Jemne bolesti 6 dni po ovulácii
Dobrý večer, po 6 dňoch od ovulácie ma začalo pobolievať podbruško, trvalo to asi 3 dni.. stále som mala pocit že dostanem MS a nič, ma prísť až o 3 dni. Myslite, že je to tehotenstvo? Nikdy predtým som toto nemala..
Nastuduj si ako funguje oplodnenie, uhniezdenie, kedy a z coho su priznaky, atd. A budes si vediet odpovedat. Ak pohlavne zijes a "hrozi Ti" aj tehotenstvo, ze to pripustas, tak je na mieste tieto veci ovladat aspon v zakladoch... Nemyslim to v zlom.
@anonym_63f707 okej dakujem za odpoved😉
@barbiii696 ja som mala asi 7dpo bolesti podbruska a z toho asi 1-2hod má pichalo v podbrušku ako keby má niečo niekto vnútri bodal nožom. 7dpo asi uhniezdenie. A na 9dpo večer ma bolelo podbrusko tak silnejsie a kríze má boleli. Som si hovorila že do rana určite mi príde menzes, cyklus predtým mi prišiel dokonca na 24 dc a to beriem progesteron takze mal prísť 28-30dc. Ráno mi menzes neprišiel a mala som pozitívny test na 10dpo
@barbiii696 klasické pms 🙄

Nastuduj si ako funguje oplodnenie, uhniezdenie, kedy a z coho su priznaky, atd. A budes si vediet odpovedat. Ak pohlavne zijes a "hrozi Ti" aj tehotenstvo, ze to pripustas, tak je na mieste tieto veci ovladat aspon v zakladoch... Nemyslim to v zlom.