icon

Kedy ísť na pohotovosť, ak mám zrazeninu?

21. feb 2021

Som tehotna avsak na sone nebolo nic vidieť v 7.tyzdni. Viem, že sa stava, že plod sa ukaze az neskor, no bohuzial moj pripad to zrejme nebude z viacerych dovodov, ale pre istotu este 1 sono ma caka.. Ibaze zo mna uz vysla mala zrazenina, sem tam kvapka krvi, brucho boli len mierne.. Kedy ist na pohotovost? 😟

sandra151
Autor odpoveď zmazal
luci_ba
21. feb 2021

ahoj, ak už vyšla z teba krvna zrazenina, už by som na tu pohotovosť išla. Drž sa

333levica
21. feb 2021

zavolaj na pohotovost a informuj sa

autor
21. feb 2021

@sandra151 mam progestanelle

autor
21. feb 2021

@sandra151 spinenie ti neskor preslo dalsie tyzdne? Ci cele tehu si to tak mala?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
autor
21. feb 2021

@sandra151 ale to asi neboli kvapky krvi, ale len tmavé špinenie,však?

mogaa
21. feb 2021

ak sa bojíš na pohotovosť, zajtra volaj svojmu gynekologovi

autor
21. feb 2021

@mogaa áno, budem aj o výsledky z krvi.. aj ked kázali až koncom týždňa, kedy mám termín na ďalšie sono

sandra151
Autor odpoveď zmazal
veronica96
24. feb 2021

Ja som mala aj silne krvácanie cca v 6. týždni, na sone nebolo vidno nič, potom som špinila týždeň, na sone stále nič. Znova som silnejšie zakrvácala a potom týždeň špinila. V 8 týždni zrazu bolo vidno plod so silným srdiečkom. Ešte cca do 11týždňa som špinila. Teraz som v 18. Týždni a čakáme zdravého chlapčeka, takže hlavu hore. 🙂

autor
24. feb 2021

@veronica96 a zistili kvoli comu si krvacala?
aj ja som nakoniec mala akoby normalnu ms.. Zajtra mám sono, tak som zvedava čo sa dozviem..

veronica96
24. feb 2021

Pravdepodobne som sa len viac prekrvovala a pukali cievky v maternici. U mňa je to dokonca zložitejšie, nakoľko už mám zasebou 2 zamlčané potraty a následne mi na hematológii zistili zlé zrážanie krvi a musím si pichať injekcie do brucha. Ale gynekologička aj hematológ mi tvrdia že to nieje spojené s krvácaním a špinením čo som mala, gynekologička tvrdí že veľa žien krváca a špiní v prvom trimestri kôli prekrveniu.