Je bezpečné užívať Mivolis tabletky na vlasy v tehotenstve?
Ahojte, užívali ste niekto v tehotenstve? Ja som si to až teraz uvedomila, ani ma nenapadlo ich kontrolovať či sa môžu. Ďakujem🙂

@stellarstar keby si čítala tak by si vedela že sa nepýtam či sa môžu ale či ich niekto užíval aj tak. Aj ja si viem otvoriť ich stránku ale nenapadlo ma to skôr kontrolovať
@dominika1922 ak sa to počasie TT nesmie užívať tak pravdepodobne ivh žena kt je tehotná a ma rozum ich ani nebude užívať. Tak asi tu nebude žiadna žena kt ich užívala počas tt
@dominika1922 pri vacsine veci mas napisane, ze sa v tehotenstve nemozu a predsa si ich davame, to je taka ochranna formulka toto, u vitaminov by som sa nejak speci nebala, pokial nejde o vysoky obsah vitaminu A a este methionin by sa nemal, pokial ide o vlasy.
Ale dala by som si radsej uz len tehotenske vitamiby a neuzivala ich zamerne dalej.
@nevenka ďakujem za takúto odpoveď ❤Taktiež si myslím že by to malo byť vporiadku aj keď som zabudla a užívala ich ďalej. A nasadim si aj vitamíny. Zatiaľ užívam len kyselinu listovú🙂

@dominika1922 stačí trosku rozmýšľať otvoriť to na dm stránke a tam to máš v popise