Je lepší Femibion alebo Ladyvita 2 počas tehotenstva?
Zaujímalo by ma ktoré vitamíny sú lepšie dokina mi povedala že si mám jedny vybrať a uzivat. Zatiaľ mám ladyvita 2 a to som 9t +6dni tak rozmýšľam či nebude lepšie po dobrani prejsť na femibion 🤔 no zas som aj počula že z kadejakých vitamínov sa rodia veľké bábätká tak neviem
Vplyv na velkost dietata to nema - to je mytus, vyber si ktore chces, pri tychto dvoch je to prast ako uhod.
@anavixy nie nie je to mýtus mne to potvrdili dvaja dlhoroční pôrodníci ktorým prešli stovky žien a detí cez ruky. Naozaj sa rodia tie deti väčšie
Aj povedali kvoli comu to ma vplyv na velkost dietata? Ved su to len vitaminy.
@anavixy nie nie je to mýtus mne to potvrdili dvaja dlhoroční pôrodníci ktorým prešli stovky žien a detí cez ruky. Naozaj sa rodia tie deti väčšie
@anonym_ae34b9 ale áno je . Deticky som mala vždy menšie a vitaminy som jedla 🙂
@anonym_autor treba kyselinu listovú a pestrú stravu , nemusíte vyhadzovať milión peňazí za vitamíny...nie su zrovna najlacnejšie a všetko by ste mali mať v strace
Aj ja som to jedla cele tehotenstvo a mala v termíne mala 3020g a 48cm… a brala som prehnafolin a potom som prešla na femibion, lebo obsahoval nieco (neviem co musim kuknut), co pregnafolin nemal.

Vplyv na velkost dietata to nema - to je mytus, vyber si ktore chces, pri tychto dvoch je to prast ako uhod.