Je holenie brucha v tehotenstve bezpečné?
Ahojte ako to je s holenim brucha v tehotenstve? Ja si brucho holim max. raz za dva tyzdne niekedy su to 3 tyzdne je to nebezpecne pre dieta?
Holis sa ziletkou alebo kyselinou? To snad nemozes ani mysliet vszne tuto otazku.
@maminkadeticiek aj ja si zvyknem aj ruky a ine pre niekoho divne casti tela,neznesiem na sebe chlpy
@caroline_ presne tak ani ja nemam rada chlpy a zeny su tak isto chlpate niekote viacej noekote menej len sa mi zda ze tie co maju blond si ich nechaju lebo si myslia ze to nevidno a vyzera to hrozne a na tuto otazku sa pytam lebo tehotne v mojim okoli zvykli davat Stories Typu "nevadi ze som teraz ako opica kvoli tebe to stoji zato" bruska mali naozaj hnusne chlpate velke chlpy a vela mne nerastu moc ale su tam a kazda ktorej som sa spytala povedala ze holit sa brucho v tehotenstve nesmie tak netusim co ste tu tak hneď provokante staci napisat "neublizi to dietatu mozes" a hotovo nepotrebujem vase vysmechy potrebovala som rada zenskej idem az za 2 tyzdne a momentalne ma dovolenku takze som jej nemala ako zavolat zda sa mi ze tu sa uz ani ani nic opytat hneď sa ti zeny posmievaju a maju priecne komenty nechajte si ich pre seba ak nemate nic ktomu co normalne povedat chcela som jasnu odpoved ano ci nie hotovo!!!!
Ja keď som bola tehotná , strašne mi tiež rástli na bruchu chlpy čo som nechápala . Holiť som holila do nejakého 6-7 mesiaca potom mi to bolo nepríjemne strašne ako keby také divná bolesť no divne tak skm s tým prestala a oholili mj ho po pôrode v nemocnici poprosila som ich 😀
@derna Ja posledny mesiac extremne chlpy aj na chrbate na bruchu ani nie chrbat a tvar co vobec nechapem ze preco tam 😀😀😀😀

Čím by si ako ohrozila dieta?