icon

Kedy robia glukózový test v starej nemocnici v Košiciach?

kathka0022
17. mar 2012

Baby kt. ste tam boli na gluk.test je urceny den kedy to robia iba tehulkam?,alebo je to jedno kt.den pojdem?a o kt.rano tam musim byt?treba si doniest glukozu alebo oni maju?a este aky cas tam stravim?dakujem

denduska
17. mar 2012

ahojky, ja som bola síce už pred dvoma rokmi, ale ak sa nič nezmenilo, tak môžeš prísť hociktorý deň, ráno, ja som bola o 7,30, odpichli mi krv, dali vypiť sladkú vodu..potom som šla domov (mala som to blízko) a vrátila sa o dve hodiny - pred 10. Glukózu som mala vlastnú.

mravvcek
21. jún 2012

chcem sa opytat kde konkretne mam ist,viem,ze pavilon 7 1.podchodie,sks je to ambulancia?

zigzag
21. jún 2012

to co je za somarina, vlastnu glukozu si priniest????

ja som bola na polikinike na sekcove, obiednali ma na urcity den, a hodinu, odpichli nam krv zo zily, a aj vzorku mocu... potom nam dali vypit velky hrncek glukozy a cakali sme 2 hodiny na chodbe, odist sme nemohli ani jedna, koli pripadnej nevolnosti,nemohli sme na vecko aby sme potom mohli dat vzorku mocu,nesmies nic jest a ani pit, po tych 2hod na chodbe nam odpichli krv z prsta a vzorka mocu + dalsia salka glukozy... a cakat dalsie 2 hodiny a zase niktora nemohla odist, jest ani pit,, po 2 hodinach to iste krv z prsta, moc.. a hned na poradnu ku svojej gyn, ktora uz mala vysledky v pocitaci........ cely tento test bol strasne dlhy a unavny, ked budem tehu na buduce urcite na neho nepojdem rovnako ako interne,kde ma ochytaval stary uchylak slintavy... a nic z toho.... nic nove som sa nedozvedela, a tym ze ma ochytaval tiez urcite niaku novu diagnozu nenasiel, 😝

tish1986
23. okt 2013

ja som bola teraz v utorok v Starej nemocnici. Je to v budove polikliniky, 1. poschodie, najdes dvere oznacene ako Biochemicke laboratorium, tam robia odbery. Predtym si kup glukozu v lekarni, povedz, ze ides na test v tehotenstve a lekarnicka ti presne nameria hroznovy cukor okolo 75g to tusim bolo, stoji to cca 1 euro. Odbery robia v utorky a stredy o 7:30 nalacno, napi sa doma vela vela nesladeneho bylinkoveho naj. urologickeho caju, lebo beru tam okrem 3 vzoriek krvi aj 3 vzorky mocu (moc je nepovinny, ale aj tak ta posle zakazdym s poharikom). Odber je kazdu hodina, teda stravis tam cca 3 hodiny aj nieco. Na WC nie je toaletak, vreckovky ani mydlo, takze vsetko si dones z domu...

evka64
16. júl 2015

tish1986 Prosim ta, ktory je to pavilon, tam ako je pracovne lekarstvo a na 1. poschodi je labak? Treba sa tam objednat, alebo len prist? Dakujem ;)