icon

Ižívali ste Imunoglukan v tehotenstve?

magnumka6238
7. sep 2015

Caute kocky, chcem sa Vas spytat uzivali ste imunoglukan v tehotenstve? Moze sa to brat? Je to dobre na imunitu?

zuzka1008
7. sep 2015

Neuzivala, ak mas niaky problem s imunitou, tak tvoja lekarka ti povie najlepsie co brat, ja som astmaticka,a mam rozne alergie, akanahle som sa dozvedela ze som tehu, po porade s lekarom som vsetky lieky vysadila,samozrejme pod dohladom lekarky, a odvtedy uz je to 5r neberiem absolutne nic, doteraz nechapem ako do mna cele tie roky pchala rozne blbosti, su to vsetko marketingove tahy, na podporu predaja.. pokial to nepotrebujes tak načo ??

s_mt
7. sep 2015

U nas bral imunoglukan syn a vobec to nepomohlo,skoda penazi :( Aj kamaratky ho mali a neboli spokojne.. Na imunitu treba najprv prirodne veci ako cesnak ;) alebo echinacea,ale ta neviem,ci sa moze v tehotenstve...

wanda123
7. sep 2015

Ja davam malej stale do jesene a som spokojna

cammeronka
7. sep 2015

Ja som brala imunoglukan a odvtedy nebyvam ani chora, predtym som chytila vsetky virozy..cize ja mam dobru skusenost..

maminkasisa
7. sep 2015

moja dcera ho berie vzdy na jesen po prazdninach, a nebyva chora, moja skusenost je pozitivna, ale u tehotnych neviem...