Koľko kilogramov ste pribrali počas tehotenstva s dvojčatami?
Ahojte chcem sa opýtať koľko kg ste pribrali keď ste čakali dvojičky a koľko vážili?
Švagriná rodila min.mesiac. pribrala 4.5kg. skoro ma porazilo z toho tiež 😂 deti mali pekne váhy, išli v 35tt 2200 a 2350g
Ja som ešte neporodila, ale čo sa týka priberania: do 33 týždňa som pribrala 11kg, potom nastal zlom a odvtedy do dnešného dňa (38 týždeň) som pribrala ďalších 7kg, pričom stále to letí šialeným tempom hore. Lenže dôvod je ten že ma začalo veľmi zavodňovať. Deti by podľa ultrazvuku mali mať každé okolo 3 kg.
19 kg..deti mali 2760 a 2950 .. keď som prišla domov z pôrodnice mala som o 3 kg viac ako keď som otehotnela.. na každej poradni ma doktorka karhala, že veľmi priberám 🤷
15kg, deti mali 2970g a 3210g. 6 tyzdnov po porode som mala dalsich 9kg dole😅
Švagriná rodila min.mesiac. pribrala 4.5kg. skoro ma porazilo z toho tiež 😂 deti mali pekne váhy, išli v 35tt 2200 a 2350g
@leveta si jej to aj zjedla s navijakom predpokladám...okrem detí aj plodová voda,placenta niečo váži
Gratulujem 🤗
Nerob si starosti ;)
Ja som pribrala 20-25kg pri každom jednom tehotenstve ... Gény a bábätká veľké a zdravé.
@leveta si jej to aj zjedla s navijakom predpokladám...okrem detí aj plodová voda,placenta niečo váži
@miskakyska to je pravda ale su zeny ktore aj schudnú v tehotenstve a tak vysledny prírastok je maly.
Ja som momentálne 29 tt a mám 5 kg hore

Necelých 15kg, po týždni som bola spať na pôvodnej váhe aj keď tak to úplne nevyzerá 🫣😅 Bábätko A 2390kg a B 2910kg