icon

Kedy mi môže doktor urobiť fotku miminka?

smajlik123
18. nov 2017

Kedy mi moze prvy krat urobit doktor prvu fotku miminka? Po kolkej kontrole vacsinou vystavuju doktori tehu knižku ? Ďakujem moc, pekný večer 🙂

beky1813
18. nov 2017

Fotku som dostala v 7 tyzdni, ked som bola prvy krat a knizku mi dala v 12 tyzdni

katka2602
18. nov 2017

Foto som dostala hneď na prvej kontrole a knižku ešte nemám, som v 13tt ale v stredu idem na kontrolu tak predpokladám, že mi ju už dá.

smajlik123
autor
18. nov 2017

ja som bola 10.11. u doktora s tym, ze som zistila, že som tehotna aj mi to potvrdil a že som cca v 4-5tt mam ist teraz v pondelok na kontrolu a že mi už všetko vypočíta presne a chceli by sme aspon fotku a neviem či mu mozem povedat, ci mi ju vobec spravi.

lindusss2016
18. nov 2017

@smajlik123
Povedat mu iste mozes, kazdy to ma inak. Mne moja sutomaticky z kazdeho sona dava foto, ale vacsina lekarov za to pyta peniaze a je to na vyziadanie

sm23
19. nov 2017

Ja som bola minuly tyzden prvykrat na sone a nedal mi este fotku. V utorok idem znova a ked ho to nenapadne, hned si vypytam. 😊

vanillaskyy
19. nov 2017

Fotku dávaju ked si vypytas, inak nema dovod ti ju dávať kedze tento úkon mu zdravotná poisťovňa nepreplatí.
Knižku dávaju rôzne, niektorí doktori od ukonceneho 1 trimestra, moj gyn dáva ked je vidiet srdiečko.

nikkya
19. nov 2017

Knižku mi dal hneď ,keď som prišla 1x v 7tt a fotku mam až z 3d v 12tt , skôr sa ani neoplatí,v 7tt bola na monitore len 4mm čiaročka 😅

elviku11
19. nov 2017

moj gynekolog napriklad nedaval fotky vobec, ani ked som si pytala. Za cele tehotenstvo som nemala ani jednu 🙂 a v pohode sme to prezili

mirola
19. nov 2017

ja mam vytlacenu fotku len z prveho ultrazvuku, ked mi potvrdili graviditu, ale to hlavne kvoli tomu, ze som mala aj cysty, ktore sa potom dalej riesili. Cysty sa uz vstrebali a teraz ked chodim na ultrazvuk si vzdy len na mobil odfotim monitor a poslem fotku partnerovi mame a podobne. Ja osobne nepotrebujem mat papierovu fotografiu v ruke a ak by som po nej velmi tuzila si ju sama doma vytlacim z mabilu.

martimatejka
21. nov 2017

Väčšina gynekológov dáva fotku na požiadanie, ja som fotku nášho bábätka vypýtala až v 11tt keď ho bolo krásne vidieť. A môj gynekológ dáva tehotenskú knižku až po skončení 1.trimestra, ale dostala som ju skôr, asi záleží aj od nálady 🙂