatku? Lievikom? 😀
ahoj, tak ja som bola 2x na sono a za každú foto 5 eur. viem, že podla zákona mám nárok na 3x sono+ foto dokumentáciu.neviem, je mi trápne sa ozvať, ale je to už fakt zverstvo, ktorá mamička by nechcela foto? aj to už využívajú dr. na slovensku :(
ja som platila 10e to precoo??!!
veruze sa plati... tusim len tie tri alebo kolko su zdarma....ja som bola v 6tt a platila som 4€, ale prave som sa bavila s niektorymi babami a oni tiez platili 10€. zalezi od cennika doktora. ale otras, lebo 4€ a 10€ je veru dost rozdiel.... 😕

To dnes este existuje gynekolog bez UVZ?Vymen lekara,v tehu mas narok na tri ultrazvuky,a samozrejme aj na potvrdenie tehu,by si mala mat narok zdarma si myslim.