Koľko kilogramov ste pribrali počas tehu s dvojičkami?
Ahojky,vcera som sa dozvedela,ze budeme mať dvojicky.Kolko ste msminky pribrali.Ja som baculka,pri prvej som pribrala 12kg.Teraz mam 74kg a 7/1 a 7/0dvojicky,vyska160.Budem guľa.Ake mate skusenosti,priberanie pri dvojickach.dakujem
Ja som pribrala 11kg
Zo 50kg som pribrala na 78kg 😉 u každej to je individuálne.Po pôrode išlo hneď 11 dole a teraz som na 56- ke 😉
Ja 9kg
18kg, deti 7.5kg, a teraz som na presne na predporodnej vahe,. ziadne strie len trocha prehnutej koze ostalo
Ahoj, ja som zatial pribrala s dvojickami 7kg (dnes zacinam 22tt). Mam 160cm a moja aktualna vaha je 74kg. Podla dr. zatial priberam malo.
Dvojicky cakam po IVF, od zaciatku som mala utrogestan, v 8tt mi ho vymenili za duphaston. Pocity ako pred MS som mala pocas celeho prveho trimestra, teraz sa objavia pri väcsej namahe.
@bubinko1506 Ahoj, mozem sa spytat kolko ti doteraz robili ultrazvukov? Ja cakam tiez dvojicky a ultrazvuk mi robili v 11tt a dalsi planuju az na 20tt, co sa mi zda dost neskoro... Myslela som si, ze dvojicky su viac sledovane... Dakujem 🙂
Ahoj.pri prvom tehotenstve (1dieta) som pribrala 9kg,aj to posledných 5kg za dva týždne,a pri druhom tehu (dvojičky) som pribrala 13kg.tiez som nebola najchudsia tak možno preto som veľa nepribrala.neviem;)ale pravdou je že som sa neprezierala mne len ovocie chutilo veľmi.tal sa držte a vsugerujte si že to dosiahnete ASPON do 38tyzdna.mna ukončili 39+1tt lebo sa už doktor bal;);)
Už nepriberiem,začala som chudnut,potratila som,myslim ze na vine bude 6dnova viroza,hnacky vracanie.Je to smola,lebo velmi som sa tesila☹
@map0007 ☹ to mi je veľmi ľúto. Prajem veľa síl.
@gabriela Ahoj, mne robi dr. ultrazvuk na kazdej jednej poradni (na NT screening a morfologicky utz ma objednaval zvlast). Na zaciatku som mala problem s hematomom, tak som chodila na kontroly kazde dva tyzdne, teraz chodim kazdy mesiac. Zatial mi robil 8 ultrazvukov (bez screeningov).
@mahulenka87 dakujem
@bubinko1506 dakujem za odpoved 🙂

@map0007 Ja som síce dvojičky nemala, ale vyzerala som na ne 🙂 Známa dvojičky mala, a keď som ju stretla asi 3 týždne pred pôrodom, vyzerala tak ako ja v cca 6tom mesiaci. A keď mi vravela, že čaká dvojičky, ani som jej neverila. Takže ťažko porovnávať 🙂