Kedy sa vám urobila tehotenská čiara na brušku?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať kedy sa vám urobila tehotenská čiara na brušku?
Začala som 30tt a nemám vôbec 😀😀
Cca v 35tt, teraz som 4 týždne po pôrode, a stále ju mám 😪😅
v 8. mesiaci, som 16 mesiacov po porode, stále ju mam a je výraznejšia ako počas tehotenstva 😄
Ja som mala velmi jemnu a ani neviem kedy sa vytratila
@buba94 mam 2 deti a neurobila sa mi ani raz. Pri prvom som mala tak ohrovske brucho ze kazdy tipoval dvojcata ani strie som ani raz nemala.... Je to velmi individualne
3x tehotenstvo, žiadna čiara...
@buba94 okolo 24tt, po pôrode mi zmizla až za 9 mesiacov
ja tiež nič, žiadna čiara, kamoške dokonca na bruchu chlpy narástli😲
Nemajú tehotenské čiary skôr tmavšie typy?
3 tehotenstva a nikdy žiadna čiara, som svetlý typ, mozno aj tým to bude....ale netvrdím že to je 100% tým 😉
Ani raz, mám 2 deti.
Ani raz a mam tri deti
Ja som 7 mesiacov po pôrode a mm jju stale🙄
V 9. mesiaci ale nebolo ju ani poriadne vidiet, bola uplne slabucka a po porode sa mi zvyraznila..som 2 mesiace po porode a je stale riadne viditelna
po dvoch tehu ani raz ciara. A ci to zavisi od typu neviem, mam tmave vlasy, ale uplne snehulienkovsku pokozku 😀
Mne sa nespravila a ani strie som nemala
Ja som ju nemala a abrucho ma hladke bez strii
mne vobec.
Nemala som vobec
Záleží to určite od pigmentacie. Tmavšie typy ju mávajú častejšie.. mne sa objavila zatiaľ jemnučká a tenká som 24tt . Uprimne som si najprv myslela že je to odtlacene od pancusiek, preto som sa ani neodsledovala že od kedy ju mám. A som presne tmavý typ na ktorú keď zmurkne slnko okamžite som ešte hnedsia. Ale určite existuju aj výnimky
Mne sa teraz troska zvyraznila.. Cca 26tt..

@buba94 v 14tt ale je este slabučká 😊