Kedy ísť na pohotovosť, ak mám zrazeninu?
Som tehotna avsak na sone nebolo nic vidieť v 7.tyzdni. Viem, že sa stava, že plod sa ukaze az neskor, no bohuzial moj pripad to zrejme nebude z viacerych dovodov, ale pre istotu este 1 sono ma caka.. Ibaze zo mna uz vysla mala zrazenina, sem tam kvapka krvi, brucho boli len mierne.. Kedy ist na pohotovost? 😟
ahoj, ak už vyšla z teba krvna zrazenina, už by som na tu pohotovosť išla. Drž sa
zavolaj na pohotovost a informuj sa
@sandra151 mam progestanelle
@sandra151 spinenie ti neskor preslo dalsie tyzdne? Ci cele tehu si to tak mala?
@sandra151 ale to asi neboli kvapky krvi, ale len tmavé špinenie,však?
ak sa bojíš na pohotovosť, zajtra volaj svojmu gynekologovi
@mogaa áno, budem aj o výsledky z krvi.. aj ked kázali až koncom týždňa, kedy mám termín na ďalšie sono
Ja som mala aj silne krvácanie cca v 6. týždni, na sone nebolo vidno nič, potom som špinila týždeň, na sone stále nič. Znova som silnejšie zakrvácala a potom týždeň špinila. V 8 týždni zrazu bolo vidno plod so silným srdiečkom. Ešte cca do 11týždňa som špinila. Teraz som v 18. Týždni a čakáme zdravého chlapčeka, takže hlavu hore. 🙂
@veronica96 a zistili kvoli comu si krvacala?
aj ja som nakoniec mala akoby normalnu ms.. Zajtra mám sono, tak som zvedava čo sa dozviem..
Pravdepodobne som sa len viac prekrvovala a pukali cievky v maternici. U mňa je to dokonca zložitejšie, nakoľko už mám zasebou 2 zamlčané potraty a následne mi na hematológii zistili zlé zrážanie krvi a musím si pichať injekcie do brucha. Ale gynekologička aj hematológ mi tvrdia že to nieje spojené s krvácaním a špinením čo som mala, gynekologička tvrdí že veľa žien krváca a špiní v prvom trimestri kôli prekrveniu.