Kam na morfológiu a 3D v okolí Bratislavy?
Ahojte. kde ste boli na morfológiu, a 3D? Ja som dnes 20+2 a bola u MUDr. Brešťanského v Hlohovci. Vrelo každej budúcej maminke odporúčam. Veľmi milý, ústretový, ochotný. Detajlne pomeral a poukazoval. Chcela by som ísť ešte o pár týždňov znova, a rada by som navštívila aj iného odborníka v Ba alebo v okolí. Ďakujem za každé odporúčanie.
Ja som bola u dr. Rukavicovej v BA - petrzalke. Velmi dopodrobna babatko popozerala a aj vysvetlovala co je co 🙂 nas fesak sa odfotit nenechal (mal tvaricku v placente) ale pani doktorka navrhla aby som prisla znova ked budem mat cestu okolo.. takze za 1 cenu mi maleho pozrela 3krat (az na treti uz bol otoceny a podarilo sa nam odfotit) pristup bol fakt skvely .
ahojte, mozem sa spytat kolko trva morfol. vysetrenie u MUDr. Brešťanského, prip. aj u u dr. Rukavicovej a dr.cunderlika? dakujem 🙂
@mon895 @kajabartal a mozem sa spytat ci su aj jemni? ja som bola uz na jednom morfologickom ultrazvuku, ale kedze nase dievcatko nebolo dobre vidno , kedze mam placentu vpredu, tak mi musel robit utz 4krat s prestavkami a mi tlacil na brucho a slabiny, ze ma na druhy den este boleli a tiez som ich mala teple ... az som sa zlakla ci nemohol ublizit babatku
@saidyes nic ma nebolelo a to som plnostihla+mam placentu na prednej strane. sice trosku zatlaci ale nie bolestivo.

Určite p.dr.cunderlik v horskom parku