Kedy robia glukózový test v starej nemocnici v Košiciach?
Baby kt. ste tam boli na gluk.test je urceny den kedy to robia iba tehulkam?,alebo je to jedno kt.den pojdem?a o kt.rano tam musim byt?treba si doniest glukozu alebo oni maju?a este aky cas tam stravim?dakujem
chcem sa opytat kde konkretne mam ist,viem,ze pavilon 7 1.podchodie,sks je to ambulancia?
to co je za somarina, vlastnu glukozu si priniest????
ja som bola na polikinike na sekcove, obiednali ma na urcity den, a hodinu, odpichli nam krv zo zily, a aj vzorku mocu... potom nam dali vypit velky hrncek glukozy a cakali sme 2 hodiny na chodbe, odist sme nemohli ani jedna, koli pripadnej nevolnosti,nemohli sme na vecko aby sme potom mohli dat vzorku mocu,nesmies nic jest a ani pit, po tych 2hod na chodbe nam odpichli krv z prsta a vzorka mocu + dalsia salka glukozy... a cakat dalsie 2 hodiny a zase niktora nemohla odist, jest ani pit,, po 2 hodinach to iste krv z prsta, moc.. a hned na poradnu ku svojej gyn, ktora uz mala vysledky v pocitaci........ cely tento test bol strasne dlhy a unavny, ked budem tehu na buduce urcite na neho nepojdem rovnako ako interne,kde ma ochytaval stary uchylak slintavy... a nic z toho.... nic nove som sa nedozvedela, a tym ze ma ochytaval tiez urcite niaku novu diagnozu nenasiel, 😝
ja som bola teraz v utorok v Starej nemocnici. Je to v budove polikliniky, 1. poschodie, najdes dvere oznacene ako Biochemicke laboratorium, tam robia odbery. Predtym si kup glukozu v lekarni, povedz, ze ides na test v tehotenstve a lekarnicka ti presne nameria hroznovy cukor okolo 75g to tusim bolo, stoji to cca 1 euro. Odbery robia v utorky a stredy o 7:30 nalacno, napi sa doma vela vela nesladeneho bylinkoveho naj. urologickeho caju, lebo beru tam okrem 3 vzoriek krvi aj 3 vzorky mocu (moc je nepovinny, ale aj tak ta posle zakazdym s poharikom). Odber je kazdu hodina, teda stravis tam cca 3 hodiny aj nieco. Na WC nie je toaletak, vreckovky ani mydlo, takze vsetko si dones z domu...
tish1986 Prosim ta, ktory je to pavilon, tam ako je pracovne lekarstvo a na 1. poschodi je labak? Treba sa tam objednat, alebo len prist? Dakujem ;)

ahojky, ja som bola síce už pred dvoma rokmi, ale ak sa nič nezmenilo, tak môžeš prísť hociktorý deň, ráno, ja som bola o 7,30, odpichli mi krv, dali vypiť sladkú vodu..potom som šla domov (mala som to blízko) a vrátila sa o dve hodiny - pred 10. Glukózu som mala vlastnú.