icon

Je to chlapček?

smq
8. aug 2017

Ahojte chcela by som vedieť Váš názor či je to chlapček.Dakujem za odpovede 🙂

Je to chlapček?
adriannasvk
8. aug 2017

Kolky tyzden to je? No podla toho vtom kruzku to mozno aj tak vypada,ale lepsia by bola foto bez toho modreho kruzku🙂

adriannasvk
8. aug 2017

Jaaj teraz kukam,ze to vypada na cxa 12 tt? No to je este dost skoro no😀 ja ked som od dr c 16 tt chcela vediet co to bude kukal na mna ako na zazrak😀 ale pokukal a povedal,zw to bude chlapec no😉aj ked poznam pripady,ze este v cca 25 tt to malo byt dievca a bum chlapec to bol😉

ukulela
8. aug 2017

ak si este niekomu nepovedala, ze si tehotna, mas tam meno a rodne cislo ...

katriona1
8. aug 2017

@smq víš nezlub se, ale ve 12tt. dokáže určit pohlaví opravdu jenom odborník s dobrým usg. prístrojem a i tak by to nebylo jiste, takže hledat odpoved tady na MK je uplne zbytečné

osky
8. aug 2017

Ja som potratila v 17.tt a nevedeöi mi naisto povedat ze to bol chlapcek aj ked to tak uzavreli.povedali ze to je prave obdobie ked sa o tom rozhoduje....a to mali to malinke v rukach takze ho videli nazivo...

mrkvicka060
8. aug 2017

Super zavesit na konika meno a k nemu aj rodne cislo...a este aj mesto kosice... bravo.. 🙄

zafir01
8. aug 2017

@smq v 12- 13 tt vyzeraju pohlavne organy u chlapca a dievcata rovnako .. obe pohlavia maju " pindura ", s rozdielom, ze dievcatkam akoby visi, a chlapcekom stoji .. ide len o uhol .. a samozrejme, moze sa stat, ze to vyzera na chlapceka, a zrazu sa pindur strati a o par tyzdnov je z toho dievcatko,a naopak ...

mne urocl pohlavie dr, v 13 tt na morfo utz .. ale je to odbornik jeden zo spicky na sk . a trafil sa .. a urcije sa s klasickeho 2D zobrazenia, najspolahlivejsie. v tomto 3 D zobrazeni sa skor moze clovek pomylit

zafir01
8. aug 2017

@osky o tom ci to bde dievcatko alebo chlapcek sa rozhoduje uz ked sa dieta pocne .. ale asi viem, co si chcela napisat.. tiwe organy sa vyvijaju a niekedy okolo 16-17 tt dozrievaju na taku podobu v akej ostavaju a zretelne vidiet pohlavie .... v tak nizkom tyzdni este pohladovo nemsuelo byt jasne, ci slo o dievcatko ci chlapceka. to az z pitvy ci biopsie teda ....

zuzi241
8. aug 2017

@smq chlapec.

pribinak
8. aug 2017

Pocuj Simona, vsak to si sa mala doktora pytat co tam vidi on.

flimelka
9. aug 2017

no takto to vyzera vselijako, ja si teda este netrufam povedat co to moze byt. doktora si sa nepytala? ci ti povedal, ze je este skoro a chces to nejako odhadnut sama? mozno to vyzera na chlapceka ale ked je to v tom kruzku tak je to take dost skreslene :/

megan777
2. mar 2019

@smq dobry a co sa Vam nakoniec narodilo?

smq
autor
7. mar 2019

@megan777 zdravím narodil sa mi fešáčik ❤️❤️